• Ελευθερη διελευση απο τα διοδ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #36884  από popi
 Τετ Αύγ 25, 2010 11:49 pm
Αγαπητοι φιλοι, εχτες 24/8, φευγοντας απο Αθηνα, θελησα να περασω τα πρωτα διοδια της νεας οδου στο υψος της Μαλακασας. Εκει ο υπαλληλος μου ειπε πως η εταιρεια του δεν δεχεται πλεον το μπλε σηματακι με το οποιο ειχαμε ως τωρα ελευθερη διελευση και οτι θα επρεπε να πληρωσω. Στην ερωτηση μου βαση ποιας εγκυκλιου συμβαινει αυτο δε μπορουσε να μου απαντησει. Τοτε εγω του εδειξα την αποφαση που υπαρχει με υπογραφη Σουφλια η οποια λεει το ακριβως αντιθετο και του ζητησα να μου ανοιξει τη μπαρα. Στην αρνηση του του ειπα οτι θα κανω μηνυση στην εταιρεια του και σε αυτον προσωπικα, μιας και ΠΑΡΑΝΟΜΑ παρακωλυει την ελευθερη διακινηση μου. Μετα απο καποια μυστικη συνομιλια με καποιον -προφανως ανωτερω του τηλεφωνικα- μου ανοιξε την μπαρα και περασα. Το ιδιο σκηνικο διαδραματιστηκε και σημερα κατα την επιστροφη μου στην Αθηνα. Ηρθα σε τηλεφωνικη επαφη με το Υπ Υποδομων και τον Συλλογο ΕΣΑμεΑ για να τους ενημερωσω και απο το υπουργειο μου ειπαν οτι θα πρεπει ολοι να αρνηθουμε να πληρωνουμε και οτι προσπαθουν κι αυτοι να λυσουν το προβλημα με τιις συμβασεις που εχουν υπογραψει με τις ιδιωτικες αυτες εταιρειες .
Θεωρω απαραδεκτο να ζητουν απο εμας να πληρωσουμε αλλονων τα σπασμενα και ηθελα να σας ενημερωσω ,γιατι δε νομιζω οτι θα εχουν.. ελλειμμα απο καποιους ανθρωπους ΑΜΕΑ που θα περνουν χωρις να πληρωνουν τα ετσι κι αλλιως υπερογκα χαρατσια τους.
 #36885  από Biskoto10
 Τετ Αύγ 25, 2010 11:53 pm
Κι ομως το "κοινωνικο" μας κρατος πλεον ζητα σε ολους να πληρωσουν τα διοδια, προσπαθουνε οι συλλογοι να αλλαξουν αυτη την αποφαση, να δουμε...
 #36889  από LL--MM
 Πέμ Αύγ 26, 2010 2:43 am
Nαι, δυστυχώς, άμα δεν υπάρχει νόμος, τα πάντα υπόκεινται στην καλή θέληση της εκάστοτε εταιρίας... Δεν πα να λέν... (Αγαπητέ μου μπισκότο, δεν είναι ότι δεν έψαξα να βρώ φωτογραφίες σου στο ιντερνετ, δε βρήκα όμως δίχως διαφημίσεις, και τη φωτογραφία έπρεπε να την ξανακλικάρεις για να τη δείς...)

Φαντάζομαι ότι εσύ είσαι πιό ωραίος, οσοδήποτε μη εδώδιμος... :angelic-flying:
 #36890  από Biskoto10
 Πέμ Αύγ 26, 2010 3:38 am
LL--MM έγραψε: δε βρήκα όμως δίχως διαφημίσεις
Δυστυχως υπαρχουν μονο με διαφημισεις γιατι με πληρωνουν! :mrgreen:
 #36893  από popi
 Πέμ Αύγ 26, 2010 9:08 am
ακριβως αυτα ειχα υπ οψη μου και καπως ετσι εδρασα.Βεβαια η χαρα μου ηταν μεγαλη οταν εχτες το βραδυ διαβασα πως μετα απο καποια"μεμονωμενα" περιστατικα .το...ξανασυζητανε!!
sunny έγραψε:Σχετικό δημοσίευμα:

http://prezatv.blogspot.com/2010/08/blog-post_1214.html

και ανάλογο video:

