• sxeseis...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #28768  από litsa
 Δευ Μάιος 31, 2010 7:39 pm
και μια και μιλάμε για σχέσεις και facebook...

http://www.willyoumarryme.gr/
 #28777  από ΜΙΜΗ
 Δευ Μάιος 31, 2010 9:18 pm
Θα σας πω κ εγώ τον πόνο μου..Πιστεύω πως πραγματικά εμείς έχουμε ανάγκη από μεγαλύτερη στήριξη σε μία σχέση.Εδώ κ 2,5 χρόνια ξέρω για την αρρώστεια πριν 4 περίπου μήνες έκανα μία σχέση με ένα παιδί,28 ετών.Δυστυχώς Μάρτιο έκανα μία υποτροπή οπότε έπρεπε να του πω την κατάσταση.Του τα παρουσίασα βέβαια χαλαρά κ χωρίς μιζέρια γτ θεωρώ πως έχει σημασία ο τρόπος που θα το παρουσιάσεις στον άλλο.Με στήριξε πολύ με βοηθούσε έστω κ από το τηλέφωνο γτ υπήρχε κ μία απόσταση στη μέση.Μετά το Πάσχα παρουσίασα δεύτερη υποτροπή.Καταλαβαίνω πως αν κάποιος είναι έξω από το χορό δε μπορεί να καταλάβει κ πολλά πράγματα.Παρ'όλα αυτά συνέχισα να ταλαιπωρουμαι,δεν είδα αποτέλεσμα από την κορτιζόνη οπότε γκρίνιαζα λιγάκι...Το παιδί αυτό μ'άφησε.Σκέφτηκα πως ίσως ήταν λάθος μου που του το είπα αν κ δε μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό γτ μ'έβλεπε κ με πεταλούδα κ με μελανιές.Ίσως θα έπρεπε να τον διώξω από μακριά μου όταν έμαθα για την υποτροπή γτ ήμασταν ακόμη στον ένα μήνα κ ο ενθουσιασμός μου να μη με άφηνε να δω την αλήθεια!!!!!
 #28778  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Δευ Μάιος 31, 2010 9:24 pm
ΜΙΜΗ έγραψε:Θα σας πω κ εγώ τον πόνο μου..Πιστεύω πως πραγματικά εμείς έχουμε ανάγκη από μεγαλύτερη στήριξη σε μία σχέση.Εδώ κ 2,5 χρόνια ξέρω για την αρρώστεια πριν 4 περίπου μήνες έκανα μία σχέση με ένα παιδί,28 ετών.Δυστυχώς Μάρτιο έκανα μία υποτροπή οπότε έπρεπε να του πω την κατάσταση.Του τα παρουσίασα βέβαια χαλαρά κ χωρίς μιζέρια γτ θεωρώ πως έχει σημασία ο τρόπος που θα το παρουσιάσεις στον άλλο.Με στήριξε πολύ με βοηθούσε έστω κ από το τηλέφωνο γτ υπήρχε κ μία απόσταση στη μέση.Μετά το Πάσχα παρουσίασα δεύτερη υποτροπή.Καταλαβαίνω πως αν κάποιος είναι έξω από το χορό δε μπορεί να καταλάβει κ πολλά πράγματα.Παρ'όλα αυτά συνέχισα να ταλαιπωρουμαι,δεν είδα αποτέλεσμα από την κορτιζόνη οπότε γκρίνιαζα λιγάκι...Το παιδί αυτό μ'άφησε.Σκέφτηκα πως ίσως ήταν λάθος μου που του το είπα αν κ δε μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό γτ μ'έβλεπε κ με πεταλούδα κ με μελανιές.Ίσως θα έπρεπε να τον διώξω από μακριά μου όταν έμαθα για την υποτροπή γτ ήμασταν ακόμη στον ένα μήνα κ ο ενθουσιασμός μου να μη με άφηνε να δω την αλήθεια!!!!!
πιστευω πως και χωρις να υπαρχει η σκπ παλι καποια στιγμη θα εφευγε απο διπλα σου.μαλλον δεν ηταν ο ανθρωπος σου,να παει στο καλο κ παμε για αλλα.για ολους μας υπαρχει το αλλο μας μισο απλα καποιες φορες δεν το βλεπουμε
 #28796  από Νικος
 Τρί Ιουν 01, 2010 12:44 am
Μιμη οταν εισαι στην αρχη της σχεσης πιστευω παντα ωραιοποιείς τις καταστασεις και εξιδανικεύεις το ταιρι σου, σιγα σιγα αρχιζεις και βλεπεις τον αλλο με τα ελαττώματα του και τα δεχεσαι ή τον απορρίπτεις, εκει πιστευω γινεται και η μεταβαση απο ερωτα σε αγαπη, τωρα εμενα μου φαινεται πως ο συγκεκριμενος απλα δεν ειχε την υπομονη να σε γνωρίσει, αλλα οπως ειπε και η ντινα
γεννιομαστε κ πεθαινουμε μονοι μας σε μια σχεση μενουμε για οσο περναμε καλα
 #28811  από ΜΙΜΗ
 Τρί Ιουν 01, 2010 11:22 am
Καλήμερα κ καλό μήνα να έχουμε όλοι μας.Ίσως ο άνθρωπος αυτός να μην ήταν για μένα αν κ ήμουν τόσο ευτυχισμένη όσο ήμουν μαζί του.Έστω κ αν με άφησε η αρχική του αντιμετώπιση στο όλο θέμα με βοήθησε κάπως,μου έδωσε δύναμη σε αυτές τις 2 υποτροπές...Αν κ τώρα που ακόμη βασανίζομαι νιώθω ότι τον χρειάζομαι κ πως αν δεν τον έχω δίπλα μου δε θα μπορέσω να αντιμετωπίσω την κατάσταση....Μάλλον τον ερωτεύτηκα κ δε βλέπω μπροστά μου..... ;)
 #28812  από Maraki28
 Τρί Ιουν 01, 2010 11:49 am
Να γυμνάσεις καλύτερα το μυ της καρδιάς σου Μιμή!!!
Δε νομίζω ότι αυτό που χρειαζόμαστε τώρα κι εσύ και όλοι μας είναι να τρελαινόμαστε για έρωτες που έφυγαν και δε μας φέρθηκαν καλά!

