• Farewell...

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #28128  από LL--MM
 Δευ Μάιος 24, 2010 11:28 am
Ακόμα να τα καταφέρω.... :roll: Πάντως, μαλλον ζαχαροπλαστείο θα πρέπει να ανοίξουμε έτσι όπως πάμε...

Εδώ δεν πρόκειται για το ΛΙΝΚ, αλλά για μια αντιγραφή φωτό... Γινεται;
 #28148  από Μαριάννα
 Δευ Μάιος 24, 2010 3:40 pm
Αυτα έβαλε η Ντίνα ετσι να τα βλέπουμε και να μας ανοιγει η όρεξη!!!

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
 #28149  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Δευ Μάιος 24, 2010 3:47 pm
για τη κρεπα μπορω να κανω κ διαφημιση για καποιο συγκεκριμενο κρεπερι αλλα ......συγκρατουμαι ;) ;) ;) ;)
 #28181  από Γιαννης62
 Τρί Μάιος 25, 2010 12:43 am
tetia kanete k. den boro na sas ksechaso!..
 #28184  από LL--MM
 Τρί Μάιος 25, 2010 12:54 am
Κρίμα, μόλις είχα βρεί έναν ενυπωσιακό μουσακά να σε τρατάρω, αλλά είμαι, φαίνεται, ανεπίδκτη μαθήσεως με τις φωτογραφίες, παρά την όντως διευκρινιστική βοήθεια του maestro... :oops: Πάντως, με τα εκλέρ, φαίνται πως άχισα να έχω επιτυχία α'αυτου του έιδους τη μεγειρική :o :lol:
Εικόνα
Με τις υγείες σου!
 #28185  από Γιαννης62
 Τρί Μάιος 25, 2010 1:08 am
apo galaktobouriko pos ta pas?
 #28192  από LL--MM
 Τρί Μάιος 25, 2010 9:33 am
Λυπάμαι, νομίζω ότι καλύτερα να μείνεις με εκείνο που ..."μαγείρεψα", βεβαια, αλλά "σέρβιρε" ο Μαέστρο... :P
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Παρ Ιουν 04, 2010 3:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #28967  από soulla
 Παρ Ιουν 04, 2010 1:05 am
γεια σου Σταύρο καλωσόρησες πίσω και σε μας έλειψες χαίρομαι και ελπίζω να παραμείνεις και να μας λες τις απόψεις σου όποιος θέλει ακούει και πιστεύει
ευχαριστώ και εγω με την σειρά μου όλους όσους εργάστηκαν για τις αλλαγές στο φόρουμ είναι εξερετικότατο και εσείς η καλύτερη παρέα
εγώ πίστεψα στην θεωρια χενφα από την πρώτη στιγμή αλλά είχα και τα σκαμπανεβασματα μου όπως προχθές που σας έγραψα αν διάβασε κανείς κάτι για ιταλία και ότι μάλλον η κυβερνηση σταμάτησε την έρευνα,λοιπόν σήμερα το αποφασησα και τηλεφώνησα σε κάποιο γνωστό μόνιμο κάτοικο ιταλίας εδω και 30 χρονια αμέσως το έψαξε ρώτησε τον οικ.του γιατρό και του είπε τα καλύτερα όλοι μιλάνε για την θεωρία και τον γιατρό ζαμπόνι και τώρα θα αρχίσει η τελευταία ερευνα με πιο πολλούς ασθενεις για να επαληθευθούν ΟΛΑ
είμαι πολύ χαρούμενη και ευχομαι να παραμείνω έτσι είναι ωραίο να σου δίνουν μια δευτερη ευκαιρία
αλλά σταύρο γιάννη παππού μιμίκα φαντομά neutralis swt πρέπει να μας πείτε αν γίνεται βέβαια τηλέφωνα γιατρών να κινηθούμε και εμείς τώρα που είναι ζεστό το αίμα

ή σε προσωπικο μηνυμα