#36898  από LL--MM
 Πέμ Αύγ 26, 2010 10:21 am
Δε βαρυέστε, η ΚΥΡΩΣΗ είναι ο μόνος άμεσος τρόπος... :violence-hammer:

Kαι άλλη μια ερώτηση: Χρειάζεται να είναι το αυτοκίνητο αναπηρικό, ή υποτίθεται ότι φτάνει μια γνωμάτευση ΙΚΑ; Θα μου πείτε "εδώ για τ'αυτοκίνητα κάνουν κόνξες, για τους υπολοίπους, λοιπόν..." Χτές το πρωΐ, ας πούμε, όπου ήμουν σε μια τράπεζα όπου υποτίθεται ότι με ξέρει η υπάλληλος, μου ζήτησε πάλι "χαρτί". Της έδειξα το δικό μου, όπως την τελευταία φορά. Μετά λέει, ξινά-ξινά: "Μα εμένα δε μου είπαν να σας περάσω έτσι!" Της εξήγησα ότι την άλλη φορά ο διευθυντής με είχε στείλει σε αυτήν. "Λέτε να βρέθηκε θεραπεία για τη σκπ από την άλλη φορά;"

Ρε παιδιά, δίχως να αμφισβητώ ότι πολλοί από μας είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση από μενα προσωπικά, αλλά μήπως ένα μεγάλο μερος της αναπηρίας είναι ακριβώς ο τρόπος που μας φέρονται οι υγιείς; ακόμα και ομοπαθείς συνάδελφοι μερικές φορές...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Πέμ Αύγ 26, 2010 11:08 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #36901  από popi
 Πέμ Αύγ 26, 2010 11:04 am
ομολογω πως δε μπορω να καταλαβω τι ακριβως εννοειτε. εδω γινεται μια παραφορη αδικια και αντιδρουμε, τουλαχιστον αυτος ειναι ο δικος μου τροπος αντιμετωπισης
LL--MM έγραψε:Δε βαρυέστε, η ΚΥΡΩΣΗ είναι ο μόνος άμεσος τρόπος... :violence-hammer:
 #36904  από LL--MM
 Πέμ Αύγ 26, 2010 11:13 am
popi έγραψε:ομολογω πως δε μπορω να καταλαβω τι ακριβως εννοειτε. εδω γινεται μια παραφορη αδικια και αντιδρουμε, τουλαχιστον αυτος ειναι ο δικος μου τροπος αντιμετωπισης
Σαφώς, και συμφωνούμε ώς προς αυτό. Αλλά αυτό που είναι αυταπόδεικτη αδικία για μας, γι αυτούς δε σημαινει και πολλά πράγματα... Και ο νόμος ΔΕΝ μας προστατεύει, αν δεν τους έχει υποχρεώσει (μέσω κύρωσης) να υπακούσουν...

Δεν συζητάμε για το πόσο άδικο είναι που ΔΕ θα μας σηκώσει τις μπάρες ο/η υπάλληλος (αυτό το ξέρουμε εμείς, όπως ειπαμε -ολοι εδώ- πιο πάνω) αλλά το ποσο έχει αποφασίσει η εταιρία ότι τη συμφέρει να υπακούει το νόμο (όταν υπάρχει ξεκάθαρος νόμος, δηλαδή) όταν περνάμε εσύ, εγώ όλοι μας με δυσκολίες αυτού του ειδους... :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: :teasing-neener:

Και κάτι άλλο: το βιντεάκι αυτό "κατοικοεδρεύει" σε μιά σειρα όπου διάφοροι παιζουν ξύλο και κάθε ειδους άλλη μ... Γιατι θα μας δουν οι υγιείς σαν κάτι λιγότερο "αστείο", τα οποία βλέπουν για να περνάνε την ώρα τους όταν δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν;

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Πέμ Αύγ 26, 2010 12:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.