Καλημερα ονομαζομαι Αγγελος και ειμαι 36 χρονων.Κοντα ενα μηνα πριν,ξεκινησε να ποναει το αριστερο μου ματι,φανταστηκα οτι θα επαθα καμια ψυξη και εδωσα επιπλεον σημασια,μετα απο 3-4 μερες αρχισα να τα βλεπω θολα και επισκεφτηκα οφθαλμιατρο,ο οποιος δεν βρηκε κατι ιδιαιτερο στην εξεταση και μου εδωσε κατι κολυρια να συνεχισω.Μετα απο 2 μερες η οραση επιδεινωθηκε,εβελεπα περιπου 50% απο το αριστερο ματι,τον καλεσα και με προετρεψε να παω στα επειγοντα του Γεννηματα,που εφημερευε.Εκει με ειδαν οφθαμιατροι,νευρολογοι,εκανα καποιες απαραιτητες εξετασεις,οπως αξονικη στο κεφαλι,ηταν καλη και μου εγινε εισαγωγη και 3ημρο σχημα ενδοφλεβιας κορτιζονη με διαγνωση οπισθοβολβικης νευριτιδας.Εν συνεχεια μαγνητικη εγκεφαλου,διαφορες αλλες εξετασεις αιματος και εξιτηριο για συνεχιση κορτιζονης για 11 μερες εξω.Εχθες περασε μια εβδομαδα απο το εξιτηριο και επισκεφτηκα το νοσοκομειο,για να με δουν οι οφθαμιατροι και να με στειλουν με τα αποτελεσματα της μαγνητικης,να με δουνε νευρολογοι,πραγμα το οποιο,δεν κατεστει δυνατο και μου κλειστηκε ραντεβου για τις 18 Ιουνη.Τα αποτελεσματα της αξονικης δεν ειναι καλα και ο οφθαμιατρος οταν τον ρωτησα αν εχω σκπ,μου ειπε οτι προς τα εκει παει,αλλα θα με δουνε οι νευρολογοι,θα γινουν και αλλες εξετασεις,για να βγει διαγνωση.Η μαγνητικη αναφερει:Εστιες αυξημενου σηματοςστην γεφυρα,παρα το δεξιο ινιακο και κροταφικο κερας.Δυο μικροτερες εστιες παρα τη δεξαμενη της μεγαλης φλεβας ινιακα,τρεις τουλαχιστον περικοιλιακα και παρακοιλιακα αριστερα και μια μικροτερηστη γονη του μεσολοβιου και περικοιλιακα δεξια.Αυξημενο Τ2 και αυξημενο σημα στη flair ακολουθει,ακολουθει χωρις προσληψη σκιαγραφικου,αποδιδονται σε απομθελινωτικες εστιες σε χρονια φαση.Απο την εξεταση των κογχων ΑΜΜΕ δυο μικρες εστιες,μια εντος του αυχενικου μυελου στο θ1 επιπεδου και στο επιπεδο Α2-Α3.Σαν πιο εμπειροι εδω μεσα τι καταλαβαινετε απο τη μαγνητικη?Συγνωμη για το σεντονι,περιμενω τις απαντησεις σας.Καλη δυναμη σε ολους!