• και επισημα μελος του forum (με "πτυχειο" πλεον...)

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #33801  από chryssa
 Τετ Ιούλ 14, 2010 11:22 am
:greetings-waveyellow:
η ζωη συνεχιζεται......
το μονο που εχεις να κανεις ειναι να προσαρμοστεις στα νεα δεδομενα !!!!
:character-oldtimer: αυτο ακριβως μου ειπε ο ακτινολογος....μολις πηρε τα films στα χερια του
τον ακουσα...........και δε βγηκα χαμενη
σου ευχομαι .....τα καλυτερα !!!!!!
 #33809  από geor.gia
 Τετ Ιούλ 14, 2010 1:21 pm
εχεις απολυτο δικιο. :) (εκανες την εξεταση για χενφα εννοεις οταν λες ακτινολογος? )
 #33838  από alexia
 Τετ Ιούλ 14, 2010 7:56 pm
geor.gia ΝΑ'ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΕΤΣΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ.ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ,ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΥΤΟ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
 #33843  από geor.gia
 Τετ Ιούλ 14, 2010 8:13 pm
οντως με μια κουβεντα γινομαστε ολοι ενα.... :) και μακαρι συντομα να μπαινουμε εδω μονο για να τα λεμε στο καφενειο και να μη μας απασχολει τιποτα αλλο.....

θα μου πειτε τι λες τωρα....

καμια φορα λενε οτι οι ουρανοι ειναι ανοιχτοι και οι ευχες πιανουν :)
 #33863  από chryssa
 Τετ Ιούλ 14, 2010 9:08 pm
(εκανες την εξεταση για χενφα εννοεις οταν λες ακτινολογος? )

geor.gia
εννοω τον ακτινολογο που μου εκανε την πρωτη μαγνητικη το 1997........... μετα ακολουθησε η παρακεντηση και επιβεβαιωση της ΣΚΠ
για ΧΕΝΦΑ θα ξεκινησω εξετασεις απο Σεπτεμβρη (τωρα δεν κανω καμια θεραπεια.....ειμαι στη χειροτερη κλινικη εικονα ολων των χρονων.....αλλα με καμια εστια ενεργη .....πηρα πριν μια εβδομαδα την απαντηση απο την τελευταια μαγνητικη αλλα δεν εχω παει ακομα στο νευρολογο :happy-cheerleadersmileygirl: και δε θελω να παρω φαρμακα :eusa-naughty:
30 χρονια (προυπηρχε) καλα τα καταφερα..... ισως ειμαι απο τους τυχερους της ομαδας.......θα δουμε :roll:
 #33911  από efi
 Πέμ Ιούλ 15, 2010 12:29 am
kathe arxh kai duskolh....egw do3a to theo eimai se kalh katasthsh...thn exw 3exasei opws eipe kai enas filos parapanw gia na me 3exasei.....egw kanw therapeia me rebif kai kopse logikh....exw 3exwrisei tis xamenes meres sth zwh mou oi opoies einai deytera tetarth kai paraskeyh gia ton aploustato logo pou de mporw na piw ekeines tis meres....epomenws otan leme gia ouzaki panta kanonizw tis epomenes meres pou mporw na piw(kai to zwwn pinw kai gia tis xamenes meres mou)twra oyzo xwris tsigaro ginete an eisai kapnistria?no no no....ola na ta thewreis fysiologika kai sth telika ti einai mwre 3 lepta douleia to anxos einai to zori.....gia thn enesh milaw....a kai to allo....re agaph mou des to thetika toulaxiston emeis 3eroume ti exoume....yparxei kosmos kai kosmakis pou exei problhmata kai den ta 3erei hdh...toulaxiston emeis mporoume na ta antimetwisoume kai tha to kanoume...m eixe pei mia neyrologos kalh ths wra...kopela mou leei....apo karkino tha pas oxi apo ms..etsi sth psixra....epomenws.....ola kala kai thelw na eiste oloi kala....sas xeretw
 #33922  από geor.gia
 Πέμ Ιούλ 15, 2010 9:37 am
ετσι ειναι οπως τα λες εφη. ασε που και εγω μαλλον απο καρκινο θα παω.... παντως για να ειμαι ειλικρινης αυτο που με "σκοτωνει" περισσοτερο ειναι η αναμονη και η αβεβαιοτητα. παντα το ειχα και το εχω αυτο. σε ολους τους τομεις. οχι μονο για αυτο το θεμα. ισως αν μπει επιτελους μια σειρα να χαλαρωσω καλυτερα και πιο ευκολα.

παντως πολυ καλα κανεις σ αυτο που ελεγες για τις μερες. ισως καπως ετσι πρεπει να το βλεπουμε. :)

να σαι καλα :)
 #33977  από efi
 Πέμ Ιούλ 15, 2010 7:00 pm
geor.gia έγραψε:ετσι ειναι οπως τα λες εφη. ασε που και εγω μαλλον απο καρκινο θα παω.... παντως για να ειμαι ειλικρινης αυτο που με "σκοτωνει" περισσοτερο ειναι η αναμονη και η αβεβαιοτητα. παντα το ειχα και το εχω αυτο. σε ολους τους τομεις. οχι μονο για αυτο το θεμα. ισως αν μπει επιτελους μια σειρα να χαλαρωσω καλυτερα και πιο ευκολα.

παντως πολυ καλα κανεις σ αυτο που ελεγες για τις μερες. ισως καπως ετσι πρεπει να το βλεπουμε. :)

anamonh kai abbebaiothta gia poio logo?ola sth zwh mas einai mia anamonh kai mia abebaiothta....mh skeftese thn ms pantws giati den yparxei kanenas logos..ama einai na ginei kati to otidhpote tha ginei......gt oso kai na prosexeis sto dromo an einai na se pathsei aytokinhto tha se pathsei...epomenws...ta panta me metro katharo myalo kai ola kala glukia mou...filia
 #33982  από geor.gia
 Πέμ Ιούλ 15, 2010 7:40 pm
efi έγραψε:
geor.gia έγραψε:ετσι ειναι οπως τα λες εφη. ασε που και εγω μαλλον απο καρκινο θα παω.... παντως για να ειμαι ειλικρινης αυτο που με "σκοτωνει" περισσοτερο ειναι η αναμονη και η αβεβαιοτητα. παντα το ειχα και το εχω αυτο. σε ολους τους τομεις. οχι μονο για αυτο το θεμα. ισως αν μπει επιτελους μια σειρα να χαλαρωσω καλυτερα και πιο ευκολα.

anamonh kai abbebaiothta gia poio logo?ola sth zwh mas einai mia anamonh kai mia abebaiothta....mh skeftese thn ms pantws giati den yparxei kanenas logos..ama einai na ginei kati to otidhpote tha ginei......gt oso kai na prosexeis sto dromo an einai na se pathsei aytokinhto tha se pathsei...epomenws...ta panta me metro katharo myalo kai ola kala glukia mou...filia
αναμονη και αβεβαιοτητα για το ποτε τι για ποσο κλπ σχετικα με την ενδεχομενη (μην πω βεβαιη εναρξη θεραπειας). τον τελευταιο χρονο που αρχισα παλι να εχω ενοχλησεις ειμαι σε ενα διαρκες περιμενε, θα δουμε , ισως, α δεν καναμε αυτη την εξεταση αρα περιμενε παλι αλλα αποτελεσματα κλπ. οσο και αν ακουγεται ανοητο εμενα τετοια πραγματα με αγχωνουν πιο πολυ απο το ιδιο το εκαστοτε προβλημα. αυτο θελω και εγω οτι ειναι να γινει να γινει. αλλα αυτο το περιμενε δε το μπορω. :confusion-seeingstars: