• ΕΤΣΙ ΜΟΥΡΘΕ !

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #16415  από anni
 Τρί Φεβ 02, 2010 12:40 pm
Kαλωστον!!Και αναρωτιομουνα γιατι χαθηκες...
Τι εγινε?Προβληματα στον γαμο?
Εισαι καλα? :P
Εδω ειμαστε ολοι αν θες να το συζητησουμε...
:roll: :roll:
Ειναι κατι περαστικο?
 #16418  από christina
 Τρί Φεβ 02, 2010 1:15 pm
Χαίρε Γιάννη!!

Πολύ θέμα έχει γίνει ο γάμος πια στο καφενείο..!!!
Τι γίνεται ορε παιδιά???

Λοιπόν αγαπητέ Γιάννη, δεν ξέρω τίποτα από γάμους επί του πρακταίου, είμαι 26 αλλά έχω δει αρκετά..κι έχω σκεφτεί ακόμη περισσότερα..
Η κοράκλα σου μεγάλο κορίτσι είναι κι εσύ φαίνεσαι ωραίος κι ειλικρινής τύπος οπότε φρόντισε να είσαι καλά εσύ και το λουλούδι σου..Τον τρόπο που θα συμβεί αυτό, μόνο εσύ τον ξέρεις...

:!: :!: :D :D
 #16423  από ΤΣΑΠΡΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 Τρί Φεβ 02, 2010 3:25 pm
Γεια σας Αννυ και Χριστινα
Να πω την μαυρη αληθεια, ειχα κολησει σημερα το πρωι στην κινηση και ακουσα αυτο το τραγουδι του Μηλιωκα (μαλλον) και ξεραθηκα στα γελια :lol:
Πολυ "in" μου φανηκε
Ναι εχω πολλα προβληματα στον γαμο μου εδω και πολλα χρονια (τα τελευταια 10 σιγουρα - απο τα 18 συνολικα), αλλα ειμαι τεραστια κοτα για να την κανω :(
Το παραδεχομαι :(
Ειδικα οταν φτανει το θεμα στις κορακλες μου (δυο), με τις οποιες ειμαι αθεραπευτα ερωτευμενος και (δυστυχως) ειναι και αυτες μαζι μου (ειδικα η μικρη που ειναι 12) :(
Η μεγαλη (17μιση) δινει φετος πανελληνιες, αρα αλλο ενα εξτρα εμποδιο για ριζοσπαστικες λυσεις
Χριστινα εισαι 26 χρονων ?? Μια χαρα :)
Ξεζουμισε την ζωη κοριτσι μου :)
Σκιστην :shock:
Φοβερο τραγουδι παντως. Σαββατο βραδυ θα παρω τα φιλαρακια μου να βγουμε εξω, να το "συζητησουμε" δεοντως ;)
 #16428  από christina
 Τρί Φεβ 02, 2010 3:41 pm
Νόμιζα οτι είχες μόνο τη μεγάλη κόρη..Να σου ζήσουν, μεγάλη ευτυχία για έναν άντρα να έχει κόρες πιστεύω..
Όντως κομβικό σημείο οι πανελλήνιες..
ΑΛΛΑ αυτά θα μπορούσαν να είναι κάλλιστα δικαιολογίες που σε κρατούν κολλημένο και φαινομενικά ασφαλή..10 από τα 18 είναι ποσοστό σημαντικό :!:

ό,τι κι αν συζητήσεις με τα φιλαράκια, εσύ θα δώσεις λύσεις..
δεν ξέρω τι παίζει και πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα στη σχέση σας με τη σύζυγο αλλά για να είστε ακόμη μαζί κάτι σας δένει, δεν μπορεί.. :)
Πάντως αν ήμουν κόρη σου και έβλεπα δυστυχισμένους τους γονείς και να τσακώνονται, μπορέι να με πλήγωνε στην ευαίσθητη εφηβεία αλλά αργότερα θα σας ευγνωμονούσα εάν ένας χωρισμός με απήλασσε από άσχημες εικόνες και λόγια που θα με ακολουθούσαν μια ζωή.

Στα λέω γιατί παλαιότερα πιστεύω οτι οι γονείς μου έπρεπε να είχαν χωρίσει (τώρα είναι καλύτερα βέβαια τα πράγματα) γιατί έγινα μάρτυρας καταστάσεων που δεν ήθελα, που με επηρέασαν και που τα κουβαλάω..

Σόρρυ που μακρυγόρησα, απλά θεώρησα πως κάτι είχα να σου πω. Εσύ θα κρίνεις.

Όσο για μένα, να τη σκίσω λες ε? Κάτσε να ισορροπήσω κι εγώ από έναν πολύ επώδυνο χωρισμό που βιώνω και βλέπουμε!

