• Βρε το Χάρη...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #37295  από Νικος
 Τρί Αύγ 31, 2010 5:47 pm
Διαφωνούμε κάθετα, καταρχάς το ανθυπομοριο Τ347 μπορεί να οδηγήσει σε κάτι πολύ ενδιαφέρον
δεύτερο 10 εκατομμυρια σε μπύρες θα γίνει goal
 #37300  από LL--MM
 Τρί Αύγ 31, 2010 7:10 pm
Καλέ Σού, τι σου ήρθε σήμερα να μας το παίξεις Σέβερους Σνάιπ;;;
Η γυναίκα μπορεί να πάσχει και από το Σύνδρομο της Στοκχόλμης με δαύτους :romance-hearteyes: ! Αρρώστια είναι και αυτό, για την περίπτωση που δεν το ήξερες... και μάλιστα μια από την οποία πάσχουν πολλοί εδώ...
Η γιαγιά η Κασσάνδρα (όχι, δυστυχώς, ΔΕΝ είμαι η Ερμιόνη)
Υ.Γ.: Δυστυχώς, συμφωνώ με τα γραφόμενά σου...
Υ.Γ.2: Πήγα να κολλήσω κάτι Σού, αλλά μου βγήκαν τεράστια... Δεν το ήξερα ότι είσαι τοοοοσο μεγάλος...Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Τρί Αύγ 31, 2010 9:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #37312  από litsa
 Τρί Αύγ 31, 2010 9:22 pm
LL--MM έγραψε:Η γυναίκα μπορεί να πάσχει και από το Σύνδρομο της Στοκχόλμης με δαύτους :romance-hearteyes: ! Αρρώστια είναι και αυτό, για την περίπτωση που δεν το ήξερες... και μάλιστα μια από την οποία πάσχουν πολλοί εδώ...
...
 #37333  από maraki12
 Τετ Σεπ 01, 2010 2:06 am
sou έγραψε: Δεν τα έπινε μπύρες καλύτερα; Τα έδωσε στα κοράκια που ψάχνουν για το ανθυπομόριο Τ347 που μπορεί να οδηγήσει σε ένα φαρμακάκι με 32.2% λιγότερες υποτροπές σε ασθενείς που γεννήθηκαν Τρίτη, είναι Κριοί (ή ότι άλλο ζώο θέλετε) και έχουν κατσαρά μαλλιά;
Εγώ δηλαδη που γεννήθηκα Σάββατο, είμαι Σκορπιός και έχω μαλλιά πράσα, τον π...?????
Όχι ρε γαμώτο.. :shock:
Ο γιος μου είναι Κριός. Πιάνεται? :teasing-tease:
 #37371  από Neutralis
 Τετ Σεπ 01, 2010 5:44 pm
Παιδιά νομίζω δεν είναι σωστό να κοροϊδεύετε τις ιντερφερόνες.
 #37383  από litsa
 Τετ Σεπ 01, 2010 8:28 pm
αποψη σου!!
 #37387  από litsa
 Τετ Σεπ 01, 2010 8:52 pm
:-D :-D :-D :-D :-D :-D
 #37392  από michaelz21789
 Τετ Σεπ 01, 2010 10:27 pm
Σιγα τα φραγκα! Καταξοδευτηκε! ακου εκει τα 10 απο τα 500. Σιγα.. Sou, διαφωνω μαζι σου φιλε μου, γιατι 1ον χρειαζομαι πολυ χρονο και αποδειξεις (οχι 50 και 100 ατομα που εκαναν την επεμβαση) για να υποστηριξω μια θεωρια που μου φαινεται ορθη μεχρι στιγμης (αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι υποστηριζω οποιαδηποτε χημεια που μπαινει στο σωμα μου), και 2ον γιατι οσο υπαρχει δραση υπαρχει και αντιδραση, δεν υπαρχει κανενας λογος να μην υποστηριζω οτιδηποτε σκοπευει την εξαλειψη της ασθενειας (ακομα και αν ειναι σε λαθος μονοπατι) γιατι μονο με αυτον τον τροπο θα υπαρξει κινηση και απο τις αντιθετες πλευρες (αυτες δηλαδη περαν της κλασικης ιατρικης) για να αποδειξουν κατι αλλο, καλυτερο...
 #37406  από Neutralis
 Τετ Σεπ 01, 2010 11:37 pm
Εδώ κολλάει η, τουλάχιστο πιο αντικειμενική, γνώμη ενός Αυστριακού γιατρού, μελετητή της MS εδώ και χρόνια, του Schelling. Ο άνθρωπος είναι υγιής, άρα και λιγότερο biased. Διαβάστε όμως τί λέει για τις πολύτιμες ιντερφερόνες:
In view of the given facts we must ask ourselves whether the MS patient's shameless exploitation for an as senseless as profitable drug experimentation, grounded in an illogical MS "definition" and "identification", does not form an ethical issue.
"Εν όψει των δεδομένων (εννοεί των φλεβικών) πρέπει να αναρωτηθούμε εάν η αδιάντροπη εκμετάλλευση του ασθενή με πολλαπλή σκλήρυνση για ένα τόσο ανόητο όσο και επικερδές φαρμακευτικό πείραμα (εννοεί τα τρέχοντα φάρμακα), που βασίζεται σε μία παράλογη ταυτοποίηση και κατηγοριοποίηση της σκλήρυνσης (εννοεί ως αυτοάνοσης) δε συνιστά θέμα ηθικής".

