• ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ-ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #3032  από Maria77
 Κυρ Απρ 26, 2009 8:32 pm
Ax zhlepsa...makari na hmouna kai egw ekei sthn parea sas shmera!
Mou eleipse poly kai h Athina, exei poly kairo na anevw...emena 6 xronia ekei thn periodo pou spoudaza!
Na eimaste oloi kala kai na kanonisoume mia allh fora kati allo!!!
 #3033  από ΜΙΜΙΚΑ
 Κυρ Απρ 26, 2009 8:38 pm
Λουλούδι μου, έμαθες να κάνεις και επεξεργασία!!!
 #3034  από LL--MM
 Κυρ Απρ 26, 2009 8:49 pm
Ευχαριστούμε, Ελενα, μας κολακεύεις :D Και ευχαριστώ για τη διασύνδεση με ΑΑ: σε όσους έχω στείλει το όνομα αυτό, μπορεί η Έλενα να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά μου, άν δε με πιστεύετε, δηλαδή :P :P :!: Για την ορισμένη περίπτωση, η Έλενα ήρθε ώς απο μηχανής Θεός :!:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Κυρ Απρ 26, 2009 11:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #3037  από ΧΡΗΣΤΟΣ 76
 Κυρ Απρ 26, 2009 9:51 pm
ΖΗΛΕΥΩ..... ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΕΛΗ ΜΑΙΟΥ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 10ΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΜΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ. PLEEEEEESSSSSSSEEE ΠΑΙΔΑΚΙΑ...... :lol: :lol: :lol:
 #3038  από αλεξανδρος1
 Κυρ Απρ 26, 2009 9:53 pm
Τι να πώ; Πέρασα καταπληκτικά και χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα απο κοντά. Και ελπίζω την επόμενη φορά να είμαστε ακόμα περισσότεροι. Έλενα πάρε τον εκσκαφέα είπαμε και όχι το φτυάρι, είναι μικρό.
 #3040  από elena
 Κυρ Απρ 26, 2009 10:20 pm
Μιμίκα τελίκα μάλλον το επόμενο πτυχίο θα είναι στους υπολογιστές...όπως με βλέπω!!!
τώρα για τον εκσκαφέα Αλέξανδρε1 τον έστειλα χτες για servis ....μπουζί ,λάδια κτλ.
τι να πάρω?πήρα φτυάρι...ένα μικρό που είχα!ο Γιώργος που είναι?
το απόγευμα λέει έπρεπε να πάρει το // απογευματινό σνακ//μετά το lunch και το γλυκό,και τον καφέ ,και το ποτό ....και μετά παιδιά (στους υπόλοιπους που δεν ήταν) μας ρώταγε αν κάνουμε και τίποτα από δίαιτα ... :D :D :D
αλλά εγώ δεν φταίω ,του το είπα ότι θα τον δώσω στεγνά....ακούς να πει ότι είμαι 52χρ.
 #3041  από elena
 Κυρ Απρ 26, 2009 10:25 pm
LL-MM ότι γράφω δεν είναι κολακείες ,είναι αλήθεια...
είδες που ζητάνε και άλλη συνάντηση....οργανώσου από τώρα ,γιατί προβλέπετε πολύς κόσμος...
Είπαμε ότι φάγαμε σήμερα στο ΚΟΛΩΝΑΚΙ?
-------------
 #3042  από LL--MM
 Κυρ Απρ 26, 2009 10:52 pm
Πάντως, απο roof gardens, απ' ότι άκουσα, και ο Χόντος της Ιπποκράτους θα ανοίξει προσεχώς, αλλά και στο τουριστικό ξενοδοχείο Royal Olympic: άν έχετε άλλες ιδέες, καλοδεχούμενες... :D
Είναι και τα "περιφερειακά" μουσεία Μπενάκη, διότι το κεντρικό έχει σκάλες δύσκολες να τις κατέβει κανείς, και οι δικές μας οι τουαλέτες έχουν προβλεφθεί μόνο για άτομα που έχουν εγχειρηστεί στο γοφό :x

Μην εντυπωσιάζεσαι, Έλενα, από τότε που είδε τη γνωμάτευση του ΙΚΑ που είχα προσάψει για το εξωϊδρυματικό, όλο κάτι τέτοια μου ξεφουρνίζει κι εμένα ο Γιώργος! Εγώ, δυστυχώς, θα αυτοονομαζόμουνα καλύτερα "κακιά πεθερά", διότι όλα τα δυσαρεστα μαζεύω και λέω, για λόγους πρόληψης και προφύλαξης βέβαια, αλλά το "γιαγια" είναι πιο "soft" :roll:

Υ.Γ.: και δυστυχώς, οι συντονιστικές μου προσπάθειες, στην Ελλάδα είμαστε που έλεγε και το γνωστό άτομο στο Αιγινήτειο, είναι της ελάχιστης εμβέλειας στη διοίκηση... :( Και αυτό όποιες γνώσεις και να έχει κανείς :ugeek: :!:

*Paidia, aftoi kanane roof garden kai valane kai dyo astra stous titlous tous... Mallon koroidia einai... :evil: Afiste pou kai oHondos mallon de tha to anoixei amesa, krisi éxoume epitelous... AFTA GIA TO SYNTONISMO MOY :evil:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Δευ Μάιος 11, 2009 6:12 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7