Ελπίζω κι εύχομαι να πάρεις τις καλύτερες αποφάσεις για σένα και τα κορίτσια σου :D
Και καλή επιτυχία στη μεγάλη κόρη!!!!
 #16429  από ΤΣΑΠΡΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 Τρί Φεβ 02, 2010 4:04 pm
Νασαι καλα Χριστινακι ;)
Οσο για τις "καταστασεις" που λες εχεις απολυτο δικιο, αλλα σε εμας δεν ειναι ετσι και σε αυτο εχω βοηθησει εγω αρκετα γιατι ποτέ δεν αντεδρασα. Ακουω, χαλιεμαι απο μεσα μου, αλλα δεν απαντω και τα καταπινω :(
Για αυτο αλλωστε και πολλοι δεν βλεπουν το προβλημα :(
Οντως παντως ειναι 10 χρονια (μπορει και παραπανω), που ψυχικα δεν υπαρχω σαν συντροφος, παρα μονον σαν πατερας. Μετα απο τοσα χρονια εχω παγωσει εντελως, αλλα ........ ειπαμε, ΚΟΤΑ :shock:
Τελος παντων, η νεκροψια θα δειξει :?
Οσο για σενα, εισαι πολυ νεαρη για να κολας σε "παλια" πραγματα
Η ζωη ειναι μπροστα και τα καλυτερα σιγουρα δεν εχουν ερθει ακομη ;)
"Σκασε και κολυμπα" ;) αν με καταλαβαινεις :roll:
 #16430  από LL--MM
 Τρί Φεβ 02, 2010 4:19 pm
Δύσκολο πράμα o χωρισμός, βέβαια, και δυσάρεστο... Φυσικά, άν μπορέσετε να βρείτε ένα δικηγόρο να σας αναλάβει και τους δύο να το πάτε συναινετικά, η διαδικασία θα κοστίσει λιγότερο, αλλά το κόστος δεν περιορίζεται στη διαδικασία... Και ώς ειδικός επί των μεταφορικών, θα το έχεις υπ' όψη σου, φαντάζομαι... ακόμα κι άν έχετε χωρίσει "εκ των πραγμάτων...

Είναι βέβαια, και η επιπρόσθετη δυσκολία ότι μερικοί παντρεύονται "μόνο για το καλύτερο"... Αλλά, πλέον, δε μπορείς να κάνεις τίποτα γι αυτό...

Σαφώς οι λύσεις που σου προτείνονται εδώ είναι γεμάτες ειλικρίνεια και καλή πίστη, αλλά, μη γνωρίζοντας τα δεδομένα πόσα να σου πούμε; ΕΣΥ πρέπει να σταθμίσεις την κατάσταση με το έτερον ίμισυ (κοιτάξτε να τα βρείτε για το οικονομικό, βασικά) και ίσως να μη χρειαστεί καν να πατε σ'αυτο το δικαστήριο... 8-)
 #16431  από ΤΣΑΠΡΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 Τρί Φεβ 02, 2010 4:51 pm
Σωστη η τοποθετηση σου LL-MM ;)
Ετσι και αλλιως το προβλημα το εχω εγω γιατι μενω στο σπιτι της γυναικας μου (σε εκεινη ανοικει), αρα εγω θα πρεπει να την κανω και να μεινω αλλου χωρις τα παιδια μου. Αυτο με ποναει, οχι το οικονομικο, που και τωρα ειναι τεραστιο και μετα θα ειναι (δυο σπιτια). Ετσι απλα ζω μερα με την μερα, ηρεμα (μεγαλη προσπαθεια για αυτο), περιμενοντας το καταλληλο χρονικο διαστημα
Η γυναικα μου θα ειναι σπιτι της, με την μαμα της δυο οροφους πιο πανω και αγκαλιτσα με τα παιδακια της (καλα να ειναι ολοι)
Ενα πραγμα κανω χρονια τωρα, ΥΠΟΜΟΝΗ :shock:
 #16432  από christina
 Τρί Φεβ 02, 2010 5:07 pm
Γιάννη???

Γιατί τα άφησες να εξελιχθούν όλα έτσι ώστε οι επιλογές σου τώρα να είναι ζόρικες??Ρητορική ερώτηση... :(

Ένα έχω καταλάβει από τους ανθρώπους.. Δε φταίνει οι άλλοι, εμείς φταίμε για τα περιθώρια που τους αφήνουμε, για τις υποχωρήσεις που κάνουμε..αυτοί αξιοποιούν (εκμεταλλέυονται) το έδαφος που εμείς τους δίνουμε..Κι όταν πάρουμε ανάποδες, είναι αργά και γυρνάνε και μας λένε "Α! Εσύ άλλαξες, υποκρίνεσαι κλπ κλπ"

Αφού επέλεξες το δρόμο της υπομονής εύχομαι να είσαι οπλισμένος με αρκετή!!
 #16451  από daughter1979
 Τρί Φεβ 02, 2010 10:16 pm
Φίλε Γιάννη παλεψέ το όσο μπορείς.
όσο για το σκάσε και κολύμπα που πολύ σωστα είπες στη christina δυστυχώς είναι εύκολα να το λέμε όλοι σε όλους(όλοι μας το έχουμε πει) αλλα όταν το βιώνουμε είναι τρομερά δύσκολο και πάρα................... πολύ............................................................................. επώδυνο.