http://www.ms-info.net/evo/msmanu/984
 #37414  από michaelz21789
 Πέμ Σεπ 02, 2010 4:21 am
sou έγραψε:
Τι σχέση έχει η ΧΕΝΦΑ με τη βλακεία που έκανε η Rowling?

Ποιές είναι οι αντίθετες πλευρές από την κλασσική ιατρική; Τι ακριβώς εννοείς;
Η ΧΕΝΦΑ ειναι η επικρατεστερη νομιζω θεωρια περαν της αντιμετωπισης με φαρμακευτικη αγωγη. Εσυ δεν υποστηριζεις την κινηση της τυπισας επειδη τασεσαι με μια αλλη κινηση για την αντιμετωπιση της νοσου, και οχι σε καποια "επιδοξα" φαρμακα που ερευνονται. Η Rowling προφανως εκανε αυτη την κινηση που ενισχυει την αντιθετη αποψη με την δικη σου. Εκει κολλαει η ΧΕΝΦΑ.
Οσο για την κλασικη ιατρικη μαλλον εφραστηκα εγω λαθος. Με αυτη την εννοια εγω λεω την αντιμετωπιση της νοσου με τα υπαρχοντα φαρμακα. Και οχι μια επεμβαση πχ διανοιξης φλεβων.

Δεν υποστηριζω οτι αυτη η κινηση της Rowling η ενα οποιοδηποτε αλλο ερευνητικο κεντρο τετοιου ειδους θα βοηθησει την ιατρικη κοινοτητα και θα "φωτισει" για καλυτερη αντιμετωπιση της νοσου, ουτε περιμενω να μας γιατρεψουν, αυτο που ειπα ειναι μια οποιαδηποτε κινηση, ακομα και "ασκοπη" οπως θα την χαρακτηριζες, "πυροδοτει" και βλεπουμε να γινεται καποια κινηση πανω στην ασθενεια. Εμενα αυτο δεν μου φαινεται χαζο, ουτε αδιαφορο.. Αν ηταν να υποστηριζουμε οτι καμια φαρμακευτικη εταιρεια δεν θα αφησει ποτε κατι απλο και ριζοσπαστικο να μας γιατρεψει λογω συμφεροντων, τι πρεπει να κανουμε? Αν θελουμε να ειμαστε ρεαλιστες λοιπον ας σταματησουμε καλυτερα να πιστευουμε οτι μπορει να προλαβουμε η να δουμε την θεραπεια καποτε.. Ας μην ελπιζουμε.

ΥΓ. Σιγουρα δεν συμφερει τις φαρμακοβιομηχανιες να σταματησουν να μας ποτιζουν οτιδηποτε, συμφερει ομως το οποιδηποτε κρατος να δινει για μενα(για ολους μας) 5000 ευρω το μηνα για αυτα τα φαρμακα η τις συνταξεις??

ΥΓ2. Μεγαλογιατρος στη Νεα Υορκη, μου ειπε πολυ προσφατα: "Καμια χημεια και κανενα φαρμακο δεν μπορει να κανει καλο στον ανθρωπο, η θεραπεια για τη σκπ υπαρχει αλλα δεν συμφερει τις φαρμακοβιομηχανιες να βγει, και μην πιστευεις σε οτι λενε οι Ιταλοι"- - - > το αναφερω επειδη το ακουσα οχι επειδη το υποστηριζω.

ΥΓ3. Καμια φυσικη αιτια δεν μπορει να ευθυνεται για το οτι εχουμε μια οποιαδηποτε ασθενεια (εντος καποιων οριων φυσικα), και ειδικα σαν την σκπ. Παραδειγμα ειναι το οτι εχει το ενα απ τα 2 αδερφια ενω μεγαλωνουν σε κοινες συνθηκες και δεν ειναι κληρονομικο. Ο λογος που το λεω ειναι γιατι η δικια μου "θεωρια" υποστηριζει την γεννηση της διαταραχης στην προσωπικοτητα και την ψυχολογια και οχι στις συνθηκες του περιβαλοντος. Θεωρω ψευδαισθηση οτι μπορει να υπαρξει ποτε μια απολυτη θεραπεια της σκπ χωρις να αλλαξει αυτο που την προκαλει-το μυαλο.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7