• Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΜΟΥ!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #34386  από maria E
 Τετ Ιούλ 21, 2010 3:32 pm
Ξυπναω το πρωι.Σηκωνομαι και παω να ανοιξω την κουρτινα της μπαλκονοπορτας.Και την βλεπω μπροστα μου.Γατζωμενη στην σιτα,στο υψος του κεφαλιου μου,ειμαστε μουρη με μουρη.Και αρχιζει η γνωστη διαδικασια.
1.Ουρλιαχτα(η γειτονια βγαινει στα μπαλκονια να δει ποιον σφαζουν)
2.Βρισιμο ανταξιο νταλικερη(η γειτονια κλεινει τα αφτια των παιδιων της)
3.Ηχος ψεκασματος και η εντονη προτροπη μου..."ΨΟΦΑ ΡΕΕΕΕ,ΨΟΦΑΑΑΑΑΑ!"(η γειτονια καταλαβαινει οτι εχω δει κατσαριδα και ξαναμπαινει μεσα)

Και τωρα εγω ρωταω...Γιατι υπαρχουν κατσαριδες???Ποιος ο λογος υπαρξης τους?Στο σχολειο δε μας λεγανε οτι ολα τα πλασματα ειναι του Θεουλη και τα αγαπαει και μπλα μπλα μπλα και ειμαστε ολοι κρικοι της τροφικης αλυσιδας και αλλα τετοια?Τι αρλουμπες ειναι αυτες???Πλασμα του Θεουλη η κατσαριδα?Ειμαστε σοβαροι???Και ποια διατροφικη αλυσιδα??Υπαρχει ζωο που να τρεφεται με κατσαριδες?(ΜΠΛΙΑΑΑΑΑΧΧΧ)Η μηπως εννοουν οτι καταπολεμουν τον υπερπληθυσμο του πλανητη επειδη ανθρωποι σαν κι εμενα μπορουν ανετα να παθουν ανακοπη οταν τις βλεπουν?Επιτελους ας μας πουνε την αληθεια!Οι κατσαριδες ειναι ενα ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ και πρεπει καποιος να κανει κατι γι'αυτο!Ας κανει καποιος κατι,pleaaaaaaseeeee!!!!
Αει σιχτιρ πρωι πρωι....
 #34389  από Ευτυχία
 Τετ Ιούλ 21, 2010 4:29 pm
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
Μαρία.....δε παλεύεσαι :laughing-rolling: ..................
πέρα απο τη πλάκα..ομως σε καταλαβαίνω ..αν κ γω ανήκω στη κατηγορία των γυναικών -μαλλον κανω κατηγορια απο μονη μου- που μολις δουν κατσαρίδα ανεβάζουν μεν πίεση προσπαθούν δε να βρουν τρόπο να τη σκοτώσουν..κ..οχι απλα να τη ψεκάσουν...μπλιαχ.. τωρα τελευταία εχουν εξαρση παντως :? προχθες ειχα γλύψει το πατωμα με χλωρίνη..κ την ιδια μερα εκανε βολτα μια ακατανόμαστη .... φρικη......
οσο για το αν τις τρωνε τα ζωα...δε ξερω..αλλα εχω την εντυπωση οτι..καπου στη μακρινη ανατολη..αποτελει..μεζεδάκι........
αηδία sorry

είδα κγω εφιάλτης....κ λεω "αμαν αμαν !! κλείστηκε σε ασανσερ με καυσωνα!!!!" ....σκεψου υπάρχουν χειρότερα οπως αυτο ..εμενα πάντως αυτος ειναι ο εφιάλτης μου..γενικοτερα η.."υποχρεωτική" παραμονή σε κλειστοφοβικους χωρους με καύσωνα....... :scared-shocked:

