• Βρε το Χάρη...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #37649  από LL--MM
 Σάβ Σεπ 04, 2010 11:16 am
Eμ, γιαυτό έχουν τώρα τον περίφημο "φόβο των ιουδαίων" οι ακτινολόγοι... Λένε: "Τι να πα'να γίνω ΕΓΩ μάρτυρας για να σταματήσω τη σκπ σ'ενα κοπάδι πασχόντων*"; Μπορεί να μου κρατήσει πλάτες αυτο το κοπάδι, και τί μου είναι οι ανάπηροι, δηλαδή, απέναντι στους γραμματείς και τους φαρισαίους που είναι η πραγματική οικογένειά "ΜΟΥ";;;

Η γιαγιά η Κασσάνδρα

*Μην ξεχνάμε ότι, για δαύτους, οι πάσχοντες ΔΕΝ είναι ΚΑΝ άνθρωποι, το πολύ-πολύ να είναι τσέπες... Και οι ακτινολόγοι, γιατροί είναι και αυτοί, μήν το ξεχνάμε... που βλέπουν τον εαυτό τους σαν το Χριστό τον ίδιο (ούτε λίγο ούτε πολύ) να λέει: "Αμα διψάει η αυλή σου, δε χύνεις νερό στο δρόμο" ή "αμα πεινάν τα παιδιά σου, δε ρίχνεις το ψωμί στα κυνάρια του δρόμου". Και πρέπει εμείς να ζητιανεύουμε "Κύριε, κύριε, και τα κυνάρια μαζεύουν τα ψίχουλα που πέφτουν από το τραπέζι...". Και το "να δώσουν, ώς καλοί ποιμένες, τη ζωή τους για τα πρόβατά τους", μήν το περιμένετε, διότι μπελάς η σταύρωση, (και αυτοί δεν είναι και φιλιπινέζοι που τα συνηθίζουν κάτι τέτοια) χώρια ότι ξέρουν πως δεν τους παίρνει να αναστηθούν, "Πολλά τα έξοδα, δε συφέρει, θα τους ξετίναζαν οι ασθενείς τους, δεν πειράζει λοιπόν, όλοι θα πεθάνουμε" που θα έλεγε και ο Νίκος Καζαντζάκης ("Ο Χριστός ξανασταυρώνεται"...)... Και να ήταν και Θεοί, πάει στο καλό, αυτοί μόνο τα φαρισαϊκά αξιώματα παλεύουν να φτάσουν...

Βέβαια, κι ο αναμάρτητος (που θα ήθελε να πράξει τέτοιαν αμαρτία [του νά καταφέρει, δηλαδή, να γίνει φαρισαίος ο ίδιος - και μη γελάτε, όλοι θα το θέλαμε, ο καθένας για τον εαυτό του], αλλά δε μπόρεσε λόγω ασθένειας) πρώτος τον λίθον βαλετω... :angelic-flying: Σε καλό σας, βρε θεολογία που μου την εμπνεύσατε σήμερα! Σ.τ.Μ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Τρί Σεπ 07, 2010 12:55 am, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
 #37678  από petros
 Σάβ Σεπ 04, 2010 2:04 pm
ετσι μπραβο...τωρα μπαινουμε στον σωστο δρομο. κανεις δεν λεει ΑΚΟΜΑ οτι η χενφα ειναι η θεραπεια αλλα ΠΡΕΠΕΙ να κανουν κλινικες δοκιμες και να μην την απορριπτουν λογο χρηματος. συμφωνω με ολους τους προλαλησαντες. παντως τα παιδια που "υπερασπιζονται" την χενφα εχουν το δικιο τους. γιατι τοσος πολεμος και αρνηση στο να δοκιμαστει? το μονο που καταφερνουν ειναι να σπρωχνουν περισσοτερους προς τα εκει επειδη δεν ειναι προβατα. οπως η LL-MM που ειπε οτι πειστικε απο την αρνηση των καναδων.

παντως σε αυτα τα θεματα πραγματικα το ιντερνετ ειναι η ευλογια του 21 αιωνα. θυμαστε τι εγινε με τα εμβολια H1N1? το κρατος παρηγγηλε 4-5 μυρια απο δαυτα αλλα ο κοσμος μεσω του ιντερνετ δεν μασησε να παρει το εμβολιακι το οποιο ως δια μαγειας βγηκε στην πιατσα με 2 μηνες δοκιμων!!!!!αυτοι εν τελει που εμβολιαστικαν ειναι καπου στους 500 χιλιαδες. τα υπολοιπα τα εβαλαν ...ξερετε που. και τελικα αυτη η ασθενεια των ειδησεων ως δια μαγειας εξαφανιστηκε επειδη δεν πουλαγε... :violence-hammer:
 #37709  από Θεόφιλος
 Κυρ Σεπ 05, 2010 3:53 am
Καλήσπερα!
Έχω διαβάσει εδω μέσα(γενικά) απόψεις, πιστεύω και εμπειρίες ανθρώπων που το μόνο που έκαναν είναι να με προβληματίσουν περισσότερο. Το ότι φαρμακευτικές δεν θα σταματήσουν να μας ποτίζουν συνεχώς είναι γεγονός και δεν θα αλλάξει ποτέ. Η ίαση άλλωστε δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο της σκπ για καμία φαρμακευτική και κανένα νευρολόγο!

Το συμπέρασμα που αποκόμισα από την αναγνωση των απόψεων και των εμπειριών είναι οτι δυστυχώς ζούμε μές στην ΑΓΝΟΙΑ. Όσα βιβλία και έρευνες να διαβάσουμε, όσους καθηγητές νευρολόγους και να συναντήσουμε, όσους ομοιοπαθεις και να γνωρίσουμε θα συνεχίσουμε να έχουμε ΆΓΝΟΙΑ!

Νέο συμπέρασμα: Πρέπει να ζήσουμε και λιγάκι βρε χριστιανέ! Το πώς είναι άλλου παπά ευαγγέλιο!
 #37717  από litsa
 Κυρ Σεπ 05, 2010 10:39 am
:idea:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7