Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή, εύχομαι το καλύτερο και για σένα.
Σκλήρυνση κατά πλάκας
aggelos29 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 14, 2018 10:45 am Πήγα προχθές σε νεύρο χειρουργό, γιατί βρέθηκαν και δύο ευμεγέθεις κηλες στον αυχένα. Ο γιατρός μου είπε ότι τα φάρμακα για την σκπ, είναι άχρηστα και συνταγογραφουνται για να κονόμα ε οι γιατροί. Μου είπε επίσης ότι για αυτόν έχω σκπ, από την διάγνωση που είχανε γράψει οι ακτινοδιαγνωστες στη μαγνητική και να μην κάνω παρακέντηση. Θεωρεί ότι είχα ένα επεισόδιο και αν περάσω την ηλικία των 40, είμαι 36,χωρις να εξελιχθεί η ασθένεια, θα είμαι από κει κ πέρα όπως είμαι τώρα. Μέχρι τα 40 λέει ότι είναι η εξέλιξη της ασθένειας, μετά καταλαγιάζει.Ποια η γνώμη σας για τα παραπάνω;Θα μπορούσες να ζητήσεις απο το γιατρο ήδη δημοσιευμένες μελέτες (από 5 διαφορετικές πηγές ) που να αποδεικνύουν ότι η εξέλιξη της ασθένειας μετα τα 40 καταλαγιάζει? Γιατί η πραγματικότητα άλλα δείχνει....
Gianna έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 14, 2018 6:47 pm Θα μπορούσες να ζητήσεις απο το γιατρο ήδη δημοσιευμένες μελέτες (από 5 διαφορετικές πηγές ) που να αποδεικνύουν ότι η εξέλιξη της ασθένειας μετα τα 40 καταλαγιάζει? Γιατί η πραγματικότητα άλλα δείχνει....Έχω βρεθεί μπροστά σε αρκετά άρθρα που υποδεικνύουν ότι σημασία έχει η ηλικία διάγνωσης και η δραστηριότητα της νόσου τα πρώτα πέντε χρόνια. Στην πράξη, κομμάτι από τις εμπειρίες μου με συνασθενείς το ίδιο μου δείχνει.... και κάτι παραπάνω.