:) φτιάξε καφεδακι τωρα κ χαλάρωσε ;) :)
 #34391  από Giota
 Τετ Ιούλ 21, 2010 4:56 pm
ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΚΑΝΑ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΤΕΛΟΣΜ ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ.
 #34395  από soulla
 Τετ Ιούλ 21, 2010 5:12 pm
και για μένα εφιάλτης είναι και εμείς ψεκάσαμε και λιγόστεψε το κακό βάλαμε και κουνουπιέριες να βρούμε την υγειά μας...και πάνω που βλέπαμε με τις κόρες μου μια απέξω και εγω τις καθησήγαζα μην φοβάστε είναι απέξω :greetings-waveyellow: την χαιρετούσαμε και κοροιδευτηκά η απαίσια βρήκε τρόπο και μπηκε μέσα και στησαμε ευτυχως με τον γαμπρο μου μεγάλη επιχείρηση έβγαλε ολόκληρο το παράθυρο έξω...γιατι μπηκε σε ένα σωλήνα στο αλουμήνιο και βάλανε στον σωλήνα νερό....δύσκολος ο εχθρός αλλά τελικά νικήθηκε :banana-stoner: :banana-stoner: αλλά ειναι παντού και είναι απάισιες...εγω παλιότερα τσίριζα μόνο δεν τις σκότωνα που είχα και καλύτερη κίνηση...από τον καιρό που άρχισαν τα προβλήματα μου ο φόβος και η έγνοια μου ήταν ότι θα περπατούσαν δίπλα μου και πάνω μου και δεν θα μπορούσα να αμυνθώ...και έτσι δυνάμωσα και με την δύναμη του θεού και για τα παιδιά μου τις σκοτώνω αν βέβαια τις προλάβω...... :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:
θα έφτανα ακόμα και να τις έτρωγα αν ήταν να φάμε και την σκλήρυνση :sad-roulette: :sad-roulette:
 #34398  από Νικος
 Τετ Ιούλ 21, 2010 5:19 pm
Ξυπναω το πρωι.Σηκωνομαι και παω να ανοιξω την κουρτινα της μπαλκονοπορτας.Και την βλεπω μπροστα μου.Γατζωμενη στην σιτα,στο υψος του κεφαλιου μου,ειμαστε μουρη με μουρη.Και αρχιζει η γνωστη διαδικασια.
1.Ουρλιαχτα(η γειτονια βγαινει στα μπαλκονια να δει ποιον σφαζουν)
2.Βρισιμο ανταξιο νταλικερη(η γειτονια κλεινει τα αφτια των παιδιων της)
3.Ηχος ψεκασματος και η εντονη προτροπη μου..."ΨΟΦΑ ΡΕΕΕΕ,ΨΟΦΑΑΑΑΑΑ!"(η γειτονια καταλαβαινει οτι εχω δει κατσαριδα και ξαναμπαινει μεσα)
:lol: :lol: :lol: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #34416  από passenger
 Τετ Ιούλ 21, 2010 8:08 pm
Ladies δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά οι κατσαρίδες είναι ίσως το ποιο ανθεκτικό έντομο? Στον πλανήτη. Για να καταλάβετε αν γίνει πυρηνικός πόλεμος μόνο αυτές θα επιζήσουν. Κατά τα αλλά δεν ξέρω γιατί τις αντιπαθείτε, σκεφτείτε ότι είναι ένα μικρό κατοικίδιο. Μπορείτε να τις εκπαιδεύσετε κιόλας
 #34418  από passenger
 Τετ Ιούλ 21, 2010 8:12 pm
SOU μη με μισήσεις γιαυτο που θα πω αλλά κάπου διάβασα ότι αν διορθώσεις το πρόβλημα με τη ΧΕΝΦΑ , οι κατσαρίδες εξαφανίζονται από το σπίτι
 #34422  από passenger
 Τετ Ιούλ 21, 2010 8:35 pm
Δεν έχετε χιούμορ….
 #34423  από κωστας
 Τετ Ιούλ 21, 2010 8:41 pm
παντος σε ενα παιχνιδι στην αμερικη τις τρωγαν(fear factory) και νομιζω ειναι οφελειμες εχουν πρωτεινες!επισης οπως και με αλλα εντομα με βαση το σχημα τους οι ανθρωποι κατασκευαζουν πολεμικα οχηματα!τελος εχω μια απορια!εμεις οι ανθρωποι γιατι ειμαστε πλασματα του θεου?εμεις σκοτωνομαστε μεταξυ μας,σκοτωνουμε τα ζωα,καταστρεφουμε τα δαση και τον πλανητη γενικως!οι κατσαριδες δεν κανουν κανενα κακο!που χρεισιμευουμε εμεις?δεν μας τρωει κανεις!