• ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ AVONEX....

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #25304  από ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ
 Σάβ Απρ 17, 2010 6:26 pm
geia sas paidia!eimai apo tous protous se auto to forum alla distixos den mpaino sixna!gi'auto eida tora auto to thema!ligo arga alla panta epikairo einai!tha ithela na po ki ego thn apopsi mou kai auto pou simvainei se mena.exo skp apo to 1997 pou imoun 17 xronon kai kano apo tote avonex.se mena oso pernaei o kairos ta simptomata einai xeirotera.les kai ekanan kapoia allagh 2-3 xronia prin kai kathe fora eimai pragmatika XALIA!ti xeforapid,ponstan,(kala ta 2 depon-den to sizito...apo depon apoteloumai pia),panantol,brufen ton 600 kai den thimamai ti allo...molis perasei h epiria tous,pali kommatia!ena s/k martirio!alla doxa to theo na leme.iparxoun kai xeirotera...
 #25315  από soulla
 Σάβ Απρ 17, 2010 9:55 pm
γεια σου κατερίνα χαίρομαι που υπάρχεις και επιβιώνεις όπως και να είναι αυτό :cry: νομίζω ότι έχεις απόλυτο δίκαιο είναι δύσκολο να κάνεις όλες αυτές τις θεραπείες με τόσες και τόσες επιπτώσεις και να μην βοηθούν ή να σε αφήνουν τουλάχιστον σε μία σχετικά καλή κατάσταση :oops:όσοι από μας το έχουν ζήσει ξέρουν οι υπόλοιποι εύχομαι να μην μάθουν ΠΟΤΕ
 #25318  από soulla
 Σάβ Απρ 17, 2010 10:48 pm
χαίρομαι που ακούω για καλές περιπτώσεις και εύχομαι να συνεχίσει και να είσαι πάντα καλά και εγώ χρόνια το ακούω αυτό και βαρέθηκα να είμαι μία σταθερά φθίνουσα όμως καλή περίπτωση
αυτό που ζητώ είναι ένα φάρμακο με πιο λίγες παρενέργειες και να μας αφήνει σταθερούς ΓΙΝΕΤΑΙ

ΙΣΩς ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ
 #25342  από litsa
 Κυρ Απρ 18, 2010 12:05 am
κατερινακι!!!
και εγώ εχω τις παρενεργειες που λες με το ρεμπιφ ... 3 φορές την εβδομάδα...
2 + 2 ντεπόν παίρνω...
και αστα να πανε .. λες και με εχουν χτυπήσει κάτω .. οπως τα καρτούν...
:D
 #25426  από Ευτυχία
 Δευ Απρ 19, 2010 12:42 pm
καλημέρα friends :)
πόσο σας καταλαβαίνω..αχ..σα να βλεπω τις σκέψεις κ τα συναισθήματα μου γραμμένα..μονο που δεν τα εγραψα εγω
εχουμε εντρυφήσει στα παυσίπονα..τι να κάνουμε?..δε γίνεται αλλιώς..πάντως το πονστάν κατα γενικη ομολογια (γιατρων) καλο είναι να το αποφεύγουμε καθώς υπαρχει μεγαλη πιθανότητα στο μελλον να μας βγάλει αλλα παρατράγουδα.
εγω μόλις ηπια 2 ντεπον κ σε λιγο θα κανω την αβονεξ μου -"Blue Mondays"..- (σχεση μισους αγαπης οπως πολυ σωστα ειπωθηκε παραπανω) κ σε 2-3 ωρίτσες πάλι ντεπόν κ ξανα κ ξανα μέχρι να περάσει κ αυτή η μερα κ να με αφησουν τελείως οι παρενέργειες που ηδη εχετε αναφερει..
ασχετο?! αφου με αφησουν οι παρενεργειες.. κ αφου ξημερώσει η επόμενη μερα ειμαι φουλ στη τσίτα ..σα να εχω πάρει ..κόκα(?!!)μες τη τρελη χαρα κ την υπερενεργεια..τι να πω..αναρωτιέμαι αν συμβαίνει μονο σε μενα αυτο..
τεσπα, καλη μερα να εχουμε :)
 #25430  από κωστας
 Δευ Απρ 19, 2010 2:37 pm
επειδη και εμενα με ειχε τρελανει στον πυρετο για 2 μερες περιπου την πρωτη μερα εφτανα μεχρι 38-39 και την δευτερη συνηθως ειχα 37,5 η γιατρος μου ειχε πει να βγαζω την ενεση απο το ψυγειο 4 ωρες πριν την κανω,επερνα κανενα μισαωρο πριν την ενεση ενα aerious (νομιζω ετσι γραφεται) και μετα ενα πονσταν και με κρατουσε μια μερα!την επομενη κανενα ντεπονακι(2-3 περιπου) και ετσι ξεπερνουσα τις παρενεργιες!σιγα-σιγα βεβαια το συνηθισεις και την βγαζεις μονο με depon!υπομονη και ολα θα πανε καλα!
 #25500  από litsa
 Τρί Απρ 20, 2010 12:36 am
εγώ ποτε θα συνηθίσω ????????????
:( :( :( :( :(
 #25546  από giorgos-sf
 Τρί Απρ 20, 2010 3:11 pm
Εγω παλι ρε παιδια μαλλον ειμαι τυχερος κανω avonex ενα χρονο περιπου μονο μια φορα με εκανε να νοιωσω πολλυ χαλια,ολες τις αλες φορες ειμαι σχεδον μια χαρα περα απο λιγο πονοκεφαλο τις πρωινες ωρες αλα τιποτα το σημαντικο. Παιρνω απλα ενα ντεπον μιση ωρα πριν την ενεση...μαλλον ειμαι Κ--------Σ :D

ΥΠΟΜΟΝΗ
 #25551  από litsa
 Τρί Απρ 20, 2010 3:19 pm
ναι !!! εισαι κ...........ς και να εισαι πάντα!!

εγώ σήμερα ξύπνησα με ένα κεφάλι καζάνι, μια θολούρα.. ολα μηχανικά τα έκανα .. δεν διάβασα... καθόλου.. τώρα εχω συνέλθει.. αλλά ειμαι σαν να με εχουν δείρει......
οπότε θα ξαπλώσω και το απογευμα .. πες βραδυ πια θα ειμαι οκ!!!!!!!!!
:D :D :D
και εχω παρει 4 ντεπόν 2 πριν και 2 μετά... ας ειναι όμως αυτά τα προβλήματα μου... ;) ;) ;)