η ζωη συνεχιζεται......
το μονο που εχεις να κανεις ειναι να προσαρμοστεις στα νεα δεδομενα !!!!

τον ακουσα...........και δε βγηκα χαμενη
σου ευχομαι .....τα καλυτερα !!!!!!
Σκλήρυνση κατά πλάκας
geor.gia έγραψε:ετσι ειναι οπως τα λες εφη. ασε που και εγω μαλλον απο καρκινο θα παω.... παντως για να ειμαι ειλικρινης αυτο που με "σκοτωνει" περισσοτερο ειναι η αναμονη και η αβεβαιοτητα. παντα το ειχα και το εχω αυτο. σε ολους τους τομεις. οχι μονο για αυτο το θεμα. ισως αν μπει επιτελους μια σειρα να χαλαρωσω καλυτερα και πιο ευκολα.anamonh kai abbebaiothta gia poio logo?ola sth zwh mas einai mia anamonh kai mia abebaiothta....mh skeftese thn ms pantws giati den yparxei kanenas logos..ama einai na ginei kati to otidhpote tha ginei......gt oso kai na prosexeis sto dromo an einai na se pathsei aytokinhto tha se pathsei...epomenws...ta panta me metro katharo myalo kai ola kala glukia mou...filia
παντως πολυ καλα κανεις σ αυτο που ελεγες για τις μερες. ισως καπως ετσι πρεπει να το βλεπουμε.![]()
να σαι καλα
efi έγραψε:αναμονη και αβεβαιοτητα για το ποτε τι για ποσο κλπ σχετικα με την ενδεχομενη (μην πω βεβαιη εναρξη θεραπειας). τον τελευταιο χρονο που αρχισα παλι να εχω ενοχλησεις ειμαι σε ενα διαρκες περιμενε, θα δουμε , ισως, α δεν καναμε αυτη την εξεταση αρα περιμενε παλι αλλα αποτελεσματα κλπ. οσο και αν ακουγεται ανοητο εμενα τετοια πραγματα με αγχωνουν πιο πολυ απο το ιδιο το εκαστοτε προβλημα. αυτο θελω και εγω οτι ειναι να γινει να γινει. αλλα αυτο το περιμενε δε το μπορω.geor.gia έγραψε:ετσι ειναι οπως τα λες εφη. ασε που και εγω μαλλον απο καρκινο θα παω.... παντως για να ειμαι ειλικρινης αυτο που με "σκοτωνει" περισσοτερο ειναι η αναμονη και η αβεβαιοτητα. παντα το ειχα και το εχω αυτο. σε ολους τους τομεις. οχι μονο για αυτο το θεμα. ισως αν μπει επιτελους μια σειρα να χαλαρωσω καλυτερα και πιο ευκολα.anamonh kai abbebaiothta gia poio logo?ola sth zwh mas einai mia anamonh kai mia abebaiothta....mh skeftese thn ms pantws giati den yparxei kanenas logos..ama einai na ginei kati to otidhpote tha ginei......gt oso kai na prosexeis sto dromo an einai na se pathsei aytokinhto tha se pathsei...epomenws...ta panta me metro katharo myalo kai ola kala glukia mou...filia
παντως πολυ καλα κανεις σ αυτο που ελεγες για τις μερες. ισως καπως ετσι πρεπει να το βλεπουμε.![]()
να σαι καλα