Καλησπέρα και καλές γιορτές με υγεία και χαρά.! Είμαι 19 χρόνων. Όλα ξεκίνησαν πριν 1 χρόνο περίπου με κρίσεις πανικού, δεν μπορούσα να κοιμηθώ, ταχυπαλμιες, τρεμοπαίζαν οι μυες, δεν μπορούσα να σκεφτώ, αγωνία, ευερεθιστοτητα και άλλα πολλά. Κάποιες στιγμές με έπιανε κάτι σαν ζάλη, ένιωθα ότι θα καταρρεύσω. Αποφασίζω με το γιατρό για φαρμ. Αγωγή να καταπολεμήσω όλο αυτό που μου συνέβαινε ήταν πάνω από όσο Αντεχα. Έρχεται καλοκαίρι 2019 νιώθω καλύτερα από όταν πρώτα και τα περισσότερα από τα άσχημα έχουν φύγει. Η κούραση όμως είναι παρούσα και σαν να νιώθω αδύναμος αλλά όλοι μου λένε ότι έχω δύναμη. Αφού διακόπτω τη φαρμ αγωγή δεν είχα ιδιαίτερες παρενέργειες οι οποίες εξαφανίστηκαν.Εναν μήνα μετά άρχισαν πάλι τα δύσκολα με άγχος, ευερεθιστοτητα, παροδικα μουδιάσματα στην καρδιά στη μέση(με τρόμαζαν πολύ). Στη συνέχεια ανά μια βδομάδα είχα περίεργες ενοχλήσεις όμως τρεμοπαιζει το ένα βλέφαρο παροδικα , τη άλλη εβδομάδα σταματούσε και μουδιαζε το τριχωτο της κεφαλή παροδικα για 5_10λεπτα, μια άλλη βδομάδα μουδιαζε παροδικα τα δύο δάχτυλα στο αριστερό χέρι. Κάποια στιγμή αντιλαμβάνομαι πως βλέπω μόνο από το ένα μάτι πχ όταν διαβάζω (έχω στραβισμό) και κλείνω τα το καλό είδα πως από το άλλο βλέπω λίγο πιο μικρά και ίσως πιο θολά.. Τρόμαξα. Πηγαίνω στο γιατρό και με εξετάζει και νευρολόγος( νευροφυσιολογος που ασχολείται με ms) κου μου λένε και οι δύο άγχος. Το γεγονός ότι όλα τα συμπτώματα εμφανίζονται παροδικα εκτός από το μάτι και το συνεχόμενο άγχος και στρες με έχουν βάλει στη σκέψη μήπως έχω ppms. Μου είπε ο γιατρός για μαγνητικες αλλά μόνο και μόνο για να μου φύγει η ιδέα και πως μπορεί να πει με σιγουριά πως δεν έχω κατι. Δεν θέλω να πάρω ακτινοβολία χωρίς να υπάρχει υποψία από γιατρό, δεν ξέρω τι να κάνω.. Περιμένω σε λίγο καιρό να δω με τον οφθαλμίατρο το μάτι.