• ΚΑΡΟΥΣΗΣ

• Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #28815  από Thor
 Τρί Ιουν 01, 2010 12:10 pm
Δεν ξέρω όλα αυτά που διάβασα γενικά με άγχωσαν και επειδή μπήκα στο σιτε του νοσοκομείου στο Ισραήλ η εντύπωση που μου έδωσε είναι οτι είναι πολύ βιομηχανία υγείας.
 #28852  από Vasso
 Τρί Ιουν 01, 2010 7:46 pm
Η μητέρα μου έκανε φέτος το χειμώνα την εξέταση για ΝΜΟ, μέσω Γεννηματά, και βγήκε αρνητική. Κι εγώ δεν είδα να έχει τιμές, παρά μόνο την ένδειξη ΑΡΝΗΤΙΚΟ. Από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω τίποτε άλλο.
 #28933  από georgek
 Πέμ Ιουν 03, 2010 10:42 am
Καντε μια προσπάθεια να τον δείτε εδώ αφού έρχεται στο Ιασω General. Με την Καραγεωργίου και το Γεννηματά έχουνε διακόψει τη συνεργασία εδώ και καιρό.

Παντως αν παρόλα αυτά αποφασίσετε να πάτε εκεί, κάντε ένα τηλ. μερικές μέρες πριν να το επιβεβαιώσετε.
Αυτό που συνέβει σε μας ήτανε προφανώς τυχαίο αλλά μπορεί να ξανασυμβεί.
Πήραμε τηλέφωνο στο νοσοκομείο 3-4 μέρες πριν, για πληροφορίες σχετικά με το πως πως θα μετακινηθούμε απο το ξενοδοχείο στο νοσοκομείο, αν είναι μικρές οι αποστάσεις ή θα πρέπει να βρούμε αμαξίδιο κλπ κλπ και μας είπανε οτι τη συγκεκριμένη μέρα ο γιατρός θα ήτανε... στην Ελλάδα ...!!!! Μας δώσανε το κινητό που αναφέρθηκε παραπάνω και μιλήσαμε με τη γραμματέα του η οποία ήτανε εξαιρετική η κοπέλα. Το πήρε πάνω της το θέμα και μας έβαλε σφήνα και είδαμε τον γιατρό εδώ. Του ζήτησε και να μας μειώσει το κόστος της επίσκεψης μιας και είχε γίνει όλο αυτό το μπέρδεμα. (Εννοείται οτι είχαμε κλείσει εισητήρια, ξενοδοχεία κλπ αλλά τα πηραμε πίσω). Εχουν περάσει 2 χρόνια απο τότε αλλά όταν σκέφτομαι τη σκηνή όπου θα καταφέρναμε επιτέλους να φτάσουμε στο νοσοκομείο και θα ακούγαμε οτι ο γιατρός είναι ... στην Αθήνα ....
 #29246  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Σάβ Ιουν 05, 2010 10:11 pm
karidoula έγραψε:Παιδιά καλησπέρα, έψαξα και έμαθα κπ πραγματα για τον Καρούση..Συγκεκριμένα, η επιστημονική κοινότητα δεν του τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση..Έτυχε να βρεθώ με έναν φίλο μου στρατιωτικό γιατρό ο οποίος κατα τύχη βρέθηκε μπροστά σε μια έγχυση βλαστοκυττάρων που εκανε ο Καρούσης με την ομάδα του και η μισή ποσότητα λόγω άτακτων κινήσεων βγήκε απέξω.. :? Ρώτησε εκεί γιαυτή την παρατήρησή του και η απάντηση που πήρε ήταν ότι "έλα δεν πειράζει,δεν εγινε και τπτ..σιγα το πραγμα..μην το αναφέρεις καθόλου παρουσία ασθενούς..." :shock: Επισης σε πολλά ιατρικά συνέδρια ο Καρούσης "πιαστηκε αδιάβαστος"... :shock: Τι να σας πω... Επιφυλλάσομαι για το άτομό του...άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ είναι και όχι νευρολόγος.. :roll: :!: :!: :!:
ΑΚΟΥ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ Κ ΟΧΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΟΙ Κ ΓΙΑΤΡΟΙ
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ
 #29261  από soulla
 Κυρ Ιουν 06, 2010 12:16 am
καλησπερα καρδούλλα ο καρούσης είναι ελλήνας γιατρός και διαπρέπει εδω και χρόνια στο ισραηλ στο hatasha και ξεκίνησε πριν χρόνια την έρευνα με τα βλαστοκύτταρα. εγώ είχα πάει πριν 10 χρόνια στο ισραηλ αλλά στο στρατιωτικο νοσοκομείο.στην συνέχεια έμαθα για αυτόν τον γιατρό και έκλεισα ραντεβού για να ξαναπάω αλλά είχαν αρχίσει τα δύσκολα προβλήματα και το ανέβαλα.το ανέβαλα κυρίως γιατί προηγήθηκε η χορήγησει βλαστοκυττάρων σε δύο καλούς μου φίλους και δεν είδαν καμία βελτίωσει αυτό πριν 3 χρόνια σίγουρα είναι καλός γιατρός και αποκλείεται ολόκληρος επιστήμονας να πιάστηκε αδιάβαστος απλά τα βλαστοκύτταρα ίσως θέλουν πιο πολύ χρόνο αλλά σίγουρα στο μέλλον θα δώσουν λύσεις σε πολλά προβλήματα

να εισαι καλά και εσύ και η καλή σου
για όσους δεν γνωρίζουν άλλο καρούσης άλλο ζαμπόνι και οι δύο γιατροί
καρούσης βλαστοκύτταρα ζαμπόνι χενφα