• ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΩ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #24218  από FANTOMAS
 Τρί Απρ 06, 2010 8:47 pm
Χαιρετω ολους τους ομοιοπαθεις,

οταν ειδα το forum , γραφτηκα και μπηκα αμεσως σε συζητησεις ξεχνωντας να συστηθω.

επισημη διαγνωση τo 2000 (EDSS 1,5)

ιντερφερονη εννια χρονια που σημαινει κοινωνικη και προσωπικη ζωη μηδεν και λογω της καλης μου σχετικα καταστασης ''κρυβομουν'' απο φιλους ,συναδελφους και συγγενεις μην τυχον και μαθουν τιποτα (τοσο μυαλο ειχα).

Τον τελευταιο χρονο (EDSS 4) επαψα να κρυβομαι και να λεω ανοιχτα αυτο που εχω και απο τοτε απελευθερωθηκα.

Εδω και ενα χρονο εκοψα τις ενεσεις (δεν εβλεπα καμμια διαφορα ολα αυτα τα χρονια) μετα απο πολλη γκρινια στο γιατρο μου για να κανω ''κατι αλλο''. Με προοριζεi για tysabri αλλα θα δω τι θα κανω.

Τελος αυτο που μου αρεσει εδω ειναι οτι ΜΟΝΟ εσεις καταλαβαινετε τι εννοω και πως το εννοω χωρις να χρειαζεται να σας εξηγω τιποτα αλλο.

Ειμαι πατρεμενος και εχω δυο μικρους taliban

Χριστόφορος
 #24222  από soulla
 Τρί Απρ 06, 2010 9:14 pm
για εμάς fantomakia έχεις να είσαι γερός να τα χαίρεσαι :D
Κρύβεις ακόμα μια φορά το πρόσωπό σου
μακάρι να'τανε τα πάντα αλλιώς
 #24236  από sunny
 Τρί Απρ 06, 2010 11:13 pm
Γεια σου Fantoma, να χαίρεσαι τα talibanakia σου! :)
 #24281  από anni
 Τετ Απρ 07, 2010 1:44 pm
Καλως ηρθες!!!!! :P
 #24292  από LL--MM
 Τετ Απρ 07, 2010 2:14 pm
Καλώς τον Κύριο Φάντασμα :D τα έχουμε ξαναπεί οι δυό μας νομίζω, ελπίζω να συνεχίσουμε!

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #24309  από βικυ
 Τετ Απρ 07, 2010 7:00 pm
καλως ηρθες!
 #24313  από FANTOMAS
 Τετ Απρ 07, 2010 7:49 pm
Ευχαριστω ολους και καλη μας δυναμη.

Απο τις συζητησεις μας κατα καιρους αισθανομαι οτι σας ξερω όλους απο χρόνια.
 #24374  από costas
 Πέμ Απρ 08, 2010 4:46 pm
FANTOMAS έγραψε:ιντερφερονη εννια χρονια που σημαινει κοινωνικη και προσωπικη ζωη μηδεν
Καλώς τον!!!! Γιατί αυτό;;;; και γω κάνω 10 χρόνια ιντερφερόνη και όλα καλά και κοινωνική και επαγγελματική και προσωπική ζωή, 5 λεπτά είναι η ένεση λίγο πριν κοιμηθώ!!!!!
 #24382  από FANTOMAS
 Πέμ Απρ 08, 2010 5:22 pm
Φιλε Κωστα ειλικρινα χαιρομαι , αλλα εγω ΔΕΝ συμβηβαστικα ποτε με την ενεση, ειχα κλειστει στο δωματιο μου και 2 ωρες για να την κανω. Καθε φορα ηταν σαν πρωτη φορα. Και απο το πρωι σκεφτομουν το βραδυ που θα ερχοταν.

Οποτε εκδρομες , ταξιδια και τετοια ήταν ονειρο για μενα και οταν ηρθαν και τα παιδια και μεγαλωναν ....

Αστα πικρα