• Η ΧΕΝΦΑ και εγω

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #31786  από ΜΙΜΙΚΑ
 Πέμ Ιουν 24, 2010 11:51 pm
:clap: Σιδερένιος! Αντε και για τα καλύτερα!
 #31791  από Γιαννης62
 Παρ Ιουν 25, 2010 2:47 am
ola tha pane kala na min anisichis.ola chriasode to chronotous...ipomoni k.na min se perni apo kato.tharos chriasete,k. pou tha pai ? kapote tha gonatisi.ite to theloun ite ochi. :greetings-clappingyellow:
 #31793  από maestro
 Παρ Ιουν 25, 2010 10:58 am
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!!!
 #31795  από homer
 Παρ Ιουν 25, 2010 11:04 am
Καταρχάς ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιά μου όλους! :text-thankyouyellow:
Ύστερα από ένα πάααρα πολύ βαθύ ύπνο μπορώ να δηλώσω τα εξής...
Ημέρα 2η:
Πολύ λιγότερο μούδιασμα στα πόδια, μείωση δυσκαμψίας - αίσθημα βάρους στα πόδια, καλύτερη ισορροπία.
Τολμώ να τα παραδεχθώ. Ελπίζω να παραμείνουν και να μειωθούν κι άλλο. ;)
 #31802  από βικυ
 Παρ Ιουν 25, 2010 11:23 am
:greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow:
 #31816  από chryssa
 Παρ Ιουν 25, 2010 12:24 pm
Παίδες σήμερα ήρθα σπίτι. Χθες έκανα την επέμβαση. Ήμουν φραγμένος ΦΟΥΛ!

:text-welcomewave: γρηγορη αναρρωση !!!!!
σου ευχομαι τα καλυτερα :handgestures-salute:
 #31854  από FANTOMAS
 Παρ Ιουν 25, 2010 3:46 pm
Εγω πότε θα ξεφράξω :confusion-helpsos:

όπως και να εχει :text-bravo: homer
 #31856  από swt
 Παρ Ιουν 25, 2010 5:05 pm
:text-bravo: και από μένα homer.
 #31923  από Fotis
 Σάβ Ιουν 26, 2010 1:28 pm
Συναγωνιστές,

έκανα και εγώ το Triplex μου, αλλά "άνθρακες ο θησαυρός"...Δεν βρέθηκε κάποιο πρόβλημα. Το μόνο που παρατήρησε ο γιατρός είναι μια αυξημένη ταχύτητα ροής και στις δύο σφαγγίτιδες στην θέση C (όρθιος).

Οπότε προς το παρόν δεν μου συνέστησε να δοκιμάσω ούτε καν διερευνητική φλεβογραφία.

Το μόνο καλό είναι ότι γνώρισα έναν τρομερό γιατρό και άνθρωπο.
 #31975  από Fotis
 Κυρ Ιουν 27, 2010 1:25 am
Συνολικά είμαι πολύ καλά. Είχα μόνο ένα επεισόδιο τον Μάρτιο 2009. Κλινικά, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, αν και η τελευταία μαγνητική έδειξε κάμια αμυδρή ενεργοποίηση εστιών. Από εκεί και πέρα, ψιχο-συμπτώματα έχω, τα οποία όμως δεν είμαι σίγουρος εάν θα πρέπει να τα αποδώσω στην ασθένεια ή σε άλλους παράγοντες (ψυχολογικούς, στρες κλπ). Κυρίως με ενοχλεί η κόπωση και το βαρύ κεφάλι που έχω πολλές φορές. Επίσης η αδυναμία συγκέντρωσης ου ορισμένες φορές αντιμετωπίζω.

Επειδή όμως είμαι καλά προς το παρόν, με ενδιέφερε πολύ το θέμα ώστε να αποφύγω την οποιαδήποτε ζημιά στο μέλλον.

Σχετικά τώρα με το εύρημα της μεγάλης ταχύτητας ροής, δεν ξέρω τι να πω, ούτε κατά πόσο είναι φυσιολογικό τελικά. Ίσως να υπάρχει κάποιο μικρό πρόβλημα και ακριβώς επειδή είναι μικρό να είναι και καλή η κατάστασή μου.

Άντε όμως να βρεις ποιος να στο πει αυτό. Όπως καταλαβαίνεις δυστάζω να παραστήσω τον γιατρό και να πάω για φλεβογραφία.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 41