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια αρκετά δύσκολη και ύπουλη ασθένεια ας επικεντρωθούμε λοιπόν σ'αυτό και όποιοι μας νοιαζονται πραγματικά θα είναι δίπλα μας, οι υπόλοιποι ας πρόσεχαν αυτοί θα χάσουν!! ;)
 #28813  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Τρί Ιουν 01, 2010 11:56 am
ΜΙΜΗ έγραψε:Καλήμερα κ καλό μήνα να έχουμε όλοι μας.Ίσως ο άνθρωπος αυτός να μην ήταν για μένα αν κ ήμουν τόσο ευτυχισμένη όσο ήμουν μαζί του.Έστω κ αν με άφησε η αρχική του αντιμετώπιση στο όλο θέμα με βοήθησε κάπως,μου έδωσε δύναμη σε αυτές τις 2 υποτροπές...Αν κ τώρα που ακόμη βασανίζομαι νιώθω ότι τον χρειάζομαι κ πως αν δεν τον έχω δίπλα μου δε θα μπορέσω να αντιμετωπίσω την κατάσταση....Μάλλον τον ερωτεύτηκα κ δε βλέπω μπροστά μου..... ;)
μιμη ολα στο μυαλο μας ειναι.περασες καλα οσο ηταν μαζι του?κρατησε τι ωραιες στιγμες κ ξεχασε ολα τα αλλα κ αυτον μαζι.
παμε για αλλα μιμη
να ερωτευτεις παλ συντομα σου ευχομαι
 #28858  από geor.gia
 Τρί Ιουν 01, 2010 8:53 pm
οντως υπαρχει καπου εκει εξω ο σωστος ανθρωπος για τον καθενα μας. και καμια φορα ισως να ειναι πολυ κοντα μας και απλα να μην τον βλεπουμε. πιστευω παρα πολυ οτι ολα γινονται για καποιο λογο και ολα γινονται οταν ερθει η ωρα τους.... (η δικη μου ιστορια με τον αντρα μου ειναι αποδειξη :) ) κοριτσια οταν ερθει ο καταλληλος θα εχετε δει τα "ασχημα" και ετσι θα μπορειτε να εκτιμησετε τα ομορφα... για σκεφτειτε το και ετσι.....
 #28860  από ΜΙΜΗ
 Τρί Ιουν 01, 2010 9:02 pm
Τί να πω βρε παιδιά μάλλον έχετε δίκιο.....Θα μου πείτε με τί κάθομαι κ ασχολούμαι ενώ υπάρχουν κ σοβαρότερα θέματα αλλά κ για μένα αυτό είναι ένα θέμα,βέβαια όχι τόσο σοβαρό είναι θέμα όμως....Το οφείλω στην υγεία μου να ατενίσω το μέλλον με αισιοδοξία πλέον όχι μόνο όσον αφορά το θέμα σχέσεων αλλά κ της ζωής γενικότερα..... :)
 #28861  από geor.gia
 Τρί Ιουν 01, 2010 9:05 pm
ΜΙΜΗ έγραψε:Τί να πω βρε παιδιά μάλλον έχετε δίκιο.....Θα μου πείτε με τί κάθομαι κ ασχολούμαι ενώ υπάρχουν κ σοβαρότερα θέματα αλλά κ για μένα αυτό είναι ένα θέμα,βέβαια όχι τόσο σοβαρό είναι θέμα όμως....Το οφείλω στην υγεία μου να ατενίσω το μέλλον με αισιοδοξία πλέον όχι μόνο όσον αφορά το θέμα σχέσεων αλλά κ της ζωής γενικότερα..... :)

σαφως και ειναι θεμα!!! δηλ. επειδη παρουσιαζεται μια ασθενεια σημαινει οτι μονο μαζι της θα ασχολουμαστε? δε νομιζω!!!!! απλα πιστευω οτι καθενα εχει τη βαρυτητα του αναλογα με την κατασταση μας καθε φορα
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 37