• ERGASIA & MS!!!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #1829  από Maria77
 Παρ Μαρ 20, 2009 11:20 pm
Kalhspera se olous paidia kai euxomai to mhnyma mou na sas vriskei olous kala.
Tha hthela na mathw tis apopseis sas sto thema ean tha eprepe se kapoia stigmh na anakoinwsw stous proistamenous mou sthn douleia gia to provlhma ygeias pou exw! :roll: Kserete mexri stigmhs mono 2 atoma to gnwrizoun apo thn ergasia mou, ta opoia empisteuomai idiaitera kai epeidh den exw -eutyxws- pros to paron kapoia emfanh symptwmata den mphka pote sth diadikasia na dwsw ekshghseis. Twra vevaia me th nea therapeia-Tysabri-pou ksekinaw tha prepei na apousiazw mia mera ton mhna. Den kserw ti tha htan kalytero na kanw...na milhsw giauto to provlhma mou h' tha dyskolepsei thn thesh mou sto xwro ergasias mou??? Douleuw se idiwtikh etaireia mexri stigmhs kai mesa ston epomeno xrono perimenw diorismo sto dhmosio ws ekpaideutikos...Den kserw me provlhmatizei poly to thema :roll: Apo thn allh den tha hthela meta na me vlepoun diaforetika kai na mhn mou prosferoun eukairies anelikshs logo autwn twn katastasewn...Eseis pws antimetwpizete to olo thema :?: :?:
Ax, sygnwmh an sas zalisa, den kserw ti na kanw :!: Sas euxaristw
 #1830  από litsa
 Σάβ Μαρ 21, 2009 7:38 am
το θέμα δεν είναι πως σε βλέπουν οι άλλοι, αλλά πως εσύ τον εαυτό σου!
είναι προσωπικό θέμα του καθενός από εμάς και του γιατρού του τι θα κάνει.. εξαρτάται δηλ. την περίπτωση και τι θέλουμε. Είχα και εγώ τις ίδιες απορίες, δεν είχα εμφανή συμπτώματα, αλλά έπρεπε να παρω ενα μήνα αναρρωτική γιατί έπαιρνα κορτιζόνη που με διέλυε και δεν μπορούσα να αποδώσω.(Φυσικά και γνώριζαν τι έπαθα γιατί έφυγα να πάω στο πεπαγνή κρήτης ..) Μετά από 4 μήνες σταμάτησα και πήγα σε πιο ήρεμη δουλειά..
5 χρόνια όμως προσπαθούσα να συνεχίσω κανονικά τη ζωή μου και κάθε φορά που κουραζόμουν ή υπερέβαλλα, ''επεφτα'' ή πάθαινα υποτροπή. Οπότε έπρεπε να διαλέξω τι θέλω και τι μπορώ να κάνω... να βρώ τη χρυσή τομή δηλ.
Καλή δύναμη και καλό κουράγιο !!
 #1831  από Maria77
 Σάβ Μαρ 21, 2009 9:49 am
Litsa mou kalhmera! Sigoura exeis apolyto dikio pws den exei shmasia to pws me vlepoun oi alloi alla pws egw vlepw ton eauto mou.
Antilamvanesai omws posh dyskolia mporei na prokalesei to sygkekrimeno thema kai pws mono emeis kseroume poso dyskolo einai na mhn eisai kai toso kala kai na phgaineis sthn ergasia sou kai na eisai anagkasmenos na apodwseis...den pisteuw pws oloi oi alloi gyrw mou- sthn douleia- mporoun na antilhfthoun to poso megalh einai auth h dyskolia. Autoi to mono pou apaitoun einai na eimai ekei kai na apodidw oso to dynato perissotero. Swsta :?:
Seuxaristw poly gia thn apanthsh sou :!:
 #1832  από litsa
 Σάβ Μαρ 21, 2009 2:32 pm
έχεις χίλια δίκια!! και σε καταλαβαίνω......
και που το ήξεραν οι απαιτήσεις απαιτήσεις! και μάλιστα πολύ πάνω από το κανονικό!
ιδιωτική εταιρεία βλέπεις! κάνε το καλύτερο για σένα όχι για την εταιρεία..
 #1833  από Maria77
 Σάβ Μαρ 21, 2009 2:45 pm
Xairomai Litsa kai mono apo to gegonos pws mporeis na me katalaveis! Seuxaristw kai pali! ;)
 #1834  από litsa
 Σάβ Μαρ 21, 2009 3:48 pm
και εμένα Μαρια77, αυτά μου τα είπε μια φίλη με σκπ, που έχει προχωρημένη μορφή τώρα πια.
Μου είπε ότι : πρόσεχε μην βλάπτεις τον εαυτό σου, ο εργοδότης σου βλέπει το συμφέρον του! - και φυσικό είναι- δες και εσύ το δικό σου.. Εγώ είχα και ενοχές αν αποδίδω καλά ή αν αξίζω, ευτυχώς όμως κατάλαβα γρήγορα τι έπρεπε να κάνω..
Η κοπέλα αυτή δούλευε ενώ έκανε κορτιζόνη και μάλιστα υπό τρελή πίεση!!
χαλάρωσε και σιγά - σιγά όλα θα λυθούν.. θα βρεις τις λύσεις σου...
φιλιά πολλά..καλό σβκ!
 #1835  από Γιώτα
 Σάβ Μαρ 21, 2009 4:33 pm
γεια σου λιτσα. εγω το ειπα αμεσως. αυτες που αλλαξαν συμπεριφορα ηταν οι συναδελφισεσ μου κ φιλες μου οχι οι εργοδοτες μου.οταν πηρα 2 μηνεσ αδεια ηταν διπλα μου κ τα 5 αφεντικα μου. οταν ανακοινωσα οτι θα φυγω σε αλλη πολη στεναχωρεθηκαν γιατι ημουν καλη στην δουλεια μου.καποια στιγμη εφυγα αλλα δεν εχασα επαφη. σκεφτηκα πριν λιγο καιρο να γυρισω παλι στην πολη μου. οταν το ανακοινωσα μου ειπαν αμεσωσ οτι η δουλεια με περιμενει. τελικα δεν πηγα για αλλουσ λογους. θελω να καταληξω στο οτι παρολο που γνωριζαν το προβλημα δεν καταλαβα ουτε μια στιγμη οτι αλλαξε κατι. μεχρι χρηματα για τουσ γιατρουσ μου εδωσαν εξτρα. αν ειναι ανθρωποι θα φανει. εγω λεω να το πεισ. στο κατω κατω δεν εχεισ κατι κολλητικο. κ οταν εκανα την ενεση μου ελεγαν να κατσω να ξεκουραστω κ ολα θα γινουν. η δουλεια δεν τελειωνει. φιλια
 #1836  από Γιώτα
 Σάβ Μαρ 21, 2009 4:34 pm
sorry για την μαρια ειναι το μηνυμα
 #1837  από litsa
 Σάβ Μαρ 21, 2009 5:44 pm
Γιώτα εξαρτάται που θα πέσεις!! Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι!!

Σημ: όταν θέλουμε να διορθώσουμε κάτι σε μνμ που στείλαμε πατάμε απο κάτω στο ήδη δημοσιευμένο κείμενο τη λέξη επεξ. και το διορθώνουμε
 #1838  από Maria77
 Σάβ Μαρ 21, 2009 8:21 pm
Giwta mou seuxaristw gia thn apanthsh sou! Parolauta tha symfwnhsw me thn Litsa oti eksartatai apo to atomo sto opoio tha to peis...dystyxws den einai oloi to idio! Dystyxws exw perasei aketa asxhmes katastaseis me atoma ta opoia empisteutika kai me apogohteusan kai den zhthsa kati paralogo apo autous...apla kapoia katanohsh kai na moirastw estw kai ligo tis anhsyxeies mou mazi tous! Telospantwn, as mhn ta thymamai! Filakia ;)