• Πονος στους μηρους

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #129976  από ΖΕΤΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
 Παρ Μάιος 04, 2018 4:01 pm
Βιολέτα καλησπέρα.Θα σου μιλήσω από προσωπική εμπειρία μιας κι εγώ ξεκίνησα με κάποιο παρόμοιο συμπτωμα και το ίδιο και ο αδερφός μου.Ειχα σφίξιμο στους μηρούς ,στους τετρακέφαλους και θυμάμαι έλεγα στους γιατρούς ότι αισθάνομαι σαν να έκανα ποδηλασία και μηχανήματα στο γυμναστήριο και να έχουν πιαστεί τα πόδια μου.Ο αδερφός μου το ίδιο σύμπτωμα έχει εδώ και 8 μήνες.Εψαξε τα πάντα : μαγνητική στα γόνατα,ορθοπαιδικός , βελονισμό ,βιταμίνες φυσικοθεραπεία κτλ.Οι γιατροι του ελεγαν οτι εχει παθει ισως χρονια κοπωση.Εμενα με ειχαν ζωσει τα φιδια αλλα δεν ελεγα τιποτα.Αφησε τελευταίο αυτό που απέφευγε να κάνει : μαγνητική εγκεφάλου αυχένα και θώρακα.Εχει πολλαπλές εστίες στον εγκέφαλο και μια στο θώρακα. Πηγε στο Αιγινητειο για περαιτέρω εξετάσεις.Πραγματικα σου εύχομαι να είσαι μια χαρά αλλά αν τα συμπτώματα επιμένουν μόνο με τις παραπάνω μαγνητικές θα πάρεις απάντηση σε αυτό που ψάχνεις.Να είσαι καλά εύχομαι κοπέλα μου.
 #129990  από Violetaa
 Κυρ Μάιος 06, 2018 7:35 pm
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις . Να εισαστε καλα ολοι σας.