• ΜΤΗFR : ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΠΟΙΟΣ?

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #16714  από kate2002
 Παρ Φεβ 05, 2010 1:45 pm
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ: ΜΤΗFR KAI T\B LEMFOKYTARA ME THΝ ΧΡΩΣΗ 8ΑΒ . ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΕΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΣΤΕΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Ο ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΙΜΑ, ΤΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΕ ΜΕ ΠΑΓΑΚΙΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ. Η ΚΟΥΡΙΕΡ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑΡΘΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ. Η ΠΑΣΤΕΡ ΠΟΥ ΤΗΛ. ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΟΥς ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ. ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ;
...ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ...

ΥΓ.ΠΟΛΛΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΚΑΝΩ ΠΙΑ...
 #16717  από Εύη Ξ
 Παρ Φεβ 05, 2010 2:01 pm
Πάρε τηλέφωνο στο
ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ - ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ στη ΜΟΝΑΔΑ ΝΕΥΡΟΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑΣ
ΤΗΛ. 210-7462720
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ
ΧΑΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟς
Εμένα το νοσοκομειο με έστειλε εκεί αν είναι η εξέταση που μου έκαναν.
Βρήσκετε στο Λα`ι`κο νοσοκομείο δίπλα.
 #16724  από soag
 Παρ Φεβ 05, 2010 3:43 pm
Το MTHFR έχει να κάνει με τη πηκτικότητα του αίματος.Για την άλλη εξέταση δεν ξέρω.Πάρε τηλ στην αιμοδοσία του Ιπποκρατείου Αθηνών.Εκεί την κάνουν σίγουρα.Θα πρέπει να κλείσεις ραντεβού.Τηλέφωνο 210-7774833.
 #16740  από kate2002
 Παρ Φεβ 05, 2010 8:36 pm
Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚ. ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕς ΤΗς ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΘΡΟΜΒΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΙΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΖΥΜΟ ΣΤΟ ΑΙΜΑ... ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΟΥ ΤΟΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ Η ΑΠΟΜΥΕΛΙΝΩΣΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ. ΚΙ ΕΝΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ, ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΙΣΟΡΙΑ ΜΕ ΑΙΜΑΤΑ-ΚΟΥΡΙΕΡ-ΠΑΣΤΕΡ, ΤΕΛΙΚΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠ ΕΞΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΕΚΕΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ... ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΩ.
ΕΠΙΣΗς, ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚ.ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ EXTAVIA DE MOY TO EDVSAN, GIATI ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΕΝ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗς ΑΚΟΜΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ. ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΛΙ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΕ Η ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ... ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΧΑ ΝΤΑΛΑΒΕΡΙΑ ΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕς ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ.
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ; ΤΙ ΜΛΚ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ.
 #16746  από βικυ
 Παρ Φεβ 05, 2010 8:48 pm
Τι να πω.......με την κατασταση στο συστημα?
Αφου βρηκες ακρη καλα αποτελεσματα!
 #38413  από so-fi
 Πέμ Σεπ 09, 2010 8:56 pm
Καλησπερα σε ολους! Δεν ηθελα να ανοιγω νεο θεμα οποτε γραφω εδω!

Μολις πηρα τα αποτελεσματα των εξετασεων π ειχα κανει για θρομβοφιλια και απο οτι ειδα υπαρχει ενα προβλημα με το ΜΤHFR, μηπως καποιος εχει κατι παρομοιο η ξερει τι ειναι?
Απο κατω γραφει παρατηριση να παρακολουθω απο δω και στ εξης την ομοκυστεινη και τον λογο RNA/DNA?!?!?! Δεν το εχω δειξει ακομα στον καινουργιο μ γιατρο που θα δω δε 2 βδομαδες και εχω αγχοθει λιγακι!
Φωτιστε με please !!! :confusion-seeingstars:
 #38414  από elena
 Πέμ Σεπ 09, 2010 9:10 pm
Τις εξετάσεις αυτές που αναφέρετε ,είναι από τις πρώτες που έκανα μαζί με δυισοφάγιο καρδίας όταν είχα νοσηλευτεί στο νοσοκομείο το 2006,και έψαχναν να βρουν τι έχω...μετά ησυχάσαμε :-D :-D :-D το έστειλαν σε 3 διαφορετικά νοσοκομεία για διασταύρωση...ιπποκράτειο...στο κατ ,που ήμουν ,και ένα άλλο...
νομίζω εξέταζαν για θρομβοφιλία...

καλά αποτελέσματα κορίτσια!!!
 #38417  από litsa
 Πέμ Σεπ 09, 2010 9:24 pm
μάνα του λόχου, ειπες στην γιατρό σου ότι έκανες την επέμβαση και σου το έγραψε ή ετσι απο μόνη της??
καλά αποτελέσματα...
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #38427  από kate2002
 Πέμ Σεπ 09, 2010 10:21 pm
litsa έγραψε:μάνα του λόχου, ειπες στην γιατρό σου ότι έκανες την επέμβαση και σου το έγραψε ή ετσι απο μόνη της??
καλά αποτελέσματα...
λιτσα μου αυτες τις εξετασεις τις εκανα το φλεβαρη, δεν τις ζητησα εγω μου τις εγραψε η γιατρος του νοσοκομειου. βγηκαν φυσιολογικες. σε μια υπηρχε μια τιμη οριακη, ενδειξη οτι ειχα ενεργη φλεγμονη, ειπαν... ακριβως δε θυμαμαι... και δεν τις ξαναψαξα. παντως τις εκανα στο πανεπιστημιακο εδω, μηνες πριν την επεμβαση, το φλεβαρη...

καλα αποτελεσματα κι απο μενα!
 #38454  από litsa
 Παρ Σεπ 10, 2010 12:09 am
α!! καλα!!!
σορυ δεν ειδα την ημερομηνία ... και λέω τι μας λεει???
αχ, ευτυχώς !!!!!!!!!!!!!!!!