• ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ-ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #3093  από LL--MM
 Τρί Απρ 28, 2009 3:25 pm
Παιδάκια, μη με κάνετε να κοκκινίζω :!: :oops: Δυστυχώς, λόγο υπερ-κατανάλλωσης, λόγοι δεν υπαρχουν πλέον διαθέσιμοι, και οι Φιλιππικοί μας εξαντλήθηκαν για φέτος! Μιμίκα, βοήηηηηθεια, ούτε ο συχωριανός μου δεν καταλαβαίνει πλέον :!: :!: :!:
 #3105  από ΜΙΜΙΚΑ
 Τρί Απρ 28, 2009 7:20 pm
Ερχομαι "να καθαρίσω"!
Τί κάνατε της LL-MM μου και μου τη συγχύσατε :evil: ? (βρε κουτό τα καλύτερα σου γράφουν και είναι αλήθεια!!! Κι εσύ ντρέπεσαι??? Α ΠΑ ΠΑ!!!).
Και όσο για τον συγχωριανό σου, εξακολουθεί να σε καταλαβαίνει αλλά του αρέσει να σε πειράζει.
Ελα, έλα σώπα... :lol:
 #3109  από litsa
 Τρί Απρ 28, 2009 8:14 pm
Πέστα Μιμίκα !!! Πέστα! όχι ότι οι άλλοι δεν ήταν καλοί, έξυπνοι κτλ.. άριστοι είναι .. αλλά άμα τα λες και επιστημονικά και δεν σε πολυκαταλαβαίνουν - κερδίζεις τις εντυπώσεις!!
Λοιπόν προτείνω να αφήσει τις ντροπές και να σκεφθεί το μέλλον όλων των σκπ της Ελλάδος!!

ακόμα να επανέλθω από την κούραση μου! αχ! αυτή η σκπ!

συν ότι σκέφτομαι τις συζητήσεις της συνάντησης!

Προτείνω ανά μήνα να οργανώνουμε και μία!
Μην φανταστείτε ότι μπορώ συνέχεια να κάνω ταξίδια! αλλά όταν είναι να ταξιδεύω θα το βγάζω ανακοινωση!! έ όλο και κάποιον θα συναντάω!! και μετά θα κάνουμε και σύλλογο!!
 #3110  από LL--MM
 Τρί Απρ 28, 2009 8:23 pm
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Αμ, αν δε με καταλαβαίνετε τι να αραδιάζω :?: :?: :?:
Νόμιζα ότι μίλαγα στα τελείως καθημερινά :roll: :roll: :roll:
Φαίνεται ότι η γιαγιά σας έγινε ούφο :cry: :cry: :cry:

Σας κάνω μια μεταφρασούλα, μπας και γίνω κατανοητή: :P :P :P
Ο Περικλής ήταν που έλεγε "τα εν οικω μή εν δήμω". Εγώ λόγω σκπ, ξεφουρνίζω τον τρόπο που μιλαν οι διάφοροι στον οίκο του Γιώργου ...
Ο Δημοσθένης έβγαλε τους "Φιλιππικούς" λόγους του εναντίον του Φιλίππου της Μακεδονίας, εσείς βλέπετε ότι, (και, αν όχι εναντίον, αλλά έναντι ποιανών), σας βαράω κάθε φορά κατεβατά :P

Zis iz ol, ze difens rests and ze case iz clozed.---
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Τρί Απρ 28, 2009 8:50 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #3111  από litsa
 Τρί Απρ 28, 2009 8:29 pm
καλή μου ελ ελ --εμ εμ (LL--MM) με έκανες και γελασα!!
και ποιος σου είπε ότι δεν θέλουμε να μάθουμε????????? :?: :?: :?: :?: :?: :oops: :oops:
και ότι δεν μας αρέσουν???
που είσαι Πρωτόγερε?? Μιμίκα, ελενα και όλοι οι υπόλοιποι...
περιμένω βοήθεια !! η αγαπημένη μας πάλι λέει διάφορα!

ειναι τέλεια ότι λες, και μάλιστα τους βάζεις στη θέση τους όσους μπορείς σε αυτή τη χώρα!
φιλάκια!

Συνέχισε ακάθεκτη!
 #3116  από elena
 Τρί Απρ 28, 2009 8:48 pm
Λίτσα ,τον Γιώργο ψάχνεις?σε λάθος σημείο ψάχνεις!είναι η ώρα του βραδυνού!
κάπου θα τρώει!
 #3127  από mistersix
 Τετ Απρ 29, 2009 1:50 am
Παιδιά (έστω και καθυστερημένα) να σας ευχαριστήσω για την παρέα το μεσημέρι της Κυριακής! Ήταν όντως πολύ ευχάριστα και πολύ όμορφα! Να είστε όλοι καλά!

(Γιώργο μην ακούς τι σου λένε-σ'αγαπάνε για αυτό σε πειράζουν!)
 #3129  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Τετ Απρ 29, 2009 9:20 am
mistersix συμφωνώ απόλυτα μαζί σου . Από τώρα και στο εξής το μόνο που έχω να κάνω είναι να αντιπαρέρχομαι γελώντας τα γραφόμενα των μελών πχ έλενας
 #3131  από elena
 Τετ Απρ 29, 2009 9:27 am
Μα για αυτό ακριβώς Γιώργο,γράφω ότι γράφω για να έχουμε ένα λόγο να γελάμε :D
:D :lol: :mrgreen: :)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7