όταν ειχα πάθει όμως σπαστικότητα και περνούσα ώση.. το μαγνησιάκι δεν θυμάμαι να μου έκανε και πολλά τότε ..
τώρα άμα με ενοχλούν τα ποδια βοηθάει ..
αλλά οταν συγχίζομαι μια χαρά ηρεμιστικο μου είναι καλύτερο και απο τα xanax που μου εδωσαν μια φορά για να κάνω μαγνητική..
τα κανονικά ηρεμιστικά μου φέρνουν υπερδιεγερση...
και στο πεπαγνή οταν μου εδωσαν για να κανω κατι εξετασεις ...σβουρούσα ολο τον όροφο...
ωσπου τους ρώτησα τι μου δωσατε?
-ηρεμιστικό
- και ειμαι έτσι??
χιχιχ
«Θεέ μου δώσε μου τη γαλήνη να δέχομαι τα πράγματα που δεν μπορώ ν’ αλλάξω˙
το κουράγιο ν’ αλλάζω τα πράγματα που μπορώ˙
και τη σοφία να γνωρίζω τη διαφορά»
Eγω γι αυτην την περιπτωση πινω 1 LADOSE καθημερνα οταν ομως ειμαι σε υπερενταση
νιωθω να μην ειμαι καθολου χαλαρη περαν απο τη σπαστκοτητα που ανεφερα πιο πριν
Σε αυτο κανει καλο το μαγνησιο?τι λες εσυ που το δοκιμασες?
λοιπον , μαγνησιο επαιρνα σε όλες μου τις εγκυμοσυνες, για τις φοβερες κραμπες που παθαινα.
δεν τις εξαφανιζε, αλλά ηταν αρκετα ηπιοτερες. ασχετη απάντηση;
Όπως είναι τα πράγματα, το σωστό θα ήταν στις 4 η ώρα να μη γυρίσουμε τα ρολόγια μια ώρα πίσω αλλά να μαρμαρώσουμε. Για πάντα.
καθόλου ασχετη...
και μένα μου το είπε ο γιατρός για να μου δείξει οτι ειναι ακινδυνο...
ειναι φυσικό ηρεμιστικό των νευρών κτλ,.,,
«Θεέ μου δώσε μου τη γαλήνη να δέχομαι τα πράγματα που δεν μπορώ ν’ αλλάξω˙
το κουράγιο ν’ αλλάζω τα πράγματα που μπορώ˙
και τη σοφία να γνωρίζω τη διαφορά»
εγω δυσκολευομαι οταν ειμαι ορθιος να λυγισω τα ποδια μου και οταν ξαπλωνω αυτα τεντονονται σαν ξυλα,πολλες φορες συνοδευεται και απο κλωνο(τρεμουλα) και ειναι πολυ ενοχλητικη μπορει να εχει και πονο!χειροτερευει με την κουραση και την ζεστη!φερνει ασταθεια ελλειψη ισσοροπιας και δυσκολια στην βαδηση!γραφω συνεχεια γιατι το κατεχω πολυ το αθλημα(εντονη σπαστικοτητα)!τα τελευταια 5 χρονια ειναι το μοναδικο συμπτωμα που εχω το οποιο ειναι και το χειροτερο και το ποιο σπαστικο(το λεει και το ονομα του)!