• ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ AVONEX....

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #6985  από IRENA
 Σάβ Ιούλ 11, 2009 10:47 pm
ΓΕΙΑΣ ΧΑΡΑ ΞΑΝΑ!!! ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΧΤΕΣ ΤΟ AVONEX ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΤΟ ΠΙΟ.......ΚΑΥΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!!!!! ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΤΙΣ 21.00 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 6.00 ΤΟ ΠΡΩΪ ΕΙΧΑ ΦΤΑΣΕΙ 39!!!!! ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ...ΝΥΧΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!! ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ Η΄ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΛΠΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ???? Α ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ 2 DEPON ΠΡΙΝ KAI 2 DEPON ΣΤΙΣ 01.00 ΚΑΙ ΑΛΛΑ 2 ΣΤΙΣ 6.00!!!!ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ.....ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΠ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΟΣΗ...DEPON......
 #6989  από litsa
 Κυρ Ιούλ 12, 2009 1:26 am
ψυχραιμίαΑααααααααααα!!!!!!!!!!
πάρε και κανένα πιο δυνατό π.χ μπρουφέν? ναπροσίν ή ότι άλλο σου πει ο γιατρός...
θα περάσει.. ;) ;)
 #6996  από Giota
 Κυρ Ιούλ 12, 2009 1:14 pm
ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ. ΤΟ DEPON ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ. ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
 #7004  από Παναγιώτα
 Κυρ Ιούλ 12, 2009 6:47 pm
kouragio Irena sthn arxh einai ligo duskola mexri na to sunh8hsei o organismos meta 8a exeis polu ligotera sumptwmata kai se pio xalarous ru8mous kai entaseis.
kouragio!!!
kai egw ta depon karameles ta exw kanei...duo duo...!!!
 #7005  από LL--MM
 Κυρ Ιούλ 12, 2009 6:51 pm
Υπάρχει και το πονσταν, βέβαια... Περααστικά σου και κουράγιο!!! :)
 #7009  από Maria77
 Κυρ Ιούλ 12, 2009 9:52 pm
Ιrena, υπομονή...Και εγώ τα ίδια είχα και γι' αυτό έπαιρνα ένα Brufen μόλις έκανα την ένεση και ακόμη ένα, 5-6 ώρες αργότερα! Και αν συνεχιζόταν και την επόμενη το πρωί ακόμη ένα Brufen... :shock: Kαλύτερα να ρωτήσεις τον γιατρό σου για να παίρνεις κάτι πιο δυνατό απο depon!
Προσπάθησε την ημέρα της ένεσης να είσαι όσο πιο ξεκούραστη γίνεται...εγώ είχα παρατηρήσει πως όταν ήμουνα πολύ κουρασμένη και πιεσμένη, οι παρενέργιες ήταν πιο έντονες!
Φιλιά ;)
 #7046  από sia_thessal
 Τρί Ιούλ 14, 2009 12:43 am
Ιrena γειάσου. Και εγώ το avonex κάνω εδώ και δύο μήνες είμαι πια πολύ καλύτερα όταν έκανα την πρώτη ένεση έπαθα και εγώ το ίδιο όπως εσύ δύσκολο βράδυ.... μετά απο επικοινωνία που είχα με τον γιατρό μου, μου είπε τις υπόλοιπες τρείς ενέσεις του μήνα δηλαδή να της μειώσω στην μισή δόση και όλα πήγαν πολύ καλύτερα. Τον επόμενο μήνα είχα συνηθίσει αρκετά και σήμερα που έκανα την τέταρτη ένεση του μήνα ολόκληρη πια νιώθω μόνο κάτι τσιμπιές στα κόκκαλα, αλλά χωρίς πυρετό. Συνηθίζει δηλαδή ο οργανισμός και την δέχεται την ιντερφερόνη πιο ήπια. Τουλάχιστον να μας κάνει και δουλειά έτσι δεν είναι? Για μένα το μεγαλύτερο ζόρι μου είναι ο φόβος που έχω για τις ενέσεις. Δεν μπορώ και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να συνηθίσω αυτήν την ριμάδα την βελόνα. Κάθε Δευτέρα είμαι πολύ άσχημα ψυχολογικά. Είναι η χειρότερή μου μέρα. :cry:
 #7180  από maria nikolaou
 Παρ Ιούλ 17, 2009 9:46 pm
to anefera ki pio panw pou suzhtousate gia tn avonex.pare ena depon mia wra prin ki ena mesulid 2 wres meta einai polu apotelesmatiko.alh8eia!!!emena m voh8hse para polu.mporei na einai polu dunato ki na lene pws dn kanei na to pairnei gia megalo xroniko diasthma alla avonex einai mia fora tn evdomada dld 4 fores tn mhna ara dn pa8aineis tpt!!!otan deis vevaia oti upoxwroun ta entona sumptwmata(pou auto 8a ginei peripou meta apo 2 mhnes)mporeis na to stamathseis...! ;)
 #7409  από ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
 Σάβ Ιούλ 25, 2009 1:47 am
ΠΙΣΤΥΕΥΩ ΜΕ ΕΝΑ MAXIMUM DEPON ΑΝΑΒΡΑΖΩΝ ΠΡΙΝ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΩΡΕΣ ΠΑΛΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
 #7421  από ΒΑΣΙΛΗΣ
 Κυρ Ιούλ 26, 2009 2:38 am
ΠΑΙΔΙΑ,
ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ-ΘΕΜΑ ΤΟΥ FORUM ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΤΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ AVONEX ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΑΖΙ ΜΕ 2 DEPOΝΑΚΙΑ!!
ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ - ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

ΠΑΝΤΩΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!! ;) ;) .

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ 8-) 8-) .

ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ:
ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ.........ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ :!: :!: .