• ΗΡΘΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ.....

• Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
 #17834  από chryssa
 Τετ Φεβ 17, 2010 1:39 am
'Οτι καλυτερο, 'οτι ομορφοτερο :!:
να σας ζησει ο κουκλος !!!!!
ευτυχισμενος και γερος !!!!!
 #17835  από efi
 Τετ Φεβ 17, 2010 2:00 am
theoni έγραψε:Φίλοι μου καλημέρα...
Στις 27 Γενάρη, στις 12:05 έφερα στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι 3640 γρ.!!!Όλα πήγαν τέλεια, γέννησα με ολική νάρκωση τελικά, δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου και τώρα είμαι σπίτι με τον πρίγκηπα μου δίπλα....Όντως ζω τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου...Ο νευρολόγος μου είπε θα τα ξαναπούμε σε "μερικά μηνάκια" , εννοώντας να ξαναρχίσω τις ιντερφερόνες, κάτι που το αποφεύγω..Είμαι χωρίς θεραπεία κοντά 1,5 χρόνο και χτύπα ξύλο, δεν έχω το παραμικρό σύμπτωμα...Φτου φτου μη με ματιάξω...Μόλις σαραντήσουμε βέβαια θα πάω να με δει και βλέπουμε....
egw pote tha exw ena prigkipa dipla mou?ax ti teleia na sou zhsei o aggelos.....na s rwthsw?gt me kaisarikh ekanes to mwro?me fysiologiko de mporoume n kanoume mpoumpoukia?
 #17842  από theoni
 Τετ Φεβ 17, 2010 9:56 am
Φίλοι μου χίλια ευχαριστώ για τις ευχές σας!!!
Εύχομαι σε όσους δεν έχουν ακόμη παιδάκια, να το ζήσουν σύντομα...είναι ό,τι πιο υπέροχο και μοναδικό υπάρχει σε αυτή τη ζωή...Γέννησα όπως είπα με καισαρική και ολική νάρκωση, αν και ο νευρολόγος μου είχε πει ότι μπορώ να γεννήσω όπως θέλω...Επίσης δεν έκανα γ-σφαιρίνη....Όλα καλά λοιπόν...
Υ.Γ.: Είμαι άυπνη...Ο μπέμπης έχει κολικούς....:)Ms???Τι είναι αυτό;;;;Τίποτα πια δεν έχει σημασία πέρα από την φροντίδα του.....Μουδιάζω κάθε μέρα...Από ευτυχία........
Φιλιά σε όλους!
 #17903  από soag
 Τετ Φεβ 17, 2010 2:52 pm
[quote="theoni"]Φίλοι μου χίλια ευχαριστώ για τις ευχές σας!!!
Εύχομαι σε όσους δεν έχουν ακόμη παιδάκια, να το ζήσουν σύντομα...είναι ό,τι πιο υπέροχο και μοναδικό υπάρχει σε αυτή τη ζωή...Γέννησα όπως είπα με καισαρική και ολική νάρκωση, αν και ο νευρολόγος μου είχε πει ότι μπορώ να γεννήσω όπως θέλω...Επίσης δεν έκανα γ-σφαιρίνη....Όλα καλά λοιπόν...
Υ.Γ.: Είμαι άυπνη...Ο μπέμπης έχει κολικούς....:)Ms???Τι είναι αυτό;;;;Τίποτα πια δεν έχει σημασία πέρα από την φροντίδα του.....Μουδιάζω κάθε μέρα...Από ευτυχία........
Φιλιά σε όλους![/quote
Μπράβο ρε Theonaki!Πάντα έτσι να είσαι να χαίρεσαι τη ζωή,και την οικογένειά σου.Πολύ χαίρομαι για σένα,κι ας μην σε ξέρω.
 #17907  από litsa
 Τετ Φεβ 17, 2010 6:30 pm
Να σου ζήσει ο μικρός πρίγκηπας Θεώνη μας!!
:D :D :D

Να εισαι γερή - δυνατή να τον μεγαλώσεις όπως ποθείς!!
και βέβαια να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!

φιλιά πολλά!
και να παιρνουν δύναμη και κουράγιο οι επόμενες μαμάδες με σκπ..!!! :D :D