• παρενέργειες Rebif 44 μέχρι πότε???

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #26041  από Μαριάννα
 Κυρ Απρ 25, 2010 4:28 pm
costas έγραψε:Ρε μπας και κάνω εγώ ένεση νερό .... γιατί εδώ και 10 + χρόνια καμιά παρενέργεια και όλα πάνε καλά!!!!!

Τοσα χρόνια που την κάνεις βελτίωση είδες ή την κάνεις τζάμπα?
 #26051  από litsaM
 Κυρ Απρ 25, 2010 8:02 pm
μαλλον sou δεν το καταλαβες αυτο πουειπα και τζαμπα με ειρωνευεσαι.δεν ειπα να αφησουν στο ελεος του θεου οσους τους πειραζουν τα φαρμακα προς θεου,απλα να το παλευουν και να να μην ειμαστε δυσπιστοι με οτιδηποτε και να νομιζουμε οτι ειμαστε πειραματοζωα μονο.ολοι εχουμε και τα καλα και τα ασχημα.και εγω σε αυτη τη φαση που μιλαω ειμαι σε ασχημη κατασταση αλλα το παλευω οπως κι αλλοι εδω.
 #26053  από swt
 Κυρ Απρ 25, 2010 9:56 pm
Συγνώμη που επεμβαίνω στη συζήτηση αυτή, ΛίτσαΜ, αλλά νομίζω ότι ο Σταύρος κυριολεκτούσε και υπερασπιζόταν το δικαίωμά του να είναι απαισιόδοξος ως προς τις φαρμακευτικές αγωγές.
Σωτήρης
 #26076  από soulla
 Κυρ Απρ 25, 2010 11:04 pm
να πω και εγώ την γνώμη μου όλοι οι ασθενείς στα αρχικά στάδια βλέπουν τους γιατρούς σαν ΘΕΟΥς τους πιστευεις γιατί δεν έχεις άλλη επιλογή και ίσως η πίστη αυτή να βοηθά (αυτά ένιωσα και εγώ η δυστυχη )αν πάνε καλά τα πράγματα καλός αν όχι η απογοήτευση είναι μεγάλη και ειδικά όταν καταλάβεις ότι πολύ λίγα γνωρίζουν :oops: σήμερα μίλησα με την γυναίκα κάπιου φίλου μου που ακόμα του υπόσχονται ότι θα έρθουν καινούριες θεραπείες και θα μείνει σταθερός :oops: σκεφτήτε γιατί μίλησα με την γυναίκα του και όχι με τον ίδιο και σκεφτείτε και τι τρώει και πώς :oops:
ΣΤΑΥΡΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙς ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟς ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ :?:
 #26081  από costas
 Κυρ Απρ 25, 2010 11:09 pm
Μαριάννα έγραψε:
costas έγραψε:Ρε μπας και κάνω εγώ ένεση νερό .... γιατί εδώ και 10 + χρόνια καμιά παρενέργεια και όλα πάνε καλά!!!!!

Τοσα χρόνια που την κάνεις βελτίωση είδες ή την κάνεις τζάμπα?

Αφού είμαι καλά ... τι βελτίωση να δώ;;; να είμαι ... πολύ καλά;;
 #28351  από catherina
 Τετ Μάιος 26, 2010 10:10 pm
μια ερωτηση, εχετε κοκκινιλες στα σημεια που κανετε της ενεσης? εμενα για εναμιση μηνα περιπου μου αφηνει σημαδια στα σημεια που κανω της βελονες, ρωτησα τον γιατρο μου ειπε να ρωτησω την νοσηλευτρια εκεινη ενα δερματολογο και αυτος με εστειλε σε χειρουργο γιατι σε ενα σημειο μαζεψε. εχει κανεις σας αυτα τα συμπτωματα?
 #28352  από kate2002
 Τετ Μάιος 26, 2010 10:18 pm
ναι!!!!!
κοκκινα σημαδια-ερεθισμοι, αλλα πιο ε-ξαπλωμενα :( , άλλα μικροτερα... :(
εμενα ο γιατρος μου ειπε για ιχνη νεκρωσης ιστων και να βαζω φουσικορτ, και ο άλλος γιατρος στο νοσοκομειο μου ειπε να μη χρησιμοποιω τα μαντηλακια της συσκευασιας του φαρμάκου, αλλα βαμβακι με οινοπνευμα δικα μου, γιατι με πειραζουν... αυτο δεν το δοκιμασα ακομα.
αυτη τη στιγμη κανω πως...δεν τα βλέπω! ;)
 #28388  από Genovefa®
 Πέμ Μάιος 27, 2010 11:03 am
Καλημερα σε ολους!
Επαιρνα κι εγω το 44 εδω και 4 χρονια,χωρις καμια παρενεργεια...Ουτε πυρετους ουτε παυσιπονα.
Ξαφνικα μετα απο 4 χρονια οι γιατροι διαπιστωσαν οτι δεν ειχε τα επιθυμητα αποτελεσματα και αλλαζω απο αυριο σε Betaferon,ενεσεις τις οποιες για να τις συναρμολογησεις και να τις κανεις, πρεπει να εχει τελειωσει Παντειο και να εχεις MBA!Αν δεν ειχα τον φυσιατρο δεν με εβλεπα καλα.

Θετικη σκεψη ...
 #28420  από nick1981
 Πέμ Μάιος 27, 2010 8:58 pm
οσον αφορα τις κοκκινιλες μηπως να τις κανεις με το νεο πιστολακι?εμενα καποιες φορες κατι αμυδρες κοκκινιλες που φευγουν σε 2 μερες.
οσον αφορα τις παρενεργειες.συνηθως εχω λιγο τρεμουλο κ κρυαδες 3 ωρες μετα την ενεση..ενα αναβραζον κ οκ.
χτες ομως υπεφερα.ειχα παει για μπασκετ κ γυμναστηριο..ε, ξυπνησα στις 5 παρα με φουλ πυρετο μυαλγιες πονοκεφαλο, πονο στα οστα κ κοιλοπονο.3 ντεπον κ στις 7.30 που πηγα στο σχολειο ημουν σχετικα καλα.
Κ ΜΗ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΛΙΤΣΑ MESULID!!!!!!DEN KANEI GIA SYNEXH XRHSH.
 #28423  από theoni
 Πέμ Μάιος 27, 2010 9:07 pm
Παρενέργειες φουλ!!!!Πυρετό, πόνοι στα κόκκαλα, ρίγη, κοκκινίλες και όλα τα συναφή...και είμαι και όλη την επόμενη μέρα σκατά...Με λίγα λόγια μόνο Σ/Κ βρίσκω τον εαυτό μου....