Εδω και τρεις ημέρες έχω την εντύπωση ότι μουδιάζουν τα δάχτυλα των χεριών μου.θεωρειται ότι η άσχημη ψυχολογία παίζει ρόλο στις υποτροπές;
Danai34 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 07, 2024 1:26 pm Εδω και τρεις ημέρες έχω την εντύπωση ότι μουδιάζουν τα δάχτυλα των χεριών μου.θεωρειται ότι η άσχημη ψυχολογία παίζει ρόλο στις υποτροπές;
Η σκλήρυνση, σύμφωνα με τους ιπποκρατικούς όρους της ιατρικής, θεωρείται ΨΥΧΟ-ΣΩΜΑΤΙΚΗ ασθένεια, όπως και όλες οι "ΑΥΤΟ*-άνοσες" ασθένειες αλλά και ο καρκίνος.
Η βάση, το αίτιο είναι στο υποσυνείδητο της ψυχολογίας μας. Το σύμπτωμα έρχεται δεύτερο, και η εκδήλωση αυτού στο σώμα. Παίρνουμε πολλά φάρμακα να θεραπεύσουμε το σύμπτωμα, αλλά ποτέ δεν εργαζόμαστε εκβάθεως με το αίτιο, στην Ψυχολογία μας, στην ταινία του υποσυνειδήτου που παίζει κάθε μέρα η ψυχή μας, με δική μας καρδιακή ενέργεια.
Έχουμε την πλήρη ευθύνη όλων των υποτροπών μας, και ας μην το παραδεχόμαστε. Εάν εργαστούμε εντατικά και με συνέπεια στην ενίσχυση της ψυχολογίας μας, τότε παίρνουμε και το τιμόνι στην έκβαση πάθησής μας. Το αντίθετο δυστυχώς συμβαίνει όταν χάσουμε την ψυχολογία μας ΄΄η όταν παίρνουμε μακροχρόνια φάρμακα και ουσίες για να κρύβουμε τα θέματα μας κάτω από την κουβέρτα.
Ένα ωραίο κείμενο περί αυτού που ερωτάς, είναι το "ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ" «Να έχουμε όφελος από την ιατρική και τα φάρμακα, όχι βλάβη» .
*ΑΥΤΟ: αναφέρεται εκβάθεως στην ψυχή του νου μας - το υποσυνείδητο.