ola arxisan prin ligo kero opou h pethera mou pige na eksomologithei kai o pneumatikos tis tis eipe na parei emena kai opion alo hthele na pame sto rethimno se kapion ierea sintaksiouxo opou exei timio ksilo na mas stavrosei.....etsi kai egine pigame ego h gineka mou h mana mou kai h pethera mou eki ston geronta.....mas stavrose olous..... taka taka...ektos apo mena. pou eixe kolisei stin spandiliki mou stili to koutaki me to timio ksilo kai sernotane...kathisterise poli me mena....bgenontas sto salonaki pou exei na katoume na poume 2 kouventes me rotaei o gerontas...to exeis kero??? ka ti kaneis ???
arxisa kiegw kai tou elega apo pote to exw ti therapies kanw kai ta lipa....
vgenontas eksw apo to spiti tou rotisa tous ypolipous pou eixame paei mazi pote tou eipan oti exw ms kai den tous pira xampari....
kai oloi mou eipan oti den exoun pei kati gia kapia pathisi..aplos mpikame kai mas stavrose...
koufathika ligaki...pistepsa stin dinami tou timiou ksilou kai autounou pou to kratage....
tha ksanapaw tin paraskeuh..opios thelei akolouthaei
arxisa kiegw kai tou elega apo pote to exw ti therapies kanw kai ta lipa....
vgenontas eksw apo to spiti tou rotisa tous ypolipous pou eixame paei mazi pote tou eipan oti exw ms kai den tous pira xampari....
kai oloi mou eipan oti den exoun pei kati gia kapia pathisi..aplos mpikame kai mas stavrose...
koufathika ligaki...pistepsa stin dinami tou timiou ksilou kai autounou pou to kratage....
tha ksanapaw tin paraskeuh..opios thelei akolouthaei

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