σας έχω ζαλίσει αλλά πιστέψτε με δεν ήθελα να το συζητάω με κανέναν ούτε με τη γυναίκα μου δεν αισθανόμουν καλά και το έκρυβα και μπήκα εδω για να μιλήσω Από το 2004 έως το 2012 οι μαγνητικές ήταν χωρίς μεταβολή και χωρίς νέες εστίες.εκει ξεκινάω copaxone και από το 2005 έχω κόψει τσιγάρο και όλο το παρελθόν.Και πιστέυω ότι ότι είχα με τα κουσούρια που μου έχει αφήσει είναι από το κακό παρελθόν που είχα και τώρα καθαρός ουρανός λέω δεν έχω αναγκη το copaxone και το κόβω.Κάνω μαγνητική το 2014 και βλέπω 2 νέες εστίες αλλα εγώ όπως ήμουν το ίδιο.Και η δουλειά μου είναι και ήταν ορθοστασία και χειρωνακτική(μηχανικός αυτοκινήτων και τώρα λεωφορείων) και αποφάσισα πως δεν κάνω καλά και πηγαίνω στο ΑΤΤΙΚΟΝ και μετα από ραντεβού παω τους λέω το στόρι μου και μου γράφουν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις τις οποίες και κάνω δείχνοντας 3 νέες εστίες οι2 ενεργές καιπάω ε΄να σάββατο που είχε εφημερί το ΑΤΤΙΚΟΝ και αφου τους έδειξα τις εξετάσεις και με εξέτασαν έκανα 5ημερη εισαγωγη και τα γνωστα.Έκανα και παρακάντηση για πρώτη φορα και μόλις βγουν τα απότελαισματα στο ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟ θα τα πάω και θα μου δώσουν θεραπεία.Εκείνο που δεν ξέρω είναι αν θα τα καταφέρω στη δουλειά που ξεκινάω από τη Δευτέρα και επειδη ήρθαν συνάδελφοι στο νοσοκομείο και στη δουλεια είπα το τι έχω καταλαβαίνετε το πώς αισθάνομαι.
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΧΤΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑ ΝΑΙ ΕΧΩ ΣΚΛΗρυνση ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΕΙΝΑΙ 15 ΚΑΙ10
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΧΤΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑ ΝΑΙ ΕΧΩ ΣΚΛΗρυνση ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΕΙΝΑΙ 15 ΚΑΙ10