• kortizonh kai alti

• Η κορτιζόνη είναι ένα φάρμακο το οποίο βοηθάει σημαντικά στην καταστολή των ώσεων της ΣΚΠ. Ερωτήματα και συζητήσεις για "Corticosteroids" εδώ.
Η κορτιζόνη είναι ένα φάρμακο το οποίο βοηθάει σημαντικά στην καταστολή των ώσεων της ΣΚΠ. Ερωτήματα και συζητήσεις για "Corticosteroids" εδώ.
 #18800  από litsa
 Παρ Φεβ 26, 2010 3:40 pm
o πατέρας μου έτρωγε οτι ήθελε και δεν έπαιρνε γραμμάριο ...εγώ πήρα από την ...μάνα μου!!!!!

ακου εκεί δεν παιρνει γραμμάριο...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 #18803  από Biskoto10
 Παρ Φεβ 26, 2010 4:56 pm
Mην κανετε πειραματα... κορτιζονη με αλατι δεν πανε μαζι!
 #18810  από marw
 Παρ Φεβ 26, 2010 10:14 pm
sp-sofia έγραψε:το πιο βασικο...γαλα γιαουρτι...τυρι οχι :P
se eyxaristw polu ...mou eleises oles tis apories ......pwpw kai h salates analates den trwgontai ....tespa ola kala tha pane.....filia se olous kai eyxaristw...
 #18868  από litsa
 Σάβ Φεβ 27, 2010 11:38 am
τρωγονται με μπολικο λεμονι ή ξύδι και πολλά αρωματικά
διοσμο ριγανη μαιντανό κτλ

εγώ δεν έτρωγα ούτε ψωμί μόνο σικαλης ...
 #19593  από Rossoblu
 Τετ Μαρ 03, 2010 8:25 pm
Κατα την διαρκεια της ενδοφλεβιας δεν εβαλα αλατι στην διατροφη μου. Στο διαστημα που επαιρνα τα χαπια ετρωγα καποιες τροφες που περιειχαν αλατι σαν συστατικο και το μονο προβληματακι ηταν καποιες φαγουρες. Οταν σταματησα εντελως την αγωγη δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα με το αλατι!! :D
 #20892  από Giota
 Τετ Μαρ 10, 2010 1:06 pm
εκτος απο μερικα κιλα που τα χρειαζομαι επειγοντως τι αλλο προκαλει η κορτιζονη? αν δεν τρως καλα τι γινεται?
 #22371  από passenger
 Παρ Μαρ 19, 2010 11:43 pm
Εγω οποτε κανω κορτιζονη χανω και 3-4 κιλα. Βεβαια αλατι ζαχαρι γιοκ.
4 μερες μετα την κορτιζονη αρχιζω και τρωω τα παντα, και κανενα προβλημα. Μερικες φορες μονο κοκκινιζω στο προσωπο. Την τελευταια φορα που εκανα ενδοφλεβια κορτ. για 4 μερες ειχα ΛΟΞΙΓΚΑ!!!!! η νοσοκομα μου ειπε πως δεν εχει ξανα ακουσει κατι τετοιο. Μολις σταματησα την κορτ στοπ ο λοξιγκας. Τη να πω μαλλον καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα στην κορτ.