πολυ ωραια την αντιμετωπιζεις τη φιλη μας
δεν εχω να προσθεσω κατι διαφορετικο απο τους προηγουμενους

Σκλήρυνση κατά πλάκας
Υπάρχει αλήθεια κάποιος/κάποια από εσάς που επί σειρά ετών παρόλο που είχατε επεισόδια η μαγνητικές σας δεν έδειχναν βλάβες?Γεια σου! είμαι η Ανδριάνα, είμαι 24 ετών, πάσχω 10 χρόνια αν και έχω διαγνωστεί εδώ και 5 χρίνια.
Port έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 11, 2023 4:23 am Καλησπέρα σε όλους , είμαι νέο μέλος και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος-α να μου λύσει μια απορία γιατί πραγματικά βασανίζομαι εδώ και ένα μήνα. Έχω διάφορα συμπτώματα όπως μουδιασματα, καψίματα , λίγο κόπωση , ζάλη. Έτσι λοιπόν έχω πάει σε αρκετούς νευρολόγους. Ο τελευταίος μου είπε να παω να κάνω μοα μαγνητική εγκεφάλου. Να πω ότι ότι η κλινική μου εικόνα είναι Οκαυ δεν έχω ασταθεια. Πήρα σήμερα τα αποτελέσματα μαγνητικής εγκεφάλου και η εξέταση ήταν καθαρή όποτε μου έφυγε ένα βάρος. Αλλά εγώ ακόμα νιώθω αυτά τα συμπτώματα ππυ ανέφερα και πιο πάνω . Δεν υποχωρούν. υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει τι πρέπει να κάνω ; Θεωρείτε εφόσον βγήκε η μαγνητική καθαρή να μην υπάρχει θέμα ; Υπάρχει περίπτωση κάποιος να έχει ΣΚΠ και να μην το δείξει η μαγνητική εγκεφάλου ; Αν ναι είναι ακραία περίπτωση ; Παρακαλώ ενημερώστε με γιατί έχω βυθιστεί στην κατάθλιψη
Port έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 11, 2023 3:49 pm ... η ζωή μου μέχρι τώρα είναι αθλητισμός καλή διατροφή και δεν καπνίζω . ...