• ΗΡΘΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ.....

• Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
 #14914  από theoni
 Πέμ Ιαν 14, 2010 6:00 pm
Φίλοι μου καλησπέρα και καλή χρονιά....
Πέρασε λοιπόν ο καιρός και σε δυο εβδομάδες γεννάω με καισαρική τον μπέμπη μου...Είμαι τρισευτυχισμένη..Έχω βγάλει από το μυαλό μου τις μαγνητικές, τις ενέσεις, τις κορτιζόνες και ότι σχετίζεται με την κωλοαρρώστια....
Όπως σας είπα γεννάω με καισαρική και θέλω να ρωτήσω αν κάποια ήδη μανούλα, ή οποιοσδήποτε φίλος γνωρίζει...Επισκληρίδιο ή ολική αναισθησία;Οι αναισθησιολόγοι του μαιευτηρίου δεν αναλαμβάνουν να μου κάνουν επισκληρίδιο, ενώ ο νευρολόγος μου υποστηρίζει ότι δε διαφέρουν...Επίσης μετά τη γέννα πρέπει να ξαναρχίσω κατευθείαν ιντερφερόνη κάτι το οποίο δεν το θέλω καθόλου γιατί ήλπιζα να θηλάσω...
 #14915  από mary_d_ath
 Πέμ Ιαν 14, 2010 6:11 pm
Δεν ξέρω να σου απαντήσω στην απορία σου, αλλά θέλω πολύ να σου ευχηθώ να πάνε όλα καλά και να φέρεις στον κόσμο έναν κούκλο-παίδαρο και πανέξυπνο!!
Να τον καμαρώνεις καθώς θα μεγαλώνει και να είσαι και εσύ πάντα καλά για να μπορείς να παίρνεις και να δίνεις χαρά στην οικογένεια σου!! Σου εύχομαι ό, τι καλύτερο!!
Υ.Γ. Πάντως μια γνωστή μου, όταν γέννησε, με ολική την έκανε την καισαρική, τι να σου πω τώρα...
 #14917  από αλεξανδρος1
 Πέμ Ιαν 14, 2010 6:38 pm
Άντε με το καλό και να τον δείς όπως επιθυμείς. Η γυναίκα μου έκανε καισαρική με επισκληρίδιο αλλά δεν ξέρω στην περίπτωση μας τι γίνεται.
 #14918  από litsa
 Πέμ Ιαν 14, 2010 6:40 pm
:D :D :D η ώρα η καλή!!!!!
με το καλό και όλοι θα είμαστε μαζί σου!!!!!!!!!
:D :D
 #14920  από ahilleas
 Πέμ Ιαν 14, 2010 7:04 pm
Η ώρα η καλή!Πιό ευτυχισμένη στιγμή,δεν υπάρχει στη ζωή ενός ανθρώπου,από τη στιγμή που βλέπει το παιδί του να έρχεται στη ζωή!
Για την αναισθησία ,να ακούσεις τον γιατρό σου,αν τον έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη φυσικά.
Όλα καλά να πάνε ! ! !
 #14922  από elena
 Πέμ Ιαν 14, 2010 7:35 pm
theoni καλησπέρα!!!δεν ξέρεις πόσες φορές σε έχω σκεφτεί!!!
με το καλό να έρθει το παιδάκι σου στον κόσμο!!να το χαίρεστε και να είστε πάντα καλά!!!
και τα δύο μου παιδιά τα έχω φέρει στον κόσμο με καισαρική και με ολική αναισθησία.
Τότε βέβαια δεν ήξερα περί ms...δεν ξέρω πότε παρουσιάστηκε!

είμαι βέβαιη ότι όλα θα πάνε καλά!!!μην φοβάσαι τίποτα!!!
καλή επιτυχία!!!
 #14926  από butterfly-
 Πέμ Ιαν 14, 2010 9:51 pm
Θεώνη με το καλό ... και μ' ένα πόνο!
Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από αυτό που νιώθεις μόλις πάρεις αγκαλιά το μωράκι σου.!!!
Αναθεωρείς τα πάντα για τη ζωή. Ευχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά και να πάρεις αγκαλιτσα το μικρό σου θησαυρό σύντομα. Απόλαυσε την κάθε στιγμή μαζί του. Καθε στιγμή είναι μοναδική και πολύτιμη. Τα παιδιά νομίζω πως είναι η μοναδική πραγματική αξία στη ζωή μας.
Η σκέψη μας θα είναι μαζί σου.
Εύχομαι πραγματικά ο,τι καλύτερο.
 #14928  από soulla
 Πέμ Ιαν 14, 2010 10:06 pm
με ένα πόνο :lol:οι μοίρες όλες οι καλές να είναι μαζί σας και να χαρίσουν αγάπη υγεία ευτυχία και μακροζωία κάθε καλό και στους δύο :lol:
 #14929  από SS-SOFI
 Πέμ Ιαν 14, 2010 10:11 pm
θεωνη πως μου ξεφυγες...και δεν ειχα διαβασει για σενα...
με το καλο ευχομαι...να εισαι σιγουρη πως ολα καλα θα πανε...
να ειναι γερο και τυχερο...!!!
εγω δεν ετυχε να κανω καισαρικη αλλα μου περνουσε κι απ το μυαλο...
στο προγραμμα...δεν υπαρχει καλυτερο δωρο απο ενα μωρο!!!!!!!!!
:ugeek:
 #14933  από aoratos
 Πέμ Ιαν 14, 2010 11:01 pm
Μπράβο Θεώνη, με το καλό να φέρεις στον κόσμο το παιδάκι και να είστε όλοι καλά με υγεία και ευτυχία. Χάρηκα πολύ για σένα και σου εύχομαι αυτή να είναι η αρχή και άλλων καλών.

Όσο για την αναισθησία που ρωτάς η γυναίκα μου έκανε ολική νάρκωση.

Για τον θηλασμό μην το παίρνεις κατάκαρδα, εφόσον έκριναν οι γιατροί σου κάτι τότε πρέπει να το κάνεις. Εδώ άλλες δεν θηλάζουν για να μην χαλάσουν το στήθος τους και το σκέφτεσαι εσύ που στον συνιστούν για λόγους υγείας;