• ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣΣΣΣ

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #12761  από ΡΕΝΑ
 Δευ Δεκ 07, 2009 11:33 am
ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!

Μετά από κάνα χρόνο το πήρα αποφάση να κάνω αυτη την λεγόμενη "μαγνητική" ( :( ) για να δω πως πάει η θεραπεία μου με avonex ...Έτσι πήρα θάρρος και πήγα πρωί - πρωί στο ίκα για να μου γράψει ο γιάτρος μιά μαγνητική αυχένα και μία εγκεφάλου.... :( :( :(
Το ραντεβού κλείστηκε για τις 14/12 και ώρα 15:00 στην βιοιατρική κηφησίας....

Παιδιά τρέμωωωωω...Φοβάμαι πολύυυυυυυυ....Δεν την άντεχω αυτή την διαδικασία :!: :!: :!:

Μήπως υπερβάλλω????
 #12762  από LL--MM
 Δευ Δεκ 07, 2009 11:44 am
Καλό, κουράγιο, σπαστική διαδικασία, βέβαια, αλλά σου ευχόμαστε όλοι να έχουν μικρύνει οι εστίες σου και να αισθάνεσαι καλύτερα!!! :D

Κι επι τέλους, είναι θέμα... συνήθειας και τριβής, όχι; μονο στην αρχή εντυπωσιάζει, όντως πολύ :shock:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Δευ Δεκ 07, 2009 11:09 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #12774  από ΡΕΝΑ
 Δευ Δεκ 07, 2009 1:09 pm
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!
Αυτο τον πανικό που νοιώθω πως τον ελέγχω?????? :oops:
 #12776  από elena
 Δευ Δεκ 07, 2009 1:23 pm
καλή επιτυχία Ρένα και καλά αποτελέσματα!!!!
αποκλείεται να σου πω, πως θα κοντρολάρεις τον εαυτό σου,γιατί και εγώ μία από τα ίδια είμαι!!!
απλά υπομονή,μήπως να έπαιρνες κανένα ελαφρύ ηρεμιστικό?
πάντως εγώ σκεφτόμουν διάφορα από την παρέα στο "καφενείο" με έπιασαν τα γέλια,δεν μπορούσα να ηρεμήσω,φώναζε ο κύριος με το μικρόφωνο..μην γελάτε,μην κουνιέστε....χαμός έγινε !!! :D :D
 #12778  από ΡΕΝΑ
 Δευ Δεκ 07, 2009 1:26 pm
να με πιάσουν γέλια μέσα σε αυτό το κλούβι και φορόντας αυτή την μάσκα του "χάνιμπαλ" ???? που τέτοια τύχη....

Οσο για τα ηρεμηστικά έννοειτε ότι θα πάρω και μάλιστα θα άρχισω να πέρνω απο την προηγούμενη.... :o
 #12792  από βικυ
 Δευ Δεκ 07, 2009 4:40 pm
εγω κλεινω τα ματια πριν μπω στον "φουρνο" και τραγουδαω,απο μεσα μου, κατα την διαρκεια του "φουρνισματος". :D χαχαχαχαχα
Εχω πλουσιο ρεπερτοριο οποτε η ωρα περναει...... :idea:
καλα αποτελεσματα ΡΕΝΑ
 #12793  από tula
 Δευ Δεκ 07, 2009 5:15 pm
μην φοβασε ειναι βεβαια σπαστικος ηχος αλλα σου βαζουν ακουστικα με μουσικη εμενα με περνει και ο υπνος μερικες φορες :D :D
 #12806  από Maria77
 Δευ Δεκ 07, 2009 9:41 pm
Καλή δύναμη Ρένα και καλά αποτελέσματα!
Όλοι ανησυχούμε όταν έρθει η ώρα της μαγνητικής, δεν είσαι μόνη σου! Να σκέφτεσαι πως είναι μία διαδικασία που πρέπει να γίνει για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις καλύτερα την κατάσταση.
Φιλιά :)
 #12820  από chryssa
 Δευ Δεκ 07, 2009 10:36 pm
Χωρις παρεξηγηση......γιατι τοση αγωνια και φοβος ;
αν υπαρχει κλειστοφοβια.....το καταλαβαινω...ΝΑΙ...δε μπαινεις στον κυλινδρο :o
Δεν ειναι επιπονη η εξεταση.....απλα ενοχλητικη :x :x
:) χαμογελα ....μπες στη μηχανη κι ευχομαι Καλα Αποτελεσματα :!: :!: :!: