• Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΜΟΥ!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #37929  από κωστας
 Δευ Σεπ 06, 2010 9:14 pm
maria E έγραψε:Αγαπητε Κωστα,

ΠΡΩΤΟΝ-Αν και σε συμπαθω ιδιαιτερα θα ηθελα να σε διαβεβαιωσω οτι δε θα σε συγχωρησω ΠΟΤΕ!!! για την φωτογραφια που αντικρισαν ξαφνικα τα αθωα και ανυποψιαστα ματακια μου...Να εισαι σιγουρος οτι το στομαχι μου δε θα δεχτει τροφη για 2 μερες τουλαχιστον...(χωρις να θελω να σου δημιουργησω οποιοδηποτε αισθημα τυψεων βεβαιως βεβαιως...)

ΔΕΥΤΕΡΟΝ-Θα ηθελα να καταγραφει,και μιλαω πολυ σοβαρα(οπως παντα) οτι αν για καποιο λογο επρεπε οπωσδηποτε να επιλεξω αναμεσα στο να καταπιω την κατσαριδοαντιβιωση η να φαγωθω ζωντανη κομματακι κομματακι απο την ανθρωποφαγο φυλη Μπιου-Μπιου στα βαθη των τροπικων δασων του Αμαζονιου ως θυσια προς το Θεο Ηλιο,θα αρχιζα μονη μου να στρωνω τα σερβιτσια στο τραπεζι πριν ψιλοκοψω το κρεμμυδακι για να αυτοτσιγαριστω.
Καποια πραγματα ρε παιδια ειναι αυτονοητα,εγω πρεπει να τα λεω???
χαχαχαχα!μαρια φανταζεσαι να ελεγε οτι η θεραπεια της σκπ βρισκεται στις κατσαριδες?τοτε δεν θα'τρωγες καμια?οσο για σενα χρυσα εισαι δολοφονος κατσαριδων και με βασανηστηρια!δεν τις λυπασαι καθολου?
 #37982  από maraki12
 Τρί Σεπ 07, 2010 1:10 am
maria E σε χαιρετώ :greetings-waveyellow: και να σου πω πρώτον ότι μου έφτιαξες τη διάθεση με τα φοβερα ποστ σου :laughing-rolling: :laughing-rolling:
και δευτερον ότι σου βρήκα κάτι για να είσαι ευγνώμων σ'αυτή τη ζωή.. Το ότι δε δουλεύεις στο χώρο εργασίας μου :happy-partydance:
Απαγορεύεται να τον εγκαταλείψουμε για λόγους σεισμού, λοιμου και καταποντισμού, τυφώνα και απειλή βόμβας και δεν το έχουμε κάνει. Έχουμε φύγει όμως εξαιτίας επιδρομής κατσαρίδων. :scared-eek: :scared-eek: Όσο να γράψω αυτή την πρόταση, οι διπλανοί μου θα χαν σκοτώσει 3. Φωτογραφία ντοκουμέντο με 30 πτώματα.. Τι απεντομώσεις και αηδίες.. 'Αυπνες νύχτες πάνω σε υπερυψωμένο έπιπλο για να μην ακουμπάω κάτω και με πάρει και ο ύπνος ταυτόχρονα.. Αναμνήσεις.. :obscene-hanged:
Αθάνατο ελληνικό δημόσιο :bow-yellow: