Νόμιζα οτι είχες μόνο τη μεγάλη κόρη..Να σου ζήσουν, μεγάλη ευτυχία για έναν άντρα να έχει κόρες πιστεύω..
Όντως κομβικό σημείο οι πανελλήνιες..
ΑΛΛΑ αυτά θα μπορούσαν να είναι κάλλιστα δικαιολογίες που σε κρατούν κολλημένο και φαινομενικά ασφαλή..10 από τα 18 είναι ποσοστό σημαντικό
ό,τι κι αν συζητήσεις με τα φιλαράκια, εσύ θα δώσεις λύσεις..
δεν ξέρω τι παίζει και πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα στη σχέση σας με τη σύζυγο αλλά για να είστε ακόμη μαζί κάτι σας δένει, δεν μπορεί..
Πάντως αν ήμουν κόρη σου και έβλεπα δυστυχισμένους τους γονείς και να τσακώνονται, μπορέι να με πλήγωνε στην ευαίσθητη εφηβεία αλλά αργότερα θα σας ευγνωμονούσα εάν ένας χωρισμός με απήλασσε από άσχημες εικόνες και λόγια που θα με ακολουθούσαν μια ζωή.
Στα λέω γιατί παλαιότερα πιστεύω οτι οι γονείς μου έπρεπε να είχαν χωρίσει (τώρα είναι καλύτερα βέβαια τα πράγματα) γιατί έγινα μάρτυρας καταστάσεων που δεν ήθελα, που με επηρέασαν και που τα κουβαλάω..
Σόρρυ που μακρυγόρησα, απλά θεώρησα πως κάτι είχα να σου πω. Εσύ θα κρίνεις.
Όσο για μένα, να τη σκίσω λες ε? Κάτσε να ισορροπήσω κι εγώ από έναν πολύ επώδυνο χωρισμό που βιώνω και βλέπουμε!
Ελπίζω κι εύχομαι να πάρεις τις καλύτερες αποφάσεις για σένα και τα κορίτσια σου
Και καλή επιτυχία στη μεγάλη κόρη!!!!