• ΗΡΘΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ.....

• Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
 #14938  από chryssa
 Πέμ Ιαν 14, 2010 11:43 pm
Theoni εχεις πολλες ευχες κι απο μενα.
Δυο παιδια εχω και τα δυο με καισαρικη και ολικη αναισθησια.
Ολα θα πανε καλα :!: :!: :!:
 #14946  από maraki12
 Παρ Ιαν 15, 2010 1:35 am
Σου εύχομαι ότι καλύτερο και να απολαύσεις τον μπεμπίνο σου όσο περισσότερο μπορείς :)

Για τη νάρκωση το μονο που ξέρω από την κουμπάρα μου που έκανε 2 παιδιά με καισαρική, τα έκανε με επισκληρίδιο και ήταν μια χαρά. Αλλά δεν ξέρω να σου πω από νευρολογικής πλευράς τι είναι προτιμότερο..

Για το θηλασμό μην ανησυχείς καθόλου.. Εννοείται ότι κάνει καλό αλλά δεν είναι και πανάκεια. Αυτό είναι καθαρα προσωπικη μου γνώμη και το τονίζω. Γιατι είχα φάει μια φρίκη και ένιωθα φοβερες τυψεις που θήλασα τον δικό μου 1.5 μήνα μόνο. Και τώρα είναι 3 χρονών και έχει αρρωστήσει 1 φορά μόνο. Και κολλητής μου που θήλαζε αποκλειστικά μεχρι 9 μηνών είναι διαρκώς άρρωστο.
Απλώς αυτό που θέλω να πω, είναι ότι το μπουκάλι δεν είναι και τόσο κακό όσο το κατηγορούν..
Και μην διανοηθείς να νιώσεις τύψεις. Θα κάνεις ότι καλύτερο μπορείς για τον κούκλο σου και όλα θα πάνε μια χαρα.
Κι ένα γελάκι για το τέλος, γιατί πολύ το σοβάρεψα :D
Φιλιά
 #14947  από LL--MM
 Παρ Ιαν 15, 2010 2:24 am
Θεώνη μου, να είστε πάντα καλά, κι εσύ και οι άντρες σου... Κάθε ευτυχία, υπομονή με τα ταΐσματα τη νύχτα... Και να τον δείς όπως επιθυμείς :D
 #14958  από anni
 Παρ Ιαν 15, 2010 9:00 am
Theoni τι ωραια νεα!!!!Τις καλυτερες ευχες μου :lol: :lol:
Απολαυσε την καθε στιγμη!!
Και εγω με καισαρικη με ολικη ναρκωση γεννησα αλλα ηταν πριν
γνωριστω με την φιλη μας.
Με το καλο :D
Ειμαστε ολοι διπλα σου :lol:
 #14959  από christina
 Παρ Ιαν 15, 2010 9:05 am
Αγαπητή Theoni :!: :!:

εύχομαι όλα να πάνε κατ' ευχήν, ο μπέμπης να είναι μπέμπαρος και να είστε μια ευτυχισμένη οικογένεια!!!!!!!!!!!!!

Λογικό το άγχος σου για την αναισθησία (έχω ακούσει πιο συχνά την ολική παρά επισκληρίδειο) και το θηλασμό (σημαντικό αλλά όχι πρωτεύον, μην στενοχωριέσαι - σημασία έχει να κάνεις θεραπεία και να είσαι καλά για να φροντίζεις το μωράκι σου). Οπότε προσπάθησε να είσαι ήρεμη, συμβουλεύσου τους γιατρούς σου και καλή τύχη!!

Καλή λευτεριά :D :D :D

Ευχαριστούμε για τα τρυφερά νέα που μοιράστηκες μαζί μας.. Χάρηκα πολύ για σένα

Χριστίνα
 #14962  από makisb
 Παρ Ιαν 15, 2010 9:36 am
Η ώρα η καλή! Αυτά είναι τα πιο ευχάριστα νέα που μπορούμε να ακούσουμε!

Όλα να πάνε καλά!!!
 #14964  από βικυ
 Παρ Ιαν 15, 2010 10:18 am
Με το καλο να τον δεχτεις τον παιδαρο σου!
Με εναν πονο κουκλα και μεινε ησυχη,ολα θα πανε καλα.
Εχεις την θετικη ενεργεια ολων μας οποτε..........σιγουρα ετσι θα γινει !
Φιλια πολλα!
 #14970  από ΡΕΝΑ
 Παρ Ιαν 15, 2010 10:42 am
Γειά σου γλυκιά μου Θεώνη!!! Είμαι η Ρένα και έχουμε μιλήσει και σε κάποιο άλλο φορουμ άλλα και απο το τηλ. θυμάσαι??? ;)
Λοιπόν έγω γέννησα πρίν απο 21μήνες τον γιό μου στο ΜΗΤΕΡΑ με καισαρική φυσικά...Η προισταμένη ήθελε να μου κάνει ολικη - έγω όμως έτρεμα...και είπα στον γιατρό μου έγω μόνο με επισκληρίδιο θα γεννήσω αλλιώς δεν γεννάω..Ηρθε και ο αναισθησιολόγος και τον ενημέρωσα ότι έχω συζητήσει με νευρολόγο και μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την επισκληρίδιο - οκ μου είπε και γέννησα με επισκληρίδιο!!!! Και όλα πήγαν καλά!!!! Δεν θήλασα...όχι γιατί δεν ήθελα,αλλα γιατί μου είχαν πει να μην το κάνω και επιβαρύνω τον οργανισμό μου...Στεναχωρέθηκα πολύ,αλλά παρόλαυτα μια χαρά μεγάλωσε - πάχυνε και είμαι δεμένη μαζί του όσο και άλλες μανούλες...Γιατί έχω ακούσει πάρα πολλα του στυλ¨μόνο αν γεννησεις φυσιολογικά και νοιώσεις τους πόνους και θηλάσεις το μωρό θα νοιώσεις την μητρότητα" :shock: :shock: :shock:

Ο νευρολόγος σου σε επικοινώνια με τον γυναικολόγο σου ξέρουν το καλύτερο για σενα....
Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και με το κάλο να κρατήσεις στην αγκαλιά σου ένα γέρο και όμορφο μπέμπαρο...Τον δικό σου μπέμπαρο που όπως ξέρω το ήθελες τόσο πολυ!!!!!

φιλάκια πολλα....