• Farewell...

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #27731  από anni
 Τετ Μάιος 19, 2010 10:55 am
θεωρω οτι μερικοι εχουν αντιθετη αποψη και βρισκονται σε σταδιο αμφισβητησης........
αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχεις θεση αναμεσα μας..........
δεν νομιζω να θελει κανεις κατι τετοιο ουτε στοχος κανενος ηταν αυτο
αλλα μην περιμενεις οτι ειναι και το πιο ευκολο ......
να αναιρεσουμε ολα οσα μας κρατανε σε μια ισορροπια
εγω προσωπικα θελω να ακουω την φωνη σου και να δουλευουν μεσα μου
τα λογια σου......και μακαρι να εχουμε εστω και μια ελπιδα
αλλωστε γι αυτο υπαρχει το forum για να ακουγονται ολες οι αποψεις
και ρωταω ειναι κακο ο διαλογος;
μεινε μαζι μας και συνεχισε να μας ενημερωνεις
φιλε sou μη μεινεις μονο ενας απλος θεατης
 #27739  από soulla
 Τετ Μάιος 19, 2010 12:38 pm
[youtube]1pLVO2Fep5g[/youtube]

συμμασία έχει να πούμε αντίο στην σκλήρυνση με οποιοδήποτε τρόπο αφού όλα έδειξαν σε βάθος χρόνου ότι τα ΦΑΡΜΑΚΙΑ τους δεν βοηθάνε σε βάθος χρόνου ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΗς ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ

εμένα η πρώτη μου επάφη με χένφα ήταν όταν ένα πρωινό εμφανίστικε ο swt και μας τα είπε τόσο όμορφα και τόσο έυκολα ότι ΙΣΩς ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ από τότε διαβάζω διάφορα και θέλω να ελπίζω και να ακούω από οποινδηποτε θέλει να μας λέει είτε λέγεται κώστας ,swt ,sou ,neutralis και άλλοι πολλοί σε όλο τον κόσμο αυστραλία αμερική κουβέιτ ιταλία αγγλία
ο θεός να βοηθήσει
και αν θα το κάνει
ο καιρός θα δείξει
 #27740  από litsa
 Τετ Μάιος 19, 2010 12:45 pm
Κάπου αισθάνομαι ότι δεν έχω θέση. Θα παραμείνω ένας απλός θεατής.
Δεν καταλαβαίνω σταυρο γιατί θελεις το 1000% της αποδοχής μας..

Λες τη γνωμη σου η οποία ειναι σεβαστή και σπο κει και περα ο καθένας αποφασίζει ποτε και που θα κανει την επεμβαση ... μια που ακόμα και οι γιατροι φοβουνται να μιλήσουν..

και εγώ εχω απόψεις που πολλοί απο εδω δεν συμφωνούνε ..αλλά δεν φεύγω...
ή θα φύγω εφόσον το θελω ... απλά...
Τελικά μπορεί να μην είναι σωστό να ταράζεις με πέτρες την ήρεμη επιφάνεια της λιμνούλας. Νομίζω ότι οι εξελίξεις μια μέρα θα δικαιώσουν τις σημερινές ακραίες, αλλά 100% τεκμηριωμένες, απόψεις μου.
είπες πράγματα σωστά για την χενφα, μας ενημέρωσες κτλ και ευχαριστούμε για αυτό..

απο εκεί και πέρα ... ολα θελουν το χρόνο τους... και η 100% αμφισβήτηση των φαρμάκων δεν προσφέρει τίποτα... ίσα ίσα μπορεί να δημιουργήσει και άλλα πράγματα ...

για αυτο ολα με μέτρο..
 #27741  από michaelz21789
 Τετ Μάιος 19, 2010 12:50 pm
Φιλε sou, πραγματικα πιστευω οτι οι αποψεις σου ειναι μεγαλη προσφορα σε ολους στο φορουμ (ασχετα αν δεν συμφωνω με τον τροπο τον οποιο τις κατεθεσες). Θα προτιμουσα να συνεχισεις να συμμετεχεις γιατι πρεπει με καποιο τροπο να ακουγεται η φωνη σου.. Anyway, your choice, αν τελικα αποφασισεις να "φυγεις" απ το φορουμ, ελπιζω αυτο να συμαινει και την φυγη σου απο την σκπ.. ;)
 #27758  από Μαριάννα
 Τετ Μάιος 19, 2010 5:05 pm
Ο καθενας λεει τις αποψεις του που σιγουρα τις στηριζει και ο καθενας μας μπορει να αποφασισει τι πρεπει να κάνει Σταυρο καλα έκανες που ειπες για ολα αυτα που περασες
Πιστευω οτι αυτα που γνωριζουμε να τα λεμε στους άλλους γιατι αυτο περιμενουμε να μαθουμε οτι νεωτερο υπαρχει Γι'αυτο και μπαινουμε και σε αυτα τα φορουμ για να ενημερωθουμε !
Σιγουρα άλλοι συμφωνουν και αλλοι διαφωνουν απο'κει και περα ο καθενας αποφασιζει για τον εαυτό του!!
Εγω θα ηθελα να μαθω και αλλα απο τον Σταυρο αλλα και απο τα ατομα που γνωριζουν περισσοτερα!!
 #27759  από βάλια
 Τετ Μάιος 19, 2010 5:21 pm
Το fun club σου,δε το σκέφτεσαι καθόλου sou; :) Πέρα από την πλάκα, δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα έχουν κάποιοι με τον τρόπο.Όλοι έχουμε βιώσει άσχημες καταστάσεις και ακόμα περισσότερο οι έμπειροι ασθενείς.Όλοι ξέρουμε πώς είναι να χάνεις το κουράγιο σου,να πονάς,να σε ειρωνεύονται, να σε απορρίπτουν, να σου δίνουν ψεύτικες ελπίδες,να θέλεις να κάνεις πράγματα και να μην μπορείς κτλ.Ένας άνθρωπος λοιπόν που έχει βιώσει όλα αυτά για χρόνια μετά την ανακάλυψη της ΧΕΝΦΑ είναι λογικό να νιώθει οργή και αγανάκτηση.Η επίθεση προς τον sou για μένα είναι απαράδεκτη είδικά αυτό το 'φασιστική συμπερίφορα' Ε Λ Ε Ο Σ.Ο άνθρωπος να βοηθήσει θέλει.....ΕΛΕΟΣ.Τόσο καιρό διαβάζω στο φόρουμ τα ίδια και τα ίδια, δεν πάμε μπροστά έτσι.ΟΛΟΙ έχουμε στενώσεις!!!ανεξάρτητα από τη σχέση της χενφα με τη σκπ.Όταν λες σε κάποιον έχεις χρόνια στένωση στις φλέβες σου, ψάξτο. Όσοι έχουν κάνει σωστά την εξέταση, το αποτέλεσμα ήταν φλεβική ανεπάρκεια και σου απαντάει, δεν μου αρέσει ο τρόπος που το λες τι να πω;;;;Τα πράγματα είναι σοβαρά και πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε όλοι μαζί γιατί όλοι αντιμετωπίζουμε την ίδια Σκατάσταση.sou, swt και Neutralis και όποιος άλλος μπορεί συνεχίστε να μας ενημερώνετε και να μας παροτρύνεται πολλοί συνασθενείς το έχουν πραγματικά ανάγκη.
 #27777  από κωστας
 Τετ Μάιος 19, 2010 8:09 pm
ΕΛΕΟΣ!!!παιδια εχουμε κοινο εχθρο ολες οι αποψεις πρεπει να ακουγονται,ο καθενας κρινει για το ειναι καλυτερο για τον εαυτο του!σταυρο δεν καταλαβαινω για ποιο λογο θελεις να απεχεις δεν ειναι δυνατο να συμφωνουμε ολοι και ουτε παιδακια ειμαστε να επηρεζομαστε!πρεπει ολοι να κοιταξουμε τις φλεβες μας συμφωνω και ο καθενας αποφασιζει αν θελει να συνεχισει τα φαρμακα του,αλλους βοηθανε αλλους οχι!η σκπ ειναι μυστηριο ακομα δεν εχει λυθει αλλα η ΧΕΝΦΑ ειναι μια σοβαρη ελπιδα και ισως να ειναι και η λυση!συμφωνω με την soulla πρεπει να πουμε ενα αντιο στην ΠΣ αυτο εχει σημασια!

ΥΓ. Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΖΕΙΣ!!!
 #27789  από swt
 Τετ Μάιος 19, 2010 9:46 pm
Σταύρο η άποψή μου με δυο κουβέντες: η παρουσία σου στο φόρουμ είναι πολύ σημαντική και πρέπει να παραμείνεις ενεργό μέλος.
 #27802  από sunny
 Τετ Μάιος 19, 2010 11:38 pm
Sou, ελπίζω να το ξανασκεφτείς πιο ήρεμα και να επανέλθεις! :) Όλες οι απόψεις είναι χρήσιμες και πολύτιμες ειδικά όταν προέρχονται από ανθρώπους που έχουν ψάξει κάποια πράγματα σε βάθος...
 #27816  από litsa
 Πέμ Μάιος 20, 2010 9:38 am
δεν ξέρεις ποτέ γράφοντας στο διαδικτυο (δεν βρισκόμαστε απλά μια παρέα σε ένα καφενείο...)
ποιος σε διαβάζει και σε τι κατασταση ειναι και πως θα το καταλάβει και πως θα αντιδράσει ..
οφείλουμε να ειμαστε προσεκτικοί στον τροπο που παροτρύνουμε και ειδικά όταν εχει να κάνει με σκπ ή γενικότερα ασθένειες.. και κυρίως ψυχολογία...

να εισαι πάντα καλά και εύχομαι τα καλυτερα αποτελέσματα ...