• ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ-ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #3021  από elena
 Κυρ Απρ 26, 2009 7:32 pm
Που είστε βρε παιδιά ...ξεκινάμε να τους κάνουμε να ζηλέψουν ?
εγώ είμαι έτοιμη...έχω πάρει και το φτυάρι....ας δώσει κάποιος το σύνθημα!!!!
 #3023  από ΧΡΗΣΤΟΣ 76
 Κυρ Απρ 26, 2009 7:40 pm
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ...........ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΩ........... ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ? ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ.......ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ
 #3025  από elena
 Κυρ Απρ 26, 2009 7:48 pm
λοιπόν ,περάσαμε τέλεια,φανταστικά,υπέροχη παρέα....δεν μπορώ να σας τι παρέα είμαστε!!!
χάσατε όσοι δεν ήρθατε!!!πολύ ωραίο μαγαζί ,ωραίο φαγητό,καλά παιδιά όλοι !!!!
εγώ τουλάχιστον χάρηκα πάρα πολύ,και το ευχαριστήθηκα!!!ελπίζω να το συνεχίσουμε ,και με
τους υπόλοιπους,και να μην χαθούμε....
 #3027  από elena
 Κυρ Απρ 26, 2009 7:50 pm
Μιμίκα ,έχει πλάκα ,ακόμα δεν ξεκινήσαμε αργήσανε και ζηλέυουν.....
ζήλια-ζήλια....

λοιπόν αν και μπορεί να θεωρηθεί αντιδεοντολογικό θα γράψω κάτι για τον καθένα:(όχι σε στυλ
κουτσομπολιού αλλά θα προσπαθήσω να δώσω την εικόνα σε εσάς)

litsaM-η cool της παρέας -στυλ του έλα μωρέ τι έγινε?

LL-MM -με πολλές γνώσεις ,και μην πιστέυετε που λέει τον εαυτό της granny...πολύ νέα!
η συντονίστρια της παρέας!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΩΤΟΓΙΕΡΟΣ απίστευτο γέλιο(θεωρήτε ο σοβαρός )ναι καλά κόντευα να πνιγώ!

mistersix πολύ καλό παιδί -γλυκύτατο

Στάθης ,το αφεντικό ,καταρτισμένος,κοινωνικός

αλέξανδρος1 ,ήρεμος,cool,

MIMIKA ουάου ,άνετη ακριβώς όπως γράφει

litsa SUPER COOL ,αν και ψάχνει την ms

ΟΛΟΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elena την Κυρ Απρ 26, 2009 8:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #3028  από ΜΙΜΙΚΑ
 Κυρ Απρ 26, 2009 7:54 pm
Αυτό ήταν Αριελ, που θα τους χορεύαμε :roll: ??? Περάσαμε πολύ ωραία και περιμένουμε πώς και πώς να επαναληφθεί :lol: . (Την άλλη φορά θα το κανονίσουμε πιο νωρίς ώστε να μπορέσουν και οι -εκτός Αθηνών- να "κάνουν τα κουμάντα τους" - Κανονίστε να βρείτε δικαιολογίες για να μην έρθετε :evil: ).
 #3029  από ΜΙΜΙΚΑ
 Κυρ Απρ 26, 2009 7:56 pm
Αριελ, δεν "τσίμπησε" κανείς :? !!! Στραβά το ξεκινήσαμε!
 #3030  από LL--MM
 Κυρ Απρ 26, 2009 7:59 pm
Πάντως η γιαγιά χάρηκε πολύ που είδε τα εγγονάκια της, όπου ευλογήσαμε τους καλούς και κακολογήσαμε τους κακούς, και δόθηκαν πολλές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες σε πολλούς τομείς :!: :D :!: για την ασθένεια, για τους καταρτισμένους, για τους ξένους, κλπ κλπ. Κρίμα που δεν ήσασταν οι υπόλοιποι, θα μας κάνετε την τιμή, ελπίζουμε, την επόμενη φορά... :D
 #3031  από elena
 Κυρ Απρ 26, 2009 8:23 pm
Έκανα επεξεργασία .....για δες τώρα!!!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7