GIGI μην εισαι ζηλιαρα, να βρεις δικο σου φορουμ να πας αλλου   ..... χα χα χα βεβαια κανω χιουμορ ΧΑΛΑΡΩΣΕ κοπελια δεν ειναι και τοσο σοβαρο.
   ..... χα χα χα βεβαια κανω χιουμορ ΧΑΛΑΡΩΣΕ κοπελια δεν ειναι και τοσο σοβαρο. 
Παντως γραψε μας τα νεα σου

..... χα χα χα βεβαια κανω χιουμορ ΧΑΛΑΡΩΣΕ κοπελια δεν ειναι και τοσο σοβαρο.
   ..... χα χα χα βεβαια κανω χιουμορ ΧΑΛΑΡΩΣΕ κοπελια δεν ειναι και τοσο σοβαρο. Παντως γραψε μας τα νεα σου

Εμείς ζούμε με την ΣΚΠ και αυτοί ζούν απο αυτήν

. Αρχιζω να μπερδευομαι σιγα σιγα. Ο λογος? θα κάνω παρακεντηση και εξεταση αιματος για devic σε δημόσιο νοσοκομειο και μεσω ικα. τωρα διαβασα οτι δεν καλυπτεται απο τα ταμεια...
 . Αρχιζω να μπερδευομαι σιγα σιγα. Ο λογος? θα κάνω παρακεντηση και εξεταση αιματος για devic σε δημόσιο νοσοκομειο και μεσω ικα. τωρα διαβασα οτι δεν καλυπτεται απο τα ταμεια...  μπερδευτηκα.  παντως θα περιμενω να με ειδοποιησουν και μολις εχω ολοκληρωμένη προσωπική αποψη θα σας ενημερώσω και εσας.
   μπερδευτηκα.  παντως θα περιμενω να με ειδοποιησουν και μολις εχω ολοκληρωμένη προσωπική αποψη θα σας ενημερώσω και εσας.
 . Ίσως ο ΟΑΕΕ μόνο να μην το καλύπτει επειδή έγινε σε εργαστήριο και όχι σε δημόσιο νοσοκομείο, ίσως και να πληροφόρησαν λάθος εμένα τελικά από το εργαστήριο που έγινε η εξέταση, γιατί εκεί μου είπαν ότι δεν καλύπτεται από όλα τα ταμεία. Εσύ μπορεί να λάβεις πιο σωστή ενημέρωση.
 . Ίσως ο ΟΑΕΕ μόνο να μην το καλύπτει επειδή έγινε σε εργαστήριο και όχι σε δημόσιο νοσοκομείο, ίσως και να πληροφόρησαν λάθος εμένα τελικά από το εργαστήριο που έγινε η εξέταση, γιατί εκεί μου είπαν ότι δεν καλύπτεται από όλα τα ταμεία. Εσύ μπορεί να λάβεις πιο σωστή ενημέρωση. εκ των προτερων
  εκ των προτερων