Βασικά "έφαγα" χοντρό βρίσιμο από την οικογένειά μου και θέλω τη γνώμη σας, εγώ καλά τα βλέπω...
Μαγνητική εγκεφάλου είχα ξανακάνει τον Απρίλιο του 2007, έχουμε περάσει 2+ χρόνια και έχουμε και λέμε...
-Παρουσία μίας νέας εστίας απομυελίνωσης διαμέτρου 7 χιλιοστών, με υποφλοιώδη εντόπιση δεξιά βρεγματικά και ολιγάριθμων στικτών στις παρυφές του μεσολοβίου άμφω, που δεν αναδεικνύονταν σε πρότερο έλεγχο.
-2 στικτές νέες εστίες απομυελίνωσης αναδεικνύονται παρά το τρίγωνο της αριστερής πλάγιας κοιλιας, ενώ επανελέγχεται ευρισκόμενη αριστερά ινιακά περικοιλιακά.
Όλες οι εστίες οι παλιές χωρίς διαφοροποίηση, μία μίκρυνε!! (γιούπι!!)
-Μετά την ενδοφλέβια χορήγηση παραμαγνητικής αναδεικνύεται μικρή ενίσχυση της εστίας ευρισκόμενης αριστερά περικοιλιακά που θα πρέπει να ενταχθεί στα πλαίσια εστίας απομυελίνωσης σε οξεία φάση, ενώ οι υπόλοιπες δεν παρουσιάζουν εμφανή ενίσχυση.(αυτό δεν καταλαβαίνω, περνάω ώση ή έχω περάσει ήδη και φεύγει; Η αλήθεια είναι ότι αν θυμηθώ τον εαυτό μου το καλοκαίρι, ήμουν γενικά σκτ, τώρα "πετάω"!).
Ουφ... Δεν τα βλέπω και τόσο άσχημα τα πράγματα, εσείς τι λέτε; Θα πάρω και τηλ τη γιατρό μου τη Δευτέρα...
Όταν η ζωή σε κερνά λεμόνια, μην ξεχάσεις να ζητήσεις λίγη τεκίλα και αλάτι!!
Και... άσπρο πάτο!!
Και... άσπρο πάτο!!