• ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣΣΣΣ

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #13078  από ΡΕΝΑ
 Παρ Δεκ 11, 2009 11:36 am
:D :D :D σας ευχαρίστω πόλυ για τις απαντήσεις σας!!! Να ρωτήσω κάτι άλλο...Εχει κάνει κανείς σας σε άνοιχτο τομογράφο??? Είναι όντως πιο ευρύχωρος και όχι τόσο κλειστοφόβικος????
 #13085  από soulla
 Παρ Δεκ 11, 2009 1:10 pm
ΓΕΙΑ ΣΟΥ GEORGE ΚΑΛΩς ΗΡΘΕς ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑς ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙς ΑΛΛΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ :lol: ΡΕΝΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ MRI AΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟ CD ΘΑ ΠΑΡΕΙς ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙς
 #13086  από ΡΕΝΑ
 Παρ Δεκ 11, 2009 1:16 pm
Εχεις καμιά ιδέα βρε σούλα??? Να πάρω κάτι ανεβαστικό η' κατι πιο slow???? :shock:
 #13091  από geor.gia
 Παρ Δεκ 11, 2009 2:04 pm
Ρενάκι αν και δεν εχω νιωσει ακριβως αυτο που λες, δηλ το φοβο λογω κλειστου χωρου, απο την πρωτη φορα μπηκα με συγκεκριμενη ψυχολογια και ετσι συνεχιζω. "πρεπει να γινει και θα γινει" οπως με την εγκυμοσυνη. δεν πα να φοβασαι τη γεννα? αυτο που ειναι μεσα το ζουζουνι πρεπει να βγει. αρα δωσε κουραγιο στον εαυτο σου, σκεψου κατι πολυ ευχαριστο εκεινη τη στιγμη και θα προτεινα για αμεσως μετα να κανονισεις ενα κομμωτηριο ενα μανικιουρ ή κατι τελος παντων.. ετσι για να σε περιμενει κατι χαλαρωτικο και ευχαριστο μετα. να χεις το μυαλο σου εκει. :) ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!! ;)
 #13092  από geor.gia
 Παρ Δεκ 11, 2009 2:05 pm
george αν και ειμαι και εγω αναλογα καινουρια με σενα σε καλωσοριζω και εγω. :)