• Βοήθεια Νο...+∞

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #1756  από ΒΑΣΙΛΗΣ
 Τρί Μαρ 17, 2009 11:40 pm
Συμφωνώ με όλους και με όλα τα μέχρι τώρα αναγραφόμενα............αλλά.....

Για μια ακόμα φορά βλέπω ότι σχεδόν σε όλους έχει γίνει ψυχολογικό πρόβλημα όχι η ασθένεια αλλά ...οι γιατροί!!!! :!: :!: :!:

Αν καταφέρουν κάποιοι από αυτούς να μετακυλίσουν το θέμα από οργανικό-πραγματικό σε ψυχολογικό-''φανταστικό'' επειδή δεν θέλουν -ή δεν μπορούν ίσως να κάνουν ορθή διάγνωση- και να έχουν και ήσυχη την συνείδηση τους είναι δικό τους ζήτημα. Ή μάλλον πρέπει να παραμείνει μόνο δικό τους ζήτημα. :evil: :evil:
Εσύ Λάζαρε πάντως όπως οι περισσότεροι από εμάς -εκτός λίγων εξαιρέσεων ίσως- πρέπει να το ψάξεις. Όχι γιατί μπορεί να έχεις ΣΚΠ. Αλλά γιατί κανείς γιατρός- από όσα αναφέρεις- δεν σου μίλησε για το κλινικό-ακτινολογικό παράδοξο: για το ότι δηλαδή η κλινική εικόνα κάποιου ασθενούς δεν συμφωνει πάντα με την MRI ή το αντίστροφο :o :o

ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ (ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!) ;) ;) ;)
 #2017  από ioanna_melina
 Τετ Απρ 01, 2009 3:02 am
Και δική μου γνώμη είναι να το ψάξεις! δεν κοστίζει τίποτα μια μαγνητική μπροστά στο να γνωρίζεις ακριβώς τι συμβαίνει με την υγεία σου. Επί 5 χρόνια και εμένα μου έλεγαν οτι τα συμπτώματα είναι ψυχοσωματικά και θύμωνα με τον εαυτό μου! Άστα να πάνε.
Κάνε το καλύτερο! :)