Γεια σας παιδιά. Είμαι 31 χρονών και εδώ και 1 περίπου χρόνο είμαι σε απόγνωση. Εν συντομία: Το 1999 μετά από κάποιες ελαφριές ενοχλήσεις (αδυναμίες) κάνω MRI εγκεφάλου και βρίσκονται 2 εστίες Τ2, ακολουθούν VEP τα οποία βρίσκονται φυσιολογικά (όπως και όλες οι άλλες εξετάσεις). Οι γιατροί λένε κλινικά δεν βλέπουμε τπτ και να περιμένουμε. Τα ελαφριά αυτά συμπτώματα εξακολουθούν, μαθαίνω να ζω με αυτά κ΄ μετά από 5 χρόνια (2004) αποφασίζω να το ξανακοιτάξω το θέμα κάνοντας νέα ΜRI…Τίποτα καινούριο (οι ίδιες 2 εστίες αναλοίωτες). Μην ανησυχείς τα λόγια των γιατρών. Εδώ και 1 χρόνο οι ενοχλήσεις έχουν χειροτερέψει: τρομερή αδυναμία, αστάθεια, πόνοι, πρόβλημα στη βάδιση, προβλήματα στην όραση, πολύ μικρή ακράτεια. Κάνω 3η ΜRI τον Άυγουστο-καμιά νέα εστία, τα VEP είναι οκ, κ΄ τον Οκτώβρη MRI αυχένα-θώρακα οι οποίες είναι καθαρές. Έχω πάει σε 3 νευρολόγους μου λένε περίπου τα ίδια «δεν έχεις σκπ, είναι ψυχοσωματικά, κλινικά δεν στοιχειοθετείται τίποτα» και με έχουν πλακώσει στα xanax και στα αντικαταθλιπτικά. Το θέμα είναι ότι δεν βλέπω καμιά βελτίωση, από τα συμπτώματα έχω πρόβλημα στην προσωπική μου ζωή και στη δουλειά μου…Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά δεν ξέρω τι να κάνω…Sorry που σας ζάλισα.