• ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΩ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #24391  από litsa
 Πέμ Απρ 08, 2010 7:27 pm
εδώ ειναι που λέμε ... καλά ο νευρολόγος σου τι έλεγε??
και μήπως υπαρχουν και ειδικοί που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν να αποδεχτείς την κατάσταση??

:D :D
 #24395  από FANTOMAS
 Πέμ Απρ 08, 2010 7:40 pm
litsa την κατασταση της υγειας μου την εχω αποδεχτει , τις ενεσεις οχι, γιατι δεν εβλεπα και καποια βελτιωση ή εστω σταθεροτητα ρε παιδι μου.

Μην ξεχνας ο καθενας μας ειναι διαφορετικος και βιωνει διαφορετικα
την ολη κατασταση.

Ξερεις τι εννοω
 #24397  από litsa
 Πέμ Απρ 08, 2010 7:42 pm
σίγουρα δεν αντιλέω... ο καθένας το βιώνει οπως νιώθει ......

σου εύχομαι τα πολύ καλύτερα!!!!
 #24399  από alexia
 Πέμ Απρ 08, 2010 8:45 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
 #24410  από costas
 Πέμ Απρ 08, 2010 9:51 pm
FANTOMAS έγραψε:Φιλε Κωστα ειλικρινα χαιρομαι , αλλα εγω ΔΕΝ συμβηβαστικα ποτε με την ενεση, ειχα κλειστει στο δωματιο μου και 2 ωρες για να την κανω. Καθε φορα ηταν σαν πρωτη φορα. Και απο το πρωι σκεφτομουν το βραδυ που θα ερχοταν.

Οποτε εκδρομες , ταξιδια και τετοια ήταν ονειρο για μενα και οταν ηρθαν και τα παιδια και μεγαλωναν ....

Αστα πικρα
Ρε φίλε συγνώμη!!! Με το μηχάνημα (αυτο τζετ όπως λέγεται τέλος πάντων) δε την κάνεις;;; Γιατί τόση αναστάτωση; χαλάρωσε!!! Εδώ ταξιδεύω με πλοίο πάω 5 λεπτά τουαλέτα , την κάνω και ξαναγυρνάω και συζητώ με τους συνταξιδιώτες!!!! Ημουν Αγιο όρος τα ίδια, πρόσφατα πήγα σε έ να φίλο σε μακρινό νησί , πάλι τα ίδια , κανείς δε κατάλαβε τίποτα δε το κάνω θέμα!!! Με τα παιδιά στο σπίτι βλέπουμε τν πάω τουαλέτα την κάνω και επιστροφή, δεν είναι τίποτα , μέρα παρά μέρα!!!! Τόσα χρόνια.... αποδέξουτο , ηρέμησε , δε είναι τίποτα!!!!!
 #24414  από elena
 Πέμ Απρ 08, 2010 10:13 pm
παιδιά ...αν είναι ενδομυική (avonex)δεν είναι τοοοοοόσο εύκολο! :shock:
δύσκολο να την κάνεις μόνος σου,όταν πρέπει να μπει ολόκληρη βελόνα μέσα και να βρει μυ...!
εγώ προσωπικά ,όχι μόνο 2 ώρες στο δωμάτιο...ολόκληρη μέρα έχω κάτσει κλεισμένη! :D και τον άντρα μου απέξω να με παρακαλάει....τι λέτε τώρα!!

γειά σου fantoma!!
 #24431  από FANTOMAS
 Παρ Απρ 09, 2010 9:26 am
Καλημερα σε ολους,

συναγωνιστες- συναγωνιστριες :) εδω σας συστηθηκα,
αν ειναι να βαλω ενα θεμα καπου αλλου ωστε να ακουσουμε περισσοτερες γνωμες και ιδεες,

το θεμα μου εκτος της δυσκολιας στην εκτελεση της ενεσης :( ειναι το γεγονος οτι εμπαινα σε μια κατασταση χωρις ορατο αποτελεσμα, ανεκαθεν πιστευα και πιστευω οτι η λυση στο θεμα μας ειναι καπου αλλου :?: και οχι σε ενα ζουμι που βαζουμε μεσα μας.

Αντε καλο ΣΚ
 #24438  από κωστας
 Παρ Απρ 09, 2010 9:45 am
καλως ηρθες fantoma να'σαι παντα καλα!και'γω εχω ενα ανταρτη η καλυτερα ενα terminator τα'χει διαλυσει ολα μες'το σπιτι!
 #24444  από FANTOMAS
 Παρ Απρ 09, 2010 9:55 am
κωστας έγραψε:καλως ηρθες fantoma να'σαι παντα καλα!και'γω εχω ενα ανταρτη η καλυτερα ενα terminator τα'χει διαλυσει ολα μες'το σπιτι!

χαχαχα σε καταλαβαινω πληρως
 #24462  από costas
 Παρ Απρ 09, 2010 3:13 pm
FANTOMAS έγραψε: συναγωνιστες- συναγωνιστριες :) εδω σας συστηθηκα,
αν ειναι να βαλω ενα θεμα καπου αλλου ωστε να ακουσουμε περισσοτερες γνωμες και ιδεες
Ε... και δε βάζεις!!!!! :lol: