Συνολικά είμαι πολύ καλά. Είχα μόνο ένα επεισόδιο τον Μάρτιο 2009. Κλινικά, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, αν και η τελευταία μαγνητική έδειξε κάμια αμυδρή ενεργοποίηση εστιών. Από εκεί και πέρα, ψιχο-συμπτώματα έχω, τα οποία όμως δεν είμαι σίγουρος εάν θα πρέπει να τα αποδώσω στην ασθένεια ή σε άλλους παράγοντες (ψυχολογικούς, στρες κλπ). Κυρίως με ενοχλεί η κόπωση και το βαρύ κεφάλι που έχω πολλές φορές. Επίσης η αδυναμία συγκέντρωσης ου ορισμένες φορές αντιμετωπίζω.
Επειδή όμως είμαι καλά προς το παρόν, με ενδιέφερε πολύ το θέμα ώστε να αποφύγω την οποιαδήποτε ζημιά στο μέλλον.
Σχετικά τώρα με το εύρημα της μεγάλης ταχύτητας ροής, δεν ξέρω τι να πω, ούτε κατά πόσο είναι φυσιολογικό τελικά. Ίσως να υπάρχει κάποιο μικρό πρόβλημα και ακριβώς επειδή είναι μικρό να είναι και καλή η κατάστασή μου.
Άντε όμως να βρεις ποιος να στο πει αυτό. Όπως καταλαβαίνεις δυστάζω να παραστήσω τον γιατρό και να πάω για φλεβογραφία.
Ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό.