• ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ AVONEX....

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #25571  από Ευτυχία
 Τρί Απρ 20, 2010 8:54 pm
litsa έγραψε:ναι !!! εισαι κ...........ς και να εισαι πάντα!!

εγώ σήμερα ξύπνησα με ένα κεφάλι καζάνι, μια θολούρα.. ολα μηχανικά τα έκανα .. δεν διάβασα... καθόλου.. τώρα εχω συνέλθει.. αλλά ειμαι σαν να με εχουν δείρει......
οπότε θα ξαπλώσω και το απογευμα .. πες βραδυ πια θα ειμαι οκ!!!!!!!!!
:D :D :D
και εχω παρει 4 ντεπόν 2 πριν και 2 μετά... ας ειναι όμως αυτά τα προβλήματα μου... ;) ;) ;)
ακριβώς ετσι είμαι κ γω σήμερα , όπως το περιγράφεις...
μόνο που σε ξεπέρασα στα ντεπόν :D
 #25577  από litsa
 Τρί Απρ 20, 2010 9:10 pm
Δηλ.. πόσα πήρες??
εγώ 2 στις 9 το βράδυ, στις 10 και μισή έκανα την ένεση, και 2 κατα τις 1... περιπου..

το πρωί δεν νιωθω οτι πρεπει να παρω ντεπόν.. για την μαστούρα...
δεν πονάω κάτι .. λες αμα παρω να συνέρχομαι πιο γρήγορα? θα το εφαρμόσω την Πέμπτη το πρωί..
αντε κουραγιο μας!!
:) :) :) :)
 #25584  από Ευτυχία
 Τρί Απρ 20, 2010 9:36 pm
καταρχήν εγω τη κάνω Δευτέρα μεσημέρι κατα τις 1 , μιση ωρα πριν χτυπάω 2 ντεπονάκια κ μετα επαναλαμβάνω κάθε 2-3 ωρες ...το ξερω οτι το παρακάνω αλλα δε μπορώ να δουλέψω αλλιώς
σημερα Τρίτη περίμενα οτι θα ξυπνούσα μες τη τρελη ενέργεια ως συνήθως...αλλα τελικα με μάτιασα..σερνόμουν..κ ηπια πάλι ντεπόν 4 ολη μέρα, για να συνέλθω...μόνο τώρα μπορώ να πω οτι νιώθω καλύτερα
οπως το πες! καλο κουραγιο μας κ καλη μας δυναμη :) :)
 #25770  από Νικολέττα
 Πέμ Απρ 22, 2010 4:09 pm
γεια παιδιά.... ομολογώ πως με φρικάρατε λιγακι... εγώ ξεκινάω τις Avοnex την Δευτέρα! Δεν ξέρω σε τι να ελπίζω έτσι που τα περιγράφετε όλοι!!!
Ελπίζω και εύχομαι να πάνε όλα καλά! :roll: :(
 #25771  από ΡΕΝΑ
 Πέμ Απρ 22, 2010 4:14 pm
Νικολέττα έγραψε:γεια παιδιά.... ομολογώ πως με φρικάρατε λιγακι... εγώ ξεκινάω τις Avοnex την Δευτέρα! Δεν ξέρω σε τι να ελπίζω έτσι που τα περιγράφετε όλοι!!!
Να μην φρικάρεις Νικολλέτα μου....Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός να το θυμάσαι αυτο....Οπως επίσης να ξέρεις ότι με τον καιρό οι παρενέργειες ελλατώνονται....Εγώ προσωπικά κάνω Αvonex απο τον Ιούλιου του 2008 οι παρένεργειες πλέον μηδαμινές και υποτρόπες σχεδόν καμμία....(φτου μου - να μην με ματιάξω.... ;) ) ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ....ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΟΥ....

υ.γ. να εχεις εμπιστοσύνη στην θεράπεια σου...να μην φοβάσαι....
φιλάκια
 #25775  από ΡΕΝΑ
 Πέμ Απρ 22, 2010 4:27 pm
ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!! :D :D
 #25788  από Ευτυχία
 Πέμ Απρ 22, 2010 9:11 pm
Νικολέττα έγραψε:γεια παιδιά.... ομολογώ πως με φρικάρατε λιγακι... εγώ ξεκινάω τις Avοnex την Δευτέρα! Δεν ξέρω σε τι να ελπίζω έτσι που τα περιγράφετε όλοι!!!
Νικολέττα μη φρικάρεις, please.. να θυμάσαι αυτά που σου γράφει η Ρένα τα οποία είναι πολυ σωστά. Σου εύχομαι κ γω καλή αρχή, ολα θα πάνε καλά ;)