• ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΊΔΑ ΦΩς ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #129726  από ΦΑΝΗΣ
 Τρί Μαρ 06, 2018 7:39 pm
σας έχω ζαλίσει αλλά πιστέψτε με δεν ήθελα να το συζητάω με κανέναν ούτε με τη γυναίκα μου δεν αισθανόμουν καλά και το έκρυβα και μπήκα εδω για να μιλήσω Από το 2004 έως το 2012 οι μαγνητικές ήταν χωρίς μεταβολή και χωρίς νέες εστίες.εκει ξεκινάω copaxone και από το 2005 έχω κόψει τσιγάρο και όλο το παρελθόν.Και πιστέυω ότι ότι είχα με τα κουσούρια που μου έχει αφήσει είναι από το κακό παρελθόν που είχα και τώρα καθαρός ουρανός λέω δεν έχω αναγκη το copaxone και το κόβω.Κάνω μαγνητική το 2014 και βλέπω 2 νέες εστίες αλλα εγώ όπως ήμουν το ίδιο.Και η δουλειά μου είναι και ήταν ορθοστασία και χειρωνακτική(μηχανικός αυτοκινήτων και τώρα λεωφορείων) και αποφάσισα πως δεν κάνω καλά και πηγαίνω στο ΑΤΤΙΚΟΝ και μετα από ραντεβού παω τους λέω το στόρι μου και μου γράφουν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις τις οποίες και κάνω δείχνοντας 3 νέες εστίες οι2 ενεργές καιπάω ε΄να σάββατο που είχε εφημερί το ΑΤΤΙΚΟΝ και αφου τους έδειξα τις εξετάσεις και με εξέτασαν έκανα 5ημερη εισαγωγη και τα γνωστα.Έκανα και παρακάντηση για πρώτη φορα και μόλις βγουν τα απότελαισματα στο ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟ θα τα πάω και θα μου δώσουν θεραπεία.Εκείνο που δεν ξέρω είναι αν θα τα καταφέρω στη δουλειά που ξεκινάω από τη Δευτέρα και επειδη ήρθαν συνάδελφοι στο νοσοκομείο και στη δουλεια είπα το τι έχω καταλαβαίνετε το πώς αισθάνομαι.
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΧΤΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑ ΝΑΙ ΕΧΩ ΣΚΛΗρυνση ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΕΙΝΑΙ 15 ΚΑΙ10
 #129727  από manolo
 Τρί Μαρ 06, 2018 10:18 pm
Καλώς ήρθες στην παρέα συνοδοιπορε,κλινική σου εικόνα ποια ειναι, εχεις συμπωματα;αμα δεν εχεις κινητικά είσαι μια χαρά, με λίγο μέτρο στην ζωη σουκαι χωρίς άγχος όλα θα πάνε μια χαρά!!!
 #129728  από ΦΑΝΗΣ
 Τετ Μαρ 07, 2018 9:47 am
Σ"ευχαριστώ και σου εύχομαι να είσαι καλά και όλοι εμείς να το πω οι ΑΤΥΧΟΙ Απο κινητικά να σου πω μετά από περπάτημα αμα βρω και ανηφόρα θα σύρω το πόδι μου και σκάλες μπορεί να τεντώσει το πόδι και στο παρα τρίχα να μη πέσω πριν από 10 χρόνια περπάταγα χιλιόμετρα και τώρα στα 500μέτρα τελείωσα. κοινώς περπάτημα ΤΕΛΟΣ.
 #129730  από manolo
 Τετ Μαρ 07, 2018 11:57 pm
Φάνη τεχνικός είμαι ναι εγώ σε εργοταξια, συνέχεια πανω σε μια σκάλα ,με μηχανηματα κτλ η κούραση είναι το χειρότερο μας αλλά έχει και ενα υπέρ οτι ειμαστε δραστηριοι,σε κινηση το σωμα μας συνέχεια, οποτε το μυϊκό μας συστημα είναι σε εγρηγορση και δεν ατονεί,εγώ φιλέ μου δεν πήρα φάρμακα παρα τα κινητικά που ειχα,δεν πιστεύω στα φάρμακα τους παρα οτι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα μονο με φυτικά ανεκαμψα και συνεχίζω στο δρόμο που διαλεξα απο την αρχη,ξεκινά τρωγε ταχίνι με μέλι τρεις τεσσερις κουταλιες,κουρκουμα,χολινη,βιταμίνη d,α λινοικο οξυ κτλ θέλουν χρονο να δράσουν αλλα κανουν δουλεια,και yoga μπολικη,η επιλογή είναι δική σου και μακρυά το αγχος και μην το κρατάς κρυφό ,η αρρώστια δεν ειναι ντροπή αλλά να νιώθεις περήφανος που μπορείς και συμπορευεσε με την ρημαδα την σκλήρυνση ,θέλει τσαγανο για τοσα χρόνια που τη κουβαλας στην πλάτη σου,μην σου παιρνει τον αέρα,αλλά παρτης τον εσυ!!!
 #129783  από ΓιαννηςΑγιαννης
 Κυρ Μαρ 25, 2018 2:12 pm
Φάνη σε καράβια μηχανικός είμαι 3 χρόνια κλείνω και το παλεύω ..
Δεν είσαι μόνος..
 #129792  από ΦΑΝΗΣ
 Δευ Μαρ 26, 2018 5:34 pm
Γιάννη πάνω απο΄λα καλή συνέχεια μ"αυτό το διάολο.Και σε ευχαριστώ μ"αυτό που έστειλες γιατί δεν το είχα αντιληφθεί έτσι το θέμα του να είσαι σωστός και καλοσυνάτος Το διάβασα το φιλοσόφισα και μου άνοιξε τα μάτια από αυτή τη σκοπιά :smile-muscle: ζούμε και θα το παλέυουμε μέχρι το τέλος
 #129799  από ΓιαννηςΑγιαννης
 Τρί Μαρ 27, 2018 9:30 am
Φιλε δεν το εχω ολοκληρώσει ακόμα αλλά το προσπαθώ ,πάντως μόνον καλα εχω δει με την νεα συμπεριφερα .