Καλησπέρα!
Βοηθήστε με όσοι έχετε περάσει κάτι με τα μάτια..
Τις τελευταίες μέρες νιώθω κάτι περίεργο στην όρασή μου αλλά όχι πολύ έντονο.
Γι'αυτο και αναρωτιέμαι αν είναι ιδέα μου.
Όταν εστιάζω σε κάποιο αντικείμενο με το κάθε μάτι ξεχωριστά είναι οκ. Όταν το κάνω και με τα 2 μάτια όπως όλοι οι ανθρωποι κάνουν συνήθως
κατι δεν "πάει καλά". Κάτι με "ενοχλει". Είχαμε καταλήξει με τον οφθαλμίατρο ότι το επεισόδιο της οπτικής νευρίτιδας περισυ μου άφησε κάποιο "κουσούρι" μη μετρησιμο από τα οργανα τους αλλά τις τελευταίες μέρες νιώθω χειρότερα.
Σας ακούγεται γνωστό?
Επίσης έχω και κάτι ελαφριές ζαλαδούλες του τύπου σαν να χω πιει λιγο παραπάνω. Και μια φορά, όντας καθιστή, γύρισα το κεφάλι μου να μιλήσω σε κάποιον και γύρισε το δωμάτιο ανάποδα για 2-3 δευτερόλεπτα.
Είναι ιδέα μου?
Θα ειναι η καθημερινότητα μου και να τα συνηθίσω?
Ή είναι καμιά ωσούλα?
Μην παρεξηγηθώ.., δεν περιμένω να μου κάνετε τους γιατρούς. Ραντεβού έχω 6 Μαϊου και δεν τα θεωρώ όλα αυτά τόσο φοβερά ώστε να το επισπεύσω. Απλώς λέω μήπως κάποιου του ακούγονται οικεία...
Βοηθήστε με όσοι έχετε περάσει κάτι με τα μάτια..
Τις τελευταίες μέρες νιώθω κάτι περίεργο στην όρασή μου αλλά όχι πολύ έντονο.
Γι'αυτο και αναρωτιέμαι αν είναι ιδέα μου.
Όταν εστιάζω σε κάποιο αντικείμενο με το κάθε μάτι ξεχωριστά είναι οκ. Όταν το κάνω και με τα 2 μάτια όπως όλοι οι ανθρωποι κάνουν συνήθως

Σας ακούγεται γνωστό?
Επίσης έχω και κάτι ελαφριές ζαλαδούλες του τύπου σαν να χω πιει λιγο παραπάνω. Και μια φορά, όντας καθιστή, γύρισα το κεφάλι μου να μιλήσω σε κάποιον και γύρισε το δωμάτιο ανάποδα για 2-3 δευτερόλεπτα.
Είναι ιδέα μου?
Θα ειναι η καθημερινότητα μου και να τα συνηθίσω?
Ή είναι καμιά ωσούλα?
Μην παρεξηγηθώ.., δεν περιμένω να μου κάνετε τους γιατρούς. Ραντεβού έχω 6 Μαϊου και δεν τα θεωρώ όλα αυτά τόσο φοβερά ώστε να το επισπεύσω. Απλώς λέω μήπως κάποιου του ακούγονται οικεία...