Αγαπητοι φιλοι, εχτες 24/8, φευγοντας απο Αθηνα, θελησα να περασω τα πρωτα διοδια της νεας οδου στο υψος της Μαλακασας. Εκει ο υπαλληλος μου ειπε πως η εταιρεια του δεν δεχεται πλεον το μπλε σηματακι με το οποιο ειχαμε ως τωρα ελευθερη διελευση και οτι θα επρεπε να πληρωσω. Στην ερωτηση μου βαση ποιας εγκυκλιου συμβαινει αυτο δε μπορουσε να μου απαντησει. Τοτε εγω του εδειξα την αποφαση που υπαρχει με υπογραφη Σουφλια η οποια λεει το ακριβως αντιθετο και του ζητησα να μου ανοιξει τη μπαρα. Στην αρνηση του του ειπα οτι θα κανω μηνυση στην εταιρεια του και σε αυτον προσωπικα, μιας και ΠΑΡΑΝΟΜΑ παρακωλυει την ελευθερη διακινηση μου. Μετα απο καποια μυστικη συνομιλια με καποιον -προφανως ανωτερω του τηλεφωνικα- μου ανοιξε την μπαρα και περασα. Το ιδιο σκηνικο διαδραματιστηκε και σημερα κατα την επιστροφη μου στην Αθηνα. Ηρθα σε τηλεφωνικη επαφη με το Υπ Υποδομων και τον Συλλογο ΕΣΑμεΑ για να τους ενημερωσω και απο το υπουργειο μου ειπαν οτι θα πρεπει ολοι να αρνηθουμε να πληρωνουμε και οτι προσπαθουν κι αυτοι να λυσουν το προβλημα με τιις συμβασεις που εχουν υπογραψει με τις ιδιωτικες αυτες εταιρειες .
Θεωρω απαραδεκτο να ζητουν απο εμας να πληρωσουμε αλλονων τα σπασμενα και ηθελα να σας ενημερωσω ,γιατι δε νομιζω οτι θα εχουν.. ελλειμμα απο καποιους ανθρωπους ΑΜΕΑ που θα περνουν χωρις να πληρωνουν τα ετσι κι αλλιως υπερογκα χαρατσια τους.
Θεωρω απαραδεκτο να ζητουν απο εμας να πληρωσουμε αλλονων τα σπασμενα και ηθελα να σας ενημερωσω ,γιατι δε νομιζω οτι θα εχουν.. ελλειμμα απο καποιους ανθρωπους ΑΜΕΑ που θα περνουν χωρις να πληρωνουν τα ετσι κι αλλιως υπερογκα χαρατσια τους.