• Δυσκολία στο περπάτημα μετά από υποτροπή

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #26883  από soulla
 Τετ Μάιος 05, 2010 6:06 pm
georgeand αν δεν είμαστε άρρωστοι τότε τι είμαστε :?: εγώ νιώθω άρρωστή χτηπημένη από μια νόσο άδικη για το ανθρώπινο είδος :cry: σίγουρα δεν τίθεται θέμα ψυχολογίας και σίγουρα δεν είμαστε τρελλοί
εγώ έχω ζήσει και τα δύο που περιγράφετε παλεύεται όταν είσαι καλά σωματικά όταν δεν είσαι :cry: απλά κάνεις υπομονη
νους υγειής εν σώματη υγειή
 #26898  από LL--MM
 Τετ Μάιος 05, 2010 7:39 pm
Εμένα το πενθήμερο σχήμα μου το κόψανε χωρίς χάπια, είχα και "επίπονες παραισθησίες" κατά τα λεγόμενα (γραφόμενα) κάποιας μετενσάρκωσης του Μουσολίνι (βασικά ήταν κάτι σπασμοί φοβεροί, και δε μου έδωσε κανείς σπασμολυτικό τρομάρα τους) :cry: :cry: :evil: .

Να μην ξαναλέω τα της ψυχιάτρου που ήθελε, καλά και σώνει, να με "αυτοκτονήσει"... :x

Περαστικά σε όλους, από τη σκπ και από τους ακατανόμαστους :evil: (Για όποιον δεν το κατάλαβε, αυτοί είναι η βασική μας αρρώστια, όχι η σκπ... :P )
 #26927  από Biskoto10
 Πέμ Μάιος 06, 2010 12:23 am
LL--MM έγραψε: (Για όποιον δεν το κατάλαβε, αυτοί είναι η βασική μας αρρώστια, όχι η σκπ... :P )
:D :D
Βασικα εμενα η σκλ δεν μαφηνει να σηκωθω και να φυγω απο την Ελλαδα! :mrgreen:
 #27014  από giorgos-sf
 Παρ Μάιος 07, 2010 6:54 pm
BLACKSAND μη κολωνεις κι εγω σα το Μ@Λ@Κ@ περπαταω αλλα και τι εγινε? και εμενα μου εχει αφησει κατι στο αριστερο ποδι αλλα και στο χερι πιστευω οτι το χερι εχει επανελθει στο 95 % και το ποδι οσο περναει ο καιρος θα φτιαξει και αυτο . Εχω πλακωθει στις βιταμινες σου προτεινο να κανεις το ιδιο.....ελα να πιουμε καφεδακι οποτε σε βολεψει.

,
 #27090  από LL--MM
 Σάβ Μάιος 08, 2010 10:33 pm
Biskoto10 έγραψε: :D :D
Βασικα εμενα η σκλ δεν μαφηνει να σηκωθω και να φυγω απο την Ελλαδα! :mrgreen:
Αχ, καλέ μου Μπισκότο, όχι πως θέλω να σε φάω, αλλά άν δεν είχαμε την άλλη την αρρώστια, μπορεί και να σηκωνόσουνα, και άς μη σου έβαζαν ούτε μπέηκιν πάουντερ ;) 8-)

Η γιαγιά η Κασσάνδρα