• ΔΥΣΚΑΜΨΙΑ ΜΥΩΝ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #28161  από ddd
 Δευ Μάιος 24, 2010 8:01 pm
τοτε παιδια ευχαριστω θα το προτεινω στο γιατρο μου αυτην τη στιγμη πινω αμπουλες
απο καρνιτινη
 #28272  από litsa
 Τρί Μάιος 25, 2010 11:28 pm
όταν ειχα πάθει όμως σπαστικότητα και περνούσα ώση.. το μαγνησιάκι δεν θυμάμαι να μου έκανε και πολλά τότε ..
τώρα άμα με ενοχλούν τα ποδια βοηθάει ..
αλλά οταν συγχίζομαι μια χαρά ηρεμιστικο μου είναι καλύτερο και απο τα xanax που μου εδωσαν μια φορά για να κάνω μαγνητική..
τα κανονικά ηρεμιστικά μου φέρνουν υπερδιεγερση...
και στο πεπαγνή οταν μου εδωσαν για να κανω κατι εξετασεις ...σβουρούσα ολο τον όροφο...
ωσπου τους ρώτησα τι μου δωσατε?
-ηρεμιστικό
- και ειμαι έτσι??

χιχιχ
 #28353  από ddd
 Τετ Μάιος 26, 2010 10:18 pm
Eγω γι αυτην την περιπτωση πινω 1 LADOSE καθημερνα οταν ομως ειμαι σε υπερενταση
νιωθω να μην ειμαι καθολου χαλαρη περαν απο τη σπαστκοτητα που ανεφερα πιο πριν
Σε αυτο κανει καλο το μαγνησιο?τι λες εσυ που το δοκιμασες?
 #28354  από kate2002
 Τετ Μάιος 26, 2010 10:20 pm
λοιπον , μαγνησιο επαιρνα σε όλες μου τις εγκυμοσυνες, για τις φοβερες κραμπες που παθαινα.
δεν τις εξαφανιζε, αλλά ηταν αρκετα ηπιοτερες. ασχετη απάντηση;
 #28378  από litsa
 Πέμ Μάιος 27, 2010 12:17 am
καθόλου ασχετη...
και μένα μου το είπε ο γιατρός για να μου δείξει οτι ειναι ακινδυνο...

ειναι φυσικό ηρεμιστικό των νευρών κτλ,.,,
 #28580  από Maraki28
 Σάβ Μάιος 29, 2010 11:25 am
Παιδιά επειδή είμαι λίγο καινούρια μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος απο εσάς με τον όρο "σπαστικότητα" τι ακριβώς εννοείτε?? :? :?
 #28585  από sp-sofia
 Σάβ Μάιος 29, 2010 12:06 pm
πιστευω πως ειναι αυτο που νοιωθουμε
οταν κουραζομαστε
να σπαει το σωμα...η μεση...
να εχουμε ασταθεια στα ποδια
 #28591  από κωστας
 Σάβ Μάιος 29, 2010 1:00 pm
εγω δυσκολευομαι οταν ειμαι ορθιος να λυγισω τα ποδια μου και οταν ξαπλωνω αυτα τεντονονται σαν ξυλα,πολλες φορες συνοδευεται και απο κλωνο(τρεμουλα) και ειναι πολυ ενοχλητικη μπορει να εχει και πονο!χειροτερευει με την κουραση και την ζεστη!φερνει ασταθεια ελλειψη ισσοροπιας και δυσκολια στην βαδηση!γραφω συνεχεια γιατι το κατεχω πολυ το αθλημα(εντονη σπαστικοτητα)!τα τελευταια 5 χρονια ειναι το μοναδικο συμπτωμα που εχω το οποιο ειναι και το χειροτερο και το ποιο σπαστικο(το λεει και το ονομα του)!
 #28675  από sp-sofia
 Κυρ Μάιος 30, 2010 12:15 am
λες και καποιος μιλαει για μενα...
τα